آفتابنیوز : آفتاب: كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، طی بیانیهای، قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد علیه ایران را "فاقد ارزش حقوقی" دانست.
به گزارش ایلنا، در بیانیه این كمیسیون كه روز دوشنبه هشتم فروردین ماه منتشر شد، آمده است: شورای حقوق بشر سازمان ملل در شرایطی علیه جمهوری اسلامی قطعنامه صادر كرد كه كشورهایی مانند عربستان و بحرین كه در این شورا عضویت دارند، برخلاف همه موازین بینالمللی و اصول حقوق بشری در حال كشتار مردمی هستند كه با دست خالی و با شعارهای سیاسی درخواستهای خود را مطرح میكنند.
در این بیانیه تاكید شده است: واقعیت این است كه امروز شورای حقوق بشر یک شورای سیاسی است كه بازیچه دست قدرتهای بزرگ و زدوبندهای پشتپرده اعضای آن است و فاقد صلاحیت بررسی مسائل حقوق بشری كشورهاست.
كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مردود دانستن قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل تاكید كرد كه صورتحساب این قطعنامه را به نام آمریكا میگذارد و آن را فاقد ارزش حقوقی میداند.
این كمیسیون تاکید کرد: انتظار از شورای حقوق بشر سازمان ملل این است كه بهعنوان اولویت مهم كاری خود، به كشتار مردم مظلوم یمن و بحرین بپردازد و برای حال انسانهای بیگناهی كه همه روزه با حمایت آمریكا كشته میشوند، ارزش قائل شود و آمریكا را بهخاطر شكنجهگاههایش در گوانتانامو و زندانهای سریاش در اروپا محكوم كند و برای حقوق واقعی انسانها ارزش قائل شود و از آن حمایت كند.
در جریان تصویب قعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، 22 کشور آرژانتین، بلژیک، برزیل، شیلی، فرانسه، گواتمالا، مجارستان، ژاپن، جزایر مالدیو، مکزیک، نروژ، لهستان، جمهوری مولداوی، جمهوری کره، سنگال، اسلواکی، اسپانیا، سویس، اوکراین، انگلستان و ایرلند شمالی، امریکا و زامبیا به آن رای مثبت، 7 کشور بنگلادش، چین، کوبا، اکوادور، موریتانی، پاکستان، و فدراسیون روسیه، رای منفی و 14 کشور بحرین، بورکینا فاسو، کامرون، جیبوتی، گابن، غنا، اردن، مالزی، جزیره موریس، نیجریه، عربستان سعودی، تایلند، اوگاندا و اروگوئه، به تعیین و اعزام گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران رای ممتنع دادند.