کد خبر: ۱۳۷۴۴۰
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۵
باهنر، نایب رییس مجلس شورای اسلامی:

بزرگان مصلحت ندانستند که طرح سئوال از احمدی‌نژاد را کش بدهیم/ تفکر اصلاح‌طلبی مردنی نیست

بعضی از دوستان معتقد بودند مجلس نمایندگان اصلاح‌طلب را بیرون کند/ کار این دولت باید به صورت طبیعی تمام شود
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمدرضا باهنر درباره مسائل داخلی کشور با اشاره به موضوع انتخابات مجلس نهم این انتخابات را مهمترین موضوع امروز کشور توصیف کرد. 

وی گفت: انتخابات‌ها در کشور ما همیشه درجه‌ای از اهمیت را داشته‌اند و نقاط مشترک‌شان هم زیاد است و در همه انتخابات‌ها شرکت حداکثری، حضور باطراوت و با نشاط مردم و ... جزء پارامترهای مشترک بوده است. اما علاوه بر این‌ها به نظر می‌رسد که انتخابات مجلس نهم یک ویژگی‌های خاصی هم دارد که باید به آن‌ها هم دقت کنیم. 

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های انتخابات مجلس نهم این است که اولین انتخابات بعد از جریان فتنه سال 88 است. بعد از فتنه سال 88 ما تا به حال انتخاباتی در کشور نداشتیم و طبیعی است که جریان فتنه تلاش سنگینی را آغاز کرده تا بتواند در بعضی مناطق نماینده‌ها و کاندیداهایی را داشته باشد و به مجلس بفرستد و یا این‌که شرکت حداکثری مردم را تحت الشعاع قرار بدهد. 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که «نحله‌های مختلفی هم هستند» افزود: یک عده‌شان در خارج می‌گویند اصلاً ما تحریم می‌کنیم. یک عده در داخل می‌گویند نه! ما می‌آییم در میدان، ببینیم چه می‌شود کرد. یک عده هم می‌گویند باید با احتیاط بیشتر عمل کرد و به اصطلاح از مهره‌های سفید استفاده کرد و یک تعداد از مهره‌ها را به مجلس فرستاد و بعد که به مجلس رفتند شکل و شمایل خودشان را به دست می‌آورند. این قاعدتاً یکی از جبهه‌های سنگینی است که دارند روی آن کار می‌کنند و تدارک می‌بینند. 

وی ادامه داد: بعضی از عزیزان اصول‌گرا با این تحلیل که اصلاح‌طلبان دیگر قدرت و ظهور و بروزی ندارند، حتی پیشنهاد می‌کنند که اصول‌گرایان دو گروه بشوند و با هم رقابت کنند که این حرف خیلی ساده‌انگارانه و ساده‌لوحانه است. اولاً من بارها اعلام کرده‌ام و الان هم می‌گویم که تفکر اصلاح‌طلبی مردنی نیست و زنده است و کار می‌کند. نکته دوم این‌که ما اصولاً مدعی نیستیم که همه اصلاح‌طلبان باید فعالیت سیاسی‌شان را کنار بگذارند. 

وی گفت: بارها و بارها هم اعلام کرده‌ایم کسانی که می‌خواهند تحت عنوان اصلاح‌طلبی فعالیت کنند، باید دو کار را انجام دهند. یکی این که موضع‌شان را در رابطه با سران فتنه مشخص کنند و صریح موضع‌گیری کنند و موضوع دوم هم این‌که اصلاح‌طلبی را تعریف کنند. چون زمان اصلاحات، یک واژه‌هایی در جامعه بیان می‌شد، مثل جامعه مدنی. این جامعه مدنی را بعضی‌ها می‌گفتند منظور مدینه فاضله نبی اکرم(ص) است، بعضی‌ها می‌گفتند نه یک جامعه مدنی ارسطویی است، بعضی‌ها هم می‌گفتند یک جامعه مدنی کاملاً غیرایدئولوژیک است. از یک جامعه مدنی تحلیل‌ها و برداشت‌های متفاوتی وجود داشت. خود اصلاح‌طلبی هم همین‌طور بود. 

این نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: مقام معظم رهبری تحلیلی داشتند به این مضمون که از دیدگاه معارف اسلامی ما اصلا اصول‌گرای غیراصلاح‌طلب و اصلاح‌طلب غیراصول‌گرا نداریم. هر اصول‌گرایی باید اصلاح‌طلب و مصلح باشد و هر مصلحی باید اصول‌گرا باشد؛ بنابراین از ساختارشکنان گرفته تا کسانی که واقعاً به دنبال برخی از اصلاحات درست و اساسی بودند که لازمه کار مملکت بود، اصلاح‌طلب گفته می‌شد؛ بنابراین اگر اصلاح‌طلبی را در چارچوب قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور تعریف کنند، انتخابات شاداب‌تر و باطراوت‌تر و سنگین‌تر می‌شود و بیایند و رقابت کنند، مشکلی هم نیست. یک عده به عنوان اصول‌گرا، یک عده هم به عنوان اصلاح‌طلب بیایند و در انتخابات شرکت کنند و مجلس را هم رای مردم تعیین می‌کند. 

وی ادامه داد: در نتیجه فتنه‌انگیزی‌های آن فتنه‌گران، 9 دی متولد شد و یک انسجام صددرصد ملی بین امت و امام به نمایش گذاشته شد که این به یادگار خواهد ماند و من فکر می‌کنم این 9 دی یک حماسه‌ای است که باید به یاد بماند و زنده نگه داشته شود. 

وی گفت: جریان جدیدی بعد از جریان فتنه توسط عده‌ای مطرح شد به نام جریان انحرافی که این جریان از تب و تاب نیفتاده، هم پول خرج می‌کند و هم قدرت دارد. هنوز هم که هنوز است، آن فردی که اشتهار داشت به سر انحراف، تحت حمایت کامل هست و بحث جدی نمی‌توان کرد. جریان انحراف وجود دارد و کارش را انجام می‌دهد و حمایت‌هایی که همچنان از این جریان می‌شود در ذهن بعضی از دوستان حزب‌اللهی جای سوال ایجاد کرده است. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به فساد مالی اخیر گفت: در این مورد به موقع عمل شد. قوه قضاییه به موقع دنبال جرم‌هایی که اتفاق افتاده و مجرمینی که در این قضیه دست‌اندرکار بوده‌اند رفت و مجلس شورای اسلامی هم همزمان وارد بحث صلاحیت‌ها و کفایت‌های مدیران شد که این دو از هم متفاوت هستند. 

وی خاطرنشان کرد: البته ما از همان اول معتقد بودیم مدیرانی که این اتفاق در زیرمجموعه شان اتفاق افتاده است، حتی اگر مقصر هم نباشند، حداقل باید به افکار عمومی احترام بگذارند و همین که کفایت مدیریت کار را نداشتند باید استعفا بدهند که یک مقدار هم این مساله طول کشید و بعضی‌ها استعفا دادند و عده‌ای هم عزل شدند. من همین جا به شما خبر بدهم که ان‌شاءالله تا آخر هفته آینده گزارش نهایی‌مان را در خصوص علت‌ها، معلول‌ها و مقصرها و قاصرین به صحن علنی مجلس ارائه خواهیم داد. 

وی در ادامه با اشاره به طرح استیضاح وزیر اقتصاد و با بیان این‌که «این طرح را باید روز یکشنبه آینده اعلام وصول کنیم» گفت: عزل و برکناری برخی از مدیران بانکی و بعضی از مسئولان سطح بالای بانک مرکزی هم در پیشنهادات مجلس هست که باید پیگیری شود، از آن طرف هم قوه قضاییه به صورت جدی پیگیر مجرمان هست. 

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسائل روز جریان اصول‌گرایی و تشکیل کمیته 7+8 تصریح کرد: بعضی از نحله‌ها و جریانات اصولگرایی بحث‌شان این است که این مجموعه مقبول ما نیست و ما دیدیم که حضور روحانیت‏‌، مثلا حضور آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی در زیر این چتر که این چتر را بلند کرده‌اند‏‌، خودش برکات زیادی دارد و باید زیر این مجموعه جمع شد. 

وی افزود: بعضی از عزیزان ما تحت عنوان جبهه‌های دیگر هنوز مقاومت‌هایی دارند، اما ما موضع کلی‌مان این است که آغوش اصول‌گرایان برای همه کسانی که مدعی اصول‌گرایی هستند و سوابق‌شان نشان داده که اصو‌‌ل‌گرا هستند و در مقابل جریان انحرافی و فتنه موضع دارند باز است. بیایند بنشینند تا ان‌شاءالله با هم کار کنیم. 

