کد خبر: ۱۲۹۵۴۳
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰
سکوت وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در مورد جریان انحرافی

سجادی: اگر منحرف هستم به من رای ندهید

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حمید سجادی برخی عزل و نصب​ها در سازمان تربیت بدنی را در خارج از حیطه وظایف خود دانست و از آن تبری جست. اما درباره ارتباطش با جریان انحرافی سکوت کرد.

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان سخنان خود را با قرائت سوره والعصر و شعری با نام و یاد خدا آغاز کرد و با لحنی ادیبانه به پیشگاه حضرت محمد(ص)، امام زمان(عج)، روح امام(ره) و شهدا و آیت​الله خامنه​ای ادای احترام کرد.

او سپس از معرفی اش به عنوان وزیر ورزش از احمدی​نژاد تشکر کرد و با تقدیر از حوصله رئیس​مجلس و نمایندگان، از تک تک فدراسیون​ها و همکاران سابقش هم تشکر کرد.

گام بعدی سجادی معرفی خودش به عنوان معلم ورزش و نوکر خانواده شهدا بود و افزود: من خودم را پیرو رهبری می دانم و چیزی بیش از التزام به قانون اساسی، به ایشان ارادت و اعتقاد دارم. به مجلس به عنوان آنکه در کلام امام در راس امور است، اعتقاد دارم و خود را ملتزم به تعامل با مجلس می​دانم. این را هم تعارف نمی​دانم و قطعا به ان پایبند خواهم بود.

وی از دوره مدیریتش در یک شرکت هواپیمایی از سال 74 و سپس در یکی از معاونت​های شهرداری تهران، جزیره کیش، سایپا و سازمان تربیت​بدنی یاد کرد و با ذکر خیری از سعیدلو به عنوان «رئیس عزیزم» ادامه داد: بنده مشاور ورزشی در سازمان تربیت بدنی بودم و عزل و نصب هایی که در سخنان برخی نمایندگان به آن اشاره شد، اصلا در حوزه اختیارات من نبوده که به آن پاسخ بدهم.

سجادی سپس در خصوص موضوع جوانان در وزارت ورزش و جوانان، اظهار داشت: نگرانی نمایندگان از اینکه این بخش در ادغام با ورزش مغفول بماند را درک می کنم و باید بگویم که 35 درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل می​دهند که مقام معظم رهبری بر مهندسی فرهنگی حوزه جوانان تاکید بسیاری دارند.

وی افزود: برنامه من در حوزه جوانان اگرچه در 11 بند آمده است اما حدود 50 بند بود که در مشاوره با افراد ذی صلاح آن را نوشته​ام و باز هم از این مشاوران استفاده خوام کرد. حتی در اجرای این برنامه​ها و تدوین برنامه​های جدید با شما نمایندگان همراه خواهم بود.

این دونده قهرمان، یادآور شد که در آخرین مسابقه وی، علی​رغم اینکه ریه​هایش پر از عفونت بوده اما به دلیل اراده​ای که داشته توانسته است مقام سوم را کسب کرده و مدال برنز را برای کشور کسب کند. این درحالی است که به گواه پزشک، او تا شش ماه بعد از آن مسابقه، بستری شده بوده است.

وی با بیان اینکه مطالعات و تخصص ورزشی بسیاری دارد و با جوانان ارتباط خوبی داردف خاطرنشان کرد: زمانی که رحیمی رئیس فدراسیون بود، شاهد بود که با چه مشقتی می​دویدیم و حتی مجبور بودیم کفش مسابقه را بخریم. از این رو درد و مشکل جوانان در حوزه ورزش را می​شناسم.

سجادی که می​گفت در حوزه ورزش، یک فرد به تنهایی نمی​تواند موفق باشد، ادامه داد: من مطیع قانون هستم و علی رغم سوالاتی که وجود داشت و امیدوارم اساعه ادب نشده باشد، اما به مصوبه مجلس احترام می​گذارم. من مخالف تاسیس وزارت ورزش و جوانان نبودم و فقط معتقد بودم که بهتر است این ادغام به بعد از المپیک 2012 موکول شود. اما حال که این ادغام تصویب شده است، بنده با آن موافقم و اجرایش می​کنم.

او که می​گفت به روحیه انقلابی اعتقاد دارد، ادامه داد: در 13-14 سالگی که می​دویدم دوپینگ ما خاطره رشادت​های برادرم در جنگ بود. بعد دوپینگ ما شیر و خرما بود اما الان استکبار جهانی دوپینگ​های شیمیایی​ای درست می​کند و جوانانی چون سعیدعلی حسینی را سهوا درگیر خود می​کنند.

سجادی از 14 مدال طلای خود یاد کرد و گفت: از اولین مدالم دلم می​سوزد که حتی یک عکس از آن ندارم.چون کسی فکر نمی​کرد که در دو هم بتوانیم طلا بیاوریم. من متوجه روحیات مردم برای ورود به جام جهانی هستم.

وی افزود: اگر به من رای بدهید، من باز هم نوکر مردم هستم. اگر تاکنون به مجلس نیامدم و با نمایندگان ارتباطی نداشتم، به خاطر این است که من معاون پارلمانی نبودم ونمی​خواستم برای دکتر حسینی {معاون پارلمانی تربیت بدنی} شائبه​ای پیش بیاد.

سجادی در خصوص شائبه پرونده​اش در سازمان بازرسی هم گفت: از سازمان تربیت بدنی، 5 میلیون تومان وام گرفتم برای ادای یک نذر که بین خود من و خدای من در ایام محرمو صفر است. چون چهار ماه بود که به من حقوق نداده بودند، این وام را گرفتم. اما سازمان تربیت بدنی مرا احضار کرد و این وام را پس دادم. من هیچ پرونده ای در سازمان بازرسی ندارم و انحراف مالی و اخلاقی ندارم و اگر فکر می کنید من آدم منحرفی هستم، به من رای ندهید.

او سخنانش را با یک شعر پایان داد و گفت: زندگی در صدف خویش گهر ساختن است، در دل شعله فرو رفتن و نگداختن است.

سجادی سخنانش را با بغض به پایان رساند و هنگامی که تریبون را ترک می​کرد برخی او را با فریاد دو-دو و برخی هم با کف زدن او را همراهی کردند که نشان دهنده تغییر تصور برخی نمایندگان از سجادی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین