آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: کسانی که مسیری میروند و میخواهند استبداد گذشته و استعمار خارجی را برگردانند، به ملت خود خیانت میکنند.
حبیبالله عسگراولادی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه احزاب و گروهها باید با یک بازخوانی از حوادث تلخ انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری داشته باشند، گفت: احزاب و گروهها باید بررسی کنند که چرا ذائقه شیرین حضور 40 میلیونی مردم در صحنه را تلخ کردند و اقتدار ملی و مصالح مردم را در معرض تهدید قرار دادند.
وی افزود: باید یک آسیبشناسی در این مورد صورت بگیرد تا ما از تلههای هولناک نبرد نرم آمریکا علیه انقلاب اسلامی در ایام انتخابات به سلامت عبور کنیم. همچنین باید به تحلیل واحد از فضای مطلوب انتخابات آینده برسیم تا رقابتهای انتخاباتی، رفاقتهای ما را به هم نزند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: باید واقعا حق انتخاب مردم را به رسمیت بشناسیم و رای ملت را میزان بدانیم و در این بین احزاب و گروهها حقطلبی و حقمداری را آهنگ حضور در انتخابات قرار دهند و از مرز انصاف و عدالت خارج نشوند. همچنین باید با احساس مسئولیت اجتماعی در جهت عمق و ژرفای حضور و وسعت مشارکت سیاسی مردم اهتمام ویژهای داشته باشیم.
عسگراولادی با تاکید بر اینکه پس از سه دهه ما باید یک انضباط سیاسی که برخاسته از عدالت و اخلاق باشد را در رقابتهای سیاسی حاکم کنیم که همه در چارچوب ارزشهای پذیرفته شده عمل کنند، اظهار کرد: بزرگترین خسارت برای یک حزب این است که مصالح نظام را نادیده بگیرند و در فرآیند تصمیمگیریهای سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی دشمن از روی غفلت عمل کنند.
وی با بیان اینکه مساله آزادی برای ملت ما خیلی مهم است و دشمن میخواهد فضایی درست کند که ما در فضای آزاد تنفس نکنیم، گفت: آزادی مثل هوا برای تنفس سیاسی ما لازم است. کسانی که مسیری میروند و میخواهند استبداد گذشته و استعمار خارجی را برگردانند، به ملت خود خیانت میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه در مسیر منتهی به انتخابات باید دانست که نگاه نماینده مجلس به قدرت و ثروت یک سم مهلک برای مردمسالاری است، گفت: نماینده باید دل در گرو مطالبات مردم داشته باشد و در راه تحقق آن وظیفهیابی کند، بنابراین پرهیز از کانونهای قدرت و ثروت، سلامت انتخابات را تضمین میکند.
عسگراولادی همچنین التزام عملی به قانون اساسی و قوانین کشور در خصوص برگزاری انتخابات را یک راهبرد عقلانی دانست و گفت: اگر از این مسیر منحرف شویم تمام قواعد مردمسالاری زیر پای اغتشاش و درگیریهای خیابانی له خواهد شد و به جای افراد فرهیخته و مومن، مشتی اراذل سیاسی پستهای نمایندگی را میگیرند، بنابراین صلاحیت کاندیداهایی برای ورود به مجلس باید احراز شود که فرد انتخاب شده دغدغهی نظام و مردم را داشته باشد و بخواهد خدمت کند و در راه پیشرفت کشور از هیچ پوششی دریغ نکند.