وی درباره علل و ریشه‌های حرکت‌های بین‌المللی که ظرف یک ماه گذشته علیه ایران شکل گرفته و به عقیده وی، وارد فاز جدیدی شده است، گفت: غرب و در رأس آن آمریکا در داستان بیداری اسلامی که در منطقه راه افتاده و مدت‌هاست جریان دارد و تحولات اساسی در منطقه به وجود آورده، تمام تلاش‌شان را به کار می‌برند تا این اتفاقات نیفتند و اگر خواست اتفاقی بیفتد، تلاش می‌کنند تا این اتفاق را در جهت منافع خودشان مدیریت کنند تا حداقل ضرر را داشته باشند. در هر صورت این یک موج و حرکتی است که آغاز شده و به نظر من برای آن‌ها قابل کنترل نیست. 

باهنر وضعیت کنونی بیداری اسلامی در کشورهای منطقه را با مواضع، ایده‌ها و ایدئولوژی ایران متفاوت دانست و گفت: اگر وضعیت این بیداری اسلامی را با اوائل انقلاب خودمان مقایسه کنیم، آن وقت است که می‌بینیم حرکت، حرکت درست، پایدار و ماندگاری است و ان‌شاءالله به نتیجه هم خواهد رسید. 

وی درباره جنبش وال استریت آمریکا و ریشه آن نیز اظهار کرد: نهضت وال استریت هم یک داستان کاملاً جدیدی شد که بعد از فروپاشی بازارهای مالی آمریکا و اروپا پس از جریان رکود مسکن در حدود دو سال قبل و تزریقاتی که دولت‌ها انجام دادند برای این که بازارهای بورس‌شان را نجات بدهند به وجود آمد. در حال حاضر این حرکت که به نام نهضت وال استریت مشهور شده در آمریکا شروع شده و در اروپا دنبال می‌شود به این سادگی قابل جمع‌شدن نیست. 

وی درباره اتهام وارد شده به ایران در ماجرای ترور سفیر عربستان در آمریکا گفت: اگر قرار بود که ما ترور کنیم، جایی نزدیک‌تر از آمریکا نبود؟ در حقیقت فیلمنامه، فیلمنامه بسته‌ای نیست، اما تلاش، یک تلاش عمومی است. بلافاصله هم این مساله را به شورای امنیت ارجاع دادند و امکان این‌که شورای امنیت هم وارد میدان شود و مثلاً یک قطعنامه چهارم یا پنجمی را هم علیه ما صادر کند منتفی نیست و به احتمال زیاد این اتفاق می‌افتد. 

وی ادامه داد: در هر صورت این یک زد و خورد جدی و سنگین بین دو طرز تفکر در جهان معاصر است و تحقیقاً این‌ها هم خیلی از مسائل را از خاورمیانه و جریان مقاومت با محوریت ایران می‌بینند و هرجا که هر خبری می‌شود می‌خواهند گردن ایران بیندازند. یک نبرد جدی سیاسی در حال غلیظ شدن می‌باشد، این است که دوستان در جریان باشند. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان این‌که «باید تهدیدها و فرصت‌های موجود با هم مقایسه شوند» فرصت‌های موجود را بیشتر از تهدیدها ارزیابی و خاطرنشان کرد: ما احساس می‌کنیم که در این درگیری، فرصت‌هایی که برای ما و خیلی از ملت‌ها به وجود می‌آید، بسیار سنگین‌تر و بهتر و نوظهورتر از تهدیدهایی است که علیه ما انجام می‌شود. بالاخره تهدیدها حرف جدیدی نیست و در گذشته هم با وجود انواع تهدیدها کار کرده‌ایم، اما فرصت‌ها، فرصت‌های خوبی است که باید ان‌شاءالله استفاده کنیم. 

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که «چرا هیات رییسه مجلس تا به حال سوال از رییس‌جمهور را اعلام وصول نکرده است؟» گفت: سوالی که از آقای احمدی‌نژاد شده طبق اصل 88 قانون اساسی است. این اصل می‌گوید هرگاه نمایندگان از وزیری در رابطه با یکی از وظایفش سوال داشته باشند، یا یک چهارم از کل نمایندگان از رییس‌جمهور سوال داشته باشند، این سوال‌شان را طبق یک مکانیزم تحویل هیات رییسه می‌دهند و وزیر ظرف یک روز و رییس‌جمهور ظرف یک ماه موظف هستند که در مجلس حضور پیدا کنند و به سوال پاسخ دهند. 

