آفتابنیوز : آفتاب: ابراهیم عزیزی معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری که به عنوان نماینده دولت در مقام دفاع از لایحه برنامه پنجم سخن میگفت، بیش از آنکه از اهداف دولت در این برنامه سخن بگوید از ولایتمداری دولت سخن گفت که تناسبی با یک لایحه اقتصادی نداشت.
او بیش از دو سوم فرصت خود را صرف تشریح اهمیت و جایگاه ولایت مطلقهفقیه کرد و لایحه ارائه شده را برنامهای در نظام اسلامی تحت امامت ولایت مطلقه فقیه خواند که سیاستهای کلان تدوین این برنامه را نیز ولایت مطلقه فقیه تدوین کرده بوده و نهایتا نیز این لایحه باید به تایید شورای نگهبان منتصب ولایت مطلقه فقیه برسد.
عزیزی که در همین فضا مشغول دفاع از کلیات لایحه برنامه پنجم بود، در بررسی مواضع مخالفان این لایحه، سخنی گفت که با اعتراض و هیاهوی نمایندگان همراه شده و ناگزیر از اصلاح آن شد.
وی با اشاره به مخالفت پررنگ توکلی با لایحه برنامه، که در کمیسیون تلفیق هم نتوانست با رای نمایندگان عضو این کمیسیون همراه شود، گفت: مراجع تقلید هم گاهی اختلاف نظر پیدا میکنند و ممکن است یکی موضوعی را حرام و دیگری آن را واجب بداند.
در این زمان فریاد نمایندگان او را متوجه اشتباه فقهیاش نمود و با دعوت از آنها برای فرستادن یک صلوات، جملهاش را اینگونه اصلاح کرد: منظورم این بود که مراجع هم ممکن است نظرات مختلفی در مورد مسائل متفاوت داشته باشند اما پشت سر یکدیگر نماز هم میخوانند.
گفتنی است، حداکثر گزارش آماری و اقتصادیای که معاون رئیسجمهوری ارائه داد این بود که «افزایش بودجه پژوهش به 3 درصد تولید ناخالص ملی، توسعه کمی و کیفی بیمه سلامت و کاهش هزینههای سلامت به 30 درصد تا پایان برنامه، ارتقای سهم بهرهوری، کاهش فاصله دو دهک بالا و پایین جامعه و توسعهی بخش تعاون را از جملهی اهداف کمی برنامه برشمرد که در سیاستهای کلی نیز دیده شده است.»
او از همکاری دو هزار و 350 کارشناس، 150 هزار نفر - ساعت کار کارشناسی و برگزاری 25 جلسه در دولت برای تدوین این لایحه خبر داد که به گفته محمدمهدی مفتح، کمیسیون تلفیق نیز با برگزاری 57 جلسه رسمی و 200 ساعت کار کارشناسی لایحه برنامه پنجم را بررسی و تصویب کرده است.