آفتابنیوز : آفتاب: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: شرط لازم برای حضور در مجلس، اعتقاد به تمامی مبانی قانون اساسی و در رأس آن ولایت فقیه و دفاع از پایههای انقلاب اسلامی است و این در حالی است که فتنهگران و حامیان آنها خلاف این شرط را ثابت کردند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ملت ایران تجربه تلخ مجلس ششم را فراموش نکرده و به هیچ وجه گذشته بد تکرار نخواهد شد.
علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: گروهها و احزابی که وجهه قانونی خود را از دست داده و رسماً انحلال آنها اعلام شده است، دیگر وجود خارجی ندارند تا بخواهند با نام تشکیلاتی خود، در انتخابات حضور داشته باشند. تنها به جریانهایی که حضور قانونی خود را به ثبت رساندهاند اجازه داده میشود که بر همان مبنای قانونی در عرصه انتخابات فعال باشند البته با این تأکید که همه فعالیتهایشان باید در بستر قانون صورت گیرد.
وی اظهار داشت: فعالیت خارج از چارچوب قانون، عملیاتی عقیم است که هیچگونه ثمره مثبتی در پی نخواهد داشت چراکه تمامی ابعاد و رفتارهای انتخاباتی در کشورمان، دارای مبادی قانونی بوده و با عمل به قانون، میتوان وارد این عرصه شد.
بروجردی بیان کرد: افراد فوقالذکر از جایگاهی برخودار نیستند تا بتوانند علاوه بر حضور در عرصه انتخابات، رأی اعتماد ملت را کسب کنند و نماینده مردم شوند.
وی، وجود تفکر سالم و اعتقادی همراه با التزام عملی به آنها را از جمله ویژگیهای داوطلبان و کاندیداهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: رفتار کسانی که موضع مشخصی در برابر فتنه به عنوان یک حرکت سازمانیافته ضدانقلابی نداشتهاند و پس از آن هم هیچگونه برائتی از آنها اعلام نکردند، نشان میدهد که شرط لازم را برای ورود به قوه تقنینی نظام اسلامی ندارند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: شرط لازم ورود به رکن قانونگذاری کشور، التزام عملی به قانون اساسی و مبانی آن است در غیر این صورت، اشخاص قانونگریز یا قانونشکن، قابلیت حضور در قوه تقنینی را نخواهند داشت و هیچ مرجع قانونی پذیرای چنین افرادی نخواهد بود.
وی ابراز داشت: کسانی که نتوانستهاند الزامهای قانونی انتخابات را محقق کنند، میتوانند به زندگی عادی خود برگشته یا در دیگر عرصههای اجتماعی، ادامه حیات دهند.
بروجردی گفت: ملت ایران تجربه تلخ مجلس ششم را فراموش نکرده و به هیچوجه گذشته بد تکرار نخواهد شد.
وی ادامه داد: اغلب کسانی که در دوره مجلس ششم وارد مجلس شدند اعتقادی به مبانی انقلاب اسلامی نداشتند و وقتی این التزام وجود نداشته باشد، ممکن است دست به هر کاری بزنند که در شأن کشور اسلامی نیست و حتی علیه نظام اسلامی با بیگانگان نیز همپیاله شوند.
وی افزود: کسانی که در مجلس ششم تحصن کردند در جایگاهی از نظام اسلامی قرار داشتند که علیه مبانی همان مکان هم، موضعگیری علنی انجام دادند پس باید بدانند دوباره نمیتوانند وارد مجلس شورای اسلامی شوند و اشتباهی که در آن مقطع صورت گرقت، هیچگاه در نظام اسلامی تکرار نخواهد شد.