وی ادامه داد: از حدود دو سال قبل که آقای مطهری این سوال را مطرح کرد دوستان دنبال بودند که سوال از رییس‌جمهور را مطرح کنند. مدت‌ها حد نصاب 73 امضای این سوال به حد مطلوب نمی‌رسید تا زمانی که داستان جریان وزارت اطلاعات پیش آمد. بعد از این جریان یک عده دیگر از همکاران ما هم امضاء کردند و حد نصاب به بیش از صد امضاء رسید. تا روزی که دوستان این طرح را تحویل هیات رییسه دادند داستان تمام شد و توصیه‌ای هم که به ما شد این بود که سعی کنید این مساله را دنبال نکنید و کارتان را با هم انجام دهید. البته این اتفاق یک‌سری آثار وضعی داشت، اما این‌که موضوع را کش بدهیم و این تبدیل به یک دعوای جدی بین قوه مجریه و مقننه و گروکشی و ... شود را بزرگان نظام مصلحت نمی‌دانستند و ما هم فکر می‌کردیم و همچنان فکر می‌کنیم که باید تلاش کرد تا کار این دولت به صورت طبیعی و عادی تمام بشود و یک کار پرهزینه غیرمعمول انجام نشود. 

باهنر افزود: سوال که مطرح شد و ما خواستیم آن را اعلام وصول کنیم، اولاً گفتیم که این در راستای مصلحت نظام نیست و دوباره یک کشمکش جدی را به وجود می‌آورد و نکته دوم هم این که یک تعدادی از سوال‌کننده‌ها آمدند و این موضوع را مطرح کردند که ما این سوال را در شرایط زمانی امضا کردیم و الان که جمع شده ما خیلی علاقه‌ای به ادامه سوال نداریم. 

وی خاطرنشان کرد: ما تا زمانی که اعلام وصول نکرده‌ایم، اسامی مخفی است و قابل انتشار نیست، اما وقتی سوال را رسماً اعلام وصول کنیم، اسامی به رسانه‌ها می‌رود و همه مطلع می‌شوند. آن‌وقت است که یک‌سری فعالیت‌ها از طرف دولت و بزرگان کشور و ... شروع می‌شود تا از نماینده خواهش کنند که بیا و امضایت را پس بگیر و خط بزن و فشارها هم زیاد می‌شود که این‌ها داستان‌هایی است که ما همیشه درگیرش هستیم؛ بنابراین ما گفتیم که به صلاح نیست این سوال مطرح شود، اگر هم می‌خواهید مطرح شود، طوری نباشد که اگر اعلام وصول شد، بیست روز بعد بگویند کم شد و زیاد شد. محکم بایستند و بگویند ما می‌خواهیم سوال مطرح شود و ما هم طبق قانون اساسی موظفیم که اعلام کنیم. 

وی گفت: اگر تا هفته آینده حد نصاب سوال حفظ شود، حتماً اعلام وصول خواهیم کرد که 15، 16 نفر از نمایندگان امضای خود را پس‌گرفته‌اند. البته باز هم تاکید می‌کنم که خود من سوال از رییس‌جمهور را مصلحت نمی‌دانم، اما اگر حد نصاب بماند ما موظفیم که اعلام وصول کنیم. این را هم بگویم که ما هیچ تلاشی نکرده و با احدی صحبت نکردیم که بیا و سوالت را پس بگیر. اگر به طور طبیعی عدد ماند، ما هفته آینده اعلام وصول خواهیم کرد. 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دانشجویی درباره جبهه پایداری گفت: من گفته‌ام که جبهه پایداری و همه گروه‌های اصول‌گرایی که می‌خواهند در کمیته وحدت شرکت کنند، باید موضع‌شان روشن باشد. آیت الله مصباح یزدی که موضع‌شان را نسبت به جریان انحرافی روشن و اعلام برائت کردند اما بعضی از عزیزان می‌گویند که ما چون هنوز می‌خواهیم با بخش‌هایی از دولت کار کنیم و ممکن است دولتی‌ها ناراحت بشوند، موضع روشنی را در این زمینه اتخاذ نکرده‌اند. ما خواهش‌مان این است که موضع‌شان را روشن و شفاف کنند. 

