آفتابنیوز : آفتاب: تلویزیون متعلق به همه مردم است و هیچ وقت جواب روشنی برای نشان ندادن مقدمهای(ساز) که منجر به نتیجه(صدا و موسیقی) میشود؛ ندادهاند!
محمد اصفهانی عصر روز گذشته(12 مرداد) در نشست مطبوعاتی که به منظور برگزاری کنسرتش برپا كرده بود، با اعلام این مطلب گفت: برای ما هنوز روشن نشده است که چرا شکل ساز که منجر به آوا و موسیقی میشود؛ حرام است؟!
وی افزود: مسئولان ما باید قوانین خود را با پیشرفت و تغییر زمان اصلاح کنند و ببیند که موسیقی دنیا در چه وضعیتی قرار دارد و اینکه تاثیرات کدام یک بیشتر است؛ نشان دادن ساز یا نشان ندادن آن. گو اینكه اینکه در بعضی مواقع باید از بین بد و بدتر؛ انتخاب گزینه ارجحتر را انتخاب کرد.
اصفهانی درباره كنسرت آتی خود كه 13 و 14 مرداد ماه در تالار وزرات كشور برگزار میشود، گفت: در كنسرت امسال كه بعداز 4سال برگزار میشود؛ 14 قطعه با اركستر بزرگ زهی اجرا میشود. همچنین در این كنسرت یک قطعه از سام یوسف كه در وصف حضرت محمد(ص) گنجانده شده كه به زبان انگلیسی خوانده میشود.
بهگفته اصفهانی، دراین كنسرت 40 نفر نوازنده حضور دارند و تكنوازی ویلن نیز برعهده میثم مروستی است.
وی با اشاره به اینكه قطعات این كنسرت از آلبومهای قدیمی اصفهانی انتخاب شده، گفت: این قطعات به دلیل نوستالژی و تغییر در اركستراسیون و سازبندی میتواند ارتباط حسی خوبی با مخاطب برقرار كند.
وی درباره عدم حضورش در عرصه اجرای صحنهای در چهار سال گذشته گفت: هركسی حضور خود را یك گونه تجربه میكند. برای من همین كه مردم آثارم را گوش بدهند یعنی اینكه در جریان موسیقی قرار دارم.
وی خاطرنشان كرد: اوضاع روحی من در چند سال گذشته مساعد نبود چراكه قرار بود قبل از انتخابات یک كنسرت بزرگ برگزار كنم كه حال خوش از دست رفت و تبدیل به افسردگی شد.
وی در پاسخ به این پرسش كه چگونه با اوضاع روحی نامساعد همچنان در صدا و سیما فعالیت دارد، گفت: كار سفارشی كردن با انتشار آلبوم بسیار فرق دارد؛ چراكه روحیه من به دلیل گزینشی كار كردن ترانه، آهنگ و ملودی برای انتشار یک اثر واحد موسیقایی بسیار خاص است درصورتیكه یک تیتراژ را اگر شما نخوانید؛ فرد دیگری میخواند.
وی درباره آلبوم جدید خود كه به تعبیر خودش در برزخ میكس قرار دارد، گفت: در این آلبوم 15 نفر از نوازندههای معروف تركیه حضور دارند كه این آلبوم یک تجربه جدید در حوزه موسیقی به شمار میرود.
بهگفته اصفهانی، این اثر هماكنون در مرحله میكس است.
وی درباره دادن مجوز به گروههای زیرزمینی از طرف وزارت ارشاد گفت: این قضیه زیاد مهم نیست. هركسی كه هنری دارد و میتواند آن را در سطح عمومی منتشر كند؛ بهتر است كه تشكیلات فرهنگی برای ارائه صحیح این آثار كمک كند. متولیان فرهنگی باید استعدادهای گروههای زیرزمینی را شناسایی و با آنها تعامل برقرار كنند تا آنها بتوانند فعالیت رسمی خود را ادامه دهند.
اصفهانی خاطرنشان كرد: اگر آلبوم یک گروه مجوز دریافت نكند و آن آلبوم به اصطلاح «لو» برود و بعداز چند صباحی متولیان فرهنگی به همان آلبوم اجازه انتشار بدهند، این روند مشكل تشكیلات را میرساند نه خواننده را.
بهگفته اصفهانی، گسترش فعالیت زیرزمینی گروههای موسیقی ناشی از كمكاری خانواده فرهنگی است كه اجازه میدهد یک بچه نااهل از دل آن بیرون بیاید.
وی درباره برخوردهای سلیقهای كه با كنسرتها و فعالیتهای موسیقی انجام میشود، گفت: همه باید به قانون احترام بگذاراند و اگر با روندی مخالف هستند باید از طریق قانونی مخالفت خود را با آن اعلام كنند.
این خواننده گفت: هیچ گروه خودسری اجازه ندارد جلوی هیچ فعالیت هنری و اجتماعی را بگیرد. اما هماكنون شاهدیم كه بعضی مواقع كنسرتها با برخورد گروههای خودسر مواجه میشود كه من این روند را نمیپسندم حال این گروههای خودسر هر كه میخواهند باشند.