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که در صورت عدم وحدت اصول‌گرایان و شکست ائتلاف آن‌ها، چه میزان شانس برای به دست آوردن کرسی‌های مجلس و ریاست جمهوری برای دیگر جریان‌های موجود قائل می‌شوید؟ گفت: اگر اصول‌گرایان با هم وحدت نکنند، خطر حضور اصلاح‌طلب‌ها و جریان انحرافی بالا می‌رود؛ بنابراین ما می‌گوییم بدون سهم‌خواهی، عزیزان محبت کرده و بیایند وحدت کنند. بالاخره چتری را جامعتین بلند کردند، کسی هم در اصول‌گرا بودن آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی شک ندارد. آیت‌الله مصباح یزدی هم فرمودند که احترام آیات عظام را باید داشت؛ بنابراین عدم پیوستن به این وحدت قاعدتا آب به آسیاب ریختن اصلاح‌طلبان هست که این مصلحت نیست. 

وی ادامه داد: تعدادی از عزیزان هستند که فقط خودشان را اصول‌گرا می‌دانند. این‌ها تعدادشان کم است و در مجلس هم بارها آمده‌اند ایستاده‌اند و کاندید شده‌اند و 20-30 رای بیشتر نیاورده‌اند و این‌ها می‌گویند که ما باید باشیم و بقیه نباید باشند. ما می‌گوییم که این انحصارطلبی و زیاده‌طلبی است. باز هم تاکید می‌کنم اگر اصول‌گراها با هم تفاهم نکنند، حتماً خطر اصلاح‌طلب‌ها و انحرافی‌ها زیادتر خواهد شد. 

این نماینده تهران درباره مقایسه کارنامه مجلس هشتم و هفتم گفت: من فکر می‌کنم که مجلس هفتم و مجلس هشتم هر دو در مجموع یک جریان معتدل اصولگرایی بودند و رفتار و حرکتی که داشتند را قابل دفاع می‌دانم. در هر دو مجلس هم بنده مسوولیت داشتم و در مجلس هفتم نایب رییس دکتر حداد عادل بودم و در مجلس هشتم نایب رییس دکتر لاریجانی و هر دو نفر را هم افراد لایقی می‌دانم، البته تفاوت‌هایی هم با هم دارند که طبیعی است. بعضی‌ها آن‌قدر در فضای تنگی فکر می‌کنند که اصولاً مجلس هشتم را اصول‌گرا نمی‌دانند. ما می‌گوییم که این هم ظلم به مجلس است و هم ظلم به انقلاب. 

وی ادامه داد: در جریان فتنه هم ما فکر می‌کنیم مجلس هشتم خوب مدیریت شد. بعضی از دوستان معتقد بودند خوب است که مجلس هشتم بگردد، 15-20 نفر اصلاح‌طلب مجلس را پیدا کرده و تحت فشار قرار بدهد و از مجلس بیرون کند. ما می‌گفتیم که این ظلم است. درست است که در مجلس هشتم ما اصلاح‌‌طلب هم داریم، ولی به اصطلاح این‌ها گوشت تلخ نیستند و به همین دلیل هم در مجلس هشتم، ما سنگین‌ترین مواضعی را که مقام معظم رهبری در طول این دو سال می‌گرفتند با نامه 100درصد امضای نمایندگان حمایت کردیم. یعنی نامه‌ها را که امضا می‌کردیم، خود کسانی که متهم به اصلاح‌طلبی هستند می‌گفتند که ما از این فتنه‌گرها بیزاریم. 

وی در پاسخ به دانشجویی که معتقد به سکوت باهنر در برابر جریان‌های پس از انتخابات گفت: رییس همه این‌ها، یعنی آقای مهندس موسوی در سال 70 از مقام معظم رهبری حکم گرفتند که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام باشند. صلاحیت همین آقای مهندس موسوی که بعد این اتفاقات را پیش آورد، توسط شورای نگهبان قانون اساسی برای انتخابات ریاست‌جمهوری تایید شد. ما مقتضیات زمان و مکان را هیچ موقع نباید فراموش کنیم. 

وی در ادامه به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت: اول انقلاب بود و امام(ره) فردی به نام قطب‌زاده را گذاشتند رییس صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران. ما در کرمان با منافقین کلی همدیگر را می‌زدیم که آن‌ها به قطب‌زاده فحش می‌دادند و ما دفاع می‌کردیم. بعد از سه، چهار سال قطب‌زاده در جریان کودتای نوژه و کودتایی که می‌خواستند علیه امام کنند دستگیر و محکوم به اعدام شد. منافقین آمدند و به ما گفتند دیدید، ما می‌گفتیم که قطب‌زاده مشکل دارد و شما دفاع می‌کردید. من آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم، مواضع ما بر اساس زمان ممکن است تغییر کند. من هنوز از دفاعی که اول انقلاب در مقابل منافقین از قطب‌زاده می‌کردم، افتخار می‌کنم و هیچ موقع نمی‌گویم اشتباه کردم. امام(ره) به قطب‌زاده حکم داده بودند و منافقین هو می‌کردند و ما دفاع می‌کردیم. مرحوم مهندس بازرگان هم که خدا از سر تقصیراتش بگذرد و رحمتش کند، نخست‌وزیر منصوب امام(ره) بود و همه از او دفاع می‌کردیم، رهبر انقلاب دفاع می‌کردند، آقای هاشمی هم دفاع می‌کردند، بنده هم همینطور. ببینید مقتضای زمان و مکان‌مان چیست. 

باهنر در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه اعضای جبهه پایداری گفت: کمیته 7+8 که مشهور شده است، موسسینش جامعه روحانیت مبارز تهران و مدرسین حوزه علمیه قم و دبیرکل‌هایش آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی هستند؛ تعریف کردند که 7نفر، سه نفر آقایان عسگراولادی و حدادعادل و عنایتی، دو نفر از جامعه روحانیت، دو نفر هم به نمایندگی از آیت‌الله یزدی. در مورد 8نفر هم گفتند که ما چهار ذیل را اعلام می‌کنیم، جبهه پیروان خط امام و رهبری، تحول خواهان، جبهه پایداری و آقایان لاریجانی و قالیباف. یکی از دوستانی که من اسمش را نمی‌برم پانزده روز بعد از فتنه بود، در مجلس به من می‌گفت آقای باهنر، این سه نفر را بده دست من، من می‌برم در میدان اعدام‌شان می‌کنم، مشکل فتنه حل می‌شود. به او گفتم خامی شما همین است. شما فکر می‌کنید هنوز یک ماه از جریان فتنه نگذشته می‌شود سه نفر را گرفت و اعدام کرد و مشکل هم حل می‌شود، در حالی که حضرت امام(ره) بنی‌صدر را مدت‌ها تحمل کردند. همه بزرگان در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی، جلسات مفصل با آقایان می‌گذاشتند که بنی‌صدر این کار را کرده و آن کار را کرده، اما امام می‌گفتند بروید و با او کار کنید، یک روز صبح هم امام گفتند که بنی‌صدر دیگر فرمانده کل قوا نیست و تمام شد. آقایان نشستند و فکر کردند و گفتند این سه نفر را بدهید دست ما، در حالی که من خودم به آقایان گفتم این‌که هیچی! شما هنوز نمی‌دانید که تا همین اواخر بالاترین مقام نظام اجازه بازداشت این سران فتنه را هم نمی‌دادند، این‌ها می‌گفتند بگذارید ما اعدام‌شان کنیم! ما می‌گفتیم این عقل نیست. این ناپختگی است. این افراطی‌گری است. 

وی در پاسخ به سوالی در بیان موضع خود در مورد هاشمی‌رفسنجانی نیز گفت: من موضعم را در مورد ایشان گفته‌ام و هشدارهایم را داده‌ام. صریح هم به خودشان گفته‌ام، در رسانه‌ها هم اعلام کرده‌ام و فکر می‌کنم مواضع روشن، شفاف، صریح و تندی را در مورد ایشان داشته‌ام که صلاح نمی‌دانم هر روز در روزنامه‌ها نوشته شود. بروید و از روزنامه‌ها پیدا کنید و بخوانید. 

وی در پاسخ به سوالی درباره استعفای علی مطهری نیز گفت: وضعیت استعفای ایشان منوط به بررسی و مطرح شدن طرح سوال از رییس‌جمهور است که در هفته آینده مشخص خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین