کد خبر: ۱۳۹۰۳۵
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱

نامه شدیداللحن نماینده تفرش به احمدی‌نژاد/ حرف‌های ناگفته‌ام را هنگام انتخابات با مردم در میان می‌گذارم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بهمن اخوان، نماینده تفرش و آشتیان، در نامه شدیداللحنی به احمدی‌نژاد، خواستار برگزاری مسابقه پیام کوتاه در صداوسیما درباره میزان محبوبیت احمدی‌نژاد شد و تاکید کرد که او در پایان دوره خود به ناکجاآباد می‌رود! 

این نماینده اصولگرا تاکید کرده است که در انتخابات بعدی مجلس شرکت نخواهد کرد، چون «نمایندگان مجلس، نماینده واقعی خواسته‌های مردم نبودند و به جای اینکه از قانون اساسی دفاع کنند، هر روز تحت تاثیر مسئولان بودند… وکیل الدوله بودند نه وکیل المله. نمایندگانی که با کوچکترین وعده دولت مبنی بر انتصاب اختیار یک مدیر کل، فرماندار و یا حتی استاندار، جایگاه نمایندگی خود را به حراج گذاشته اند و بی تردید دولت در این میان از همه راضی تر است.» 

متن کامل این نامه که در سایت اعتدال منتشر شده، بدین شرح است:

حرف‌های ناگفته‌ام را هنگام انتخابات با مردم در میان می‌گذارم. اما خود در این دوره از انتخابات مجلس شرکت نمی‌کنم. چرا که اعتقاد دارم نمایندگان مجلس، نماینده واقعی خواسته های مردم نبودند و به جای اینکه از قانون اساسی دفاع کنند، هر روز تحت تاثیر مسئولان بودند، هر روز تحت عنوان دولت و وزیر با آنها مذاکره می شد. شرکت نمی کنم چرا که معتقدم تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس هشتم، وکیل الدوله بودند نه وکیل المله.
نمایندگانی که با کوچکترین وعده دولت مبنی بر انتصاب اختیار یک مدیر کل، فرماندار و یا حتی استاندار، جایگاه نمایندگی خود را به حراج گذاشته اند و بی تردید دولت در این میان از همه راضی تر است.
حال با این همه مشکل و سختی راه، سخنی دارم با رئیس دولت… 

جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد؛ 

به گفته دوستانتان می خواهید ۸۰ درصد صندلی های مجلس را حامیان دولت به خود اختصاص دهند، آنهایی که از بودجه دولت استفاده کرده و به صورت مستقیم و غیرمستقیم برنامه‌های دولت را سرلوحه امور خود قرار داده اند. 

آقای رئیس دولت، ما مجلسی به شیوه مدرس را می خواهیم. مجلسی که نمایندگان آن بتوانند صحبت کنند.مجلسی که شجاع باشند و نمایندگان بتوانند آنگونه که باید بر حسن عملکرد شما نظارت کنند. نه مجلسی بله قربان گو که وظیفه نظارتی خود را فدای انتخاب مدیر و رئیس نمایند.

آقای رئیس دولت! امروز مخالفان دولت که در درون نظام هستند و ولایت فقیه و نظام را قبول دارند از جانب شما سرکوب می‌شوند، ولی اپوزیسیون خارج از کشور، از سخنان و اقدامات شما کمتر لطمه می‌بینند، آیا عملکرد سیاسی خود را با دقت مرور کرده‌اید؟ 

آقای دکتر احمدی‌نژاد! شما خود را دلسوز نظام می‌دانید اما آیا بهتر نبود همه مطالب خود را مطرح می‌کردید؟ آیا بهتر نبود از نمایندگان مجلس درخواست جلسه ای غیرعلنی می کردید و نمایندگان را در جریان مشکلت خود می‌گذاشتید؟ آقای رئیس دولت بهتر نبود آشتی با نمایندگان را در صدر برنامه‌های خود قرار می‌دادید؟ ما از شما درخواست سؤال کردیم، چرا که این درخواست حق قانونی ماست. نمایندگان نتوانستند حتی یک نشست چند دقیقه ای با شما داشته باشند، هر جلسه‌ای که داشتید، همه تشریفاتی بودند. شما در جلساتی حضور یافتند که خودتان صاحب‌نظر بوده‌اید نه اینکه بخواهید واقعیت‌های جامعه را مطرح کنید. 

آقای رئیس دولت شما در تمام دوران فعالیتتان فقط با تیم خود تعامل و گفتگو داشتید، کاش اعضای ستاد شما در سالن اجلاس سران (در پنج شنبه گذشته) گروه هایی که نظام و ولایت فقیه را قبول داشته و التزام به قانون اساسی دارند،از همه گروه ها دعوت می‌کردند. این نوع عملکرد شما برخلاف گفته‌های مقام معظم رهبری مبنی بر حضور همه نیروهای سیاسی در عرصه کشور است. آقای احمدی‌نژاد، بررسی تاریخ انقلاب نشان دهنده حضور رجوی‌ها و بنی‌صدرها و اعلام افشاگری آنهاست و دیدیم که مردم چگونه مقابل آنها ایستاده و نشان دادند که همیشه حامی ولایت هستند. بهتر است به فیلم‌های دوران انقلاب نگاهی بیندازید تا این امر بر شما مبرهن شود. 

کشاورزان با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می‌کنند، شما می‌دانید این مشکلات چیست؟ می دانید کشاورز کود شیمیایی موردنیاز زمینش را با قیمتی گران خریداری می کند؟ هنگام اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها وعده دادید کشاورزان را حمایت کنید، اما ره آورد اجرای این طرح، بالا رفتن هزینه‌های مردم بود. شما ماهیانه ۴۰ هزار تومان به حساب هر نفر واریز می‌کنید، غافل از اینکه این هزینه برای هر نفر به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. 

آقای رئیس دولت، صنایع ما فقط با ۲۵ تا ۳۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند، به عقیده شما چه کسی در این میان متضرر می‌شود. بی‌‌تردید ضرر اصلی متوجه اقتصاد کشور و مردم می‌شود و بی‌تردید بسیاری از این مسائل حاصل سیاستگذاری‌های غلط دولتمردان شماست. 

در کشور بین ۸ تا ۱۰ میلیون بیکار زندگی را به سختی سپری می‌کنند چه تصمیمی برای آنها اتخاد کرده‌اید؟ همه این آمار در حالی ارائه می‌شود که این رقم به جز کارگرانی است که به دلیل اعمال سیاست‌های غلط اشتغال خود را از دست داده و به جرگه بیکاران پیوسته‌اند. 

همه این آمار در حالی ارائه می شود که شما بیشترین میزان درآمد نفت را داشته‌اید و هیچ دولتی مانند شما چنین بودجه نفتی نداشته است، اما در همین دولت با این درآمد هنگفت بازنشستگان درگیر مسائل ناشی از تورم هستند، معلمان از سوی دیگر و حقوق ۵۰۰ هزار تومانی نیز کفاف زندگی کارمندان در کشوری که خط فقرش بالای یک میلیون تومان است، را نمی‌دهد. 

آقای رئیس دولت، من و شما می‌توانیم با ماهی ۵۰۰ هزار تومان در یکی از روستاها زندگی کنیم؟ 

آقای احمدی‌نژاد مشکلات متعدد اجتماعی در کشور بیداد می‌کند. افزایش تکدی‌گری، افزایش فساد، وجود ۷ تا ۱۰ میلیون معتادی که در کشورمان روزگار را سپری می‌کنند، همه و همه در حالی است که وزارت رفاه اجتماعی در زمان شما شکل گرفت و نشان داد که بسیاری از برنامه‌های شما حتی در بخش اجتماعی نیز از پیش شکست خورده‌اند. 

آقای رئیس دولت! به تازگی سخنانی مبنی بر در دست داشتن اسناد محرمانه کشور مطرح کرده‌اید، فکر می‌کنید که اگر در سمت فعلی خود نبودید، به این اسناد دسترسی داشتید؟ شاید هم فکر کرده‌اید از ابتدای نظام تاکنون تنها شما این اسناد را در اختیار داشته و رؤسای جمهور قبل از آن بی‌خبر بوده‌اند. اما باید به شما بگویم که اگر رئیس دولت نبودید، شاید شما را تا جلوی درب ورودی وزارت اطلاعات نیز راه نمی‌دادند. این اسناد محرمانه را همه دولت‌ها داشتند، اما افشای آنها را چیزی جز دشمنی با نظام نمی‌دانستند. 

به راستی این تهدیدهای شما علامت سوال بزرگی را در اذهان عمومی نقش نمی‌بندد؟ به راستی به کجا می‌روید؟ 

امروز جوانانی که جنگ و انقلاب را ندیده‌اند با این ادبیات شما بر سر دو راهی مانده‌‌اند؟ این به نفع کیست؟ با ادبیات فعلی شما دیگر نیازی به دشمن برای ایران عزیز نیست. 

آقای رئیس دولت! این هنر نیست که شما کاروانی از وزیر و وکیل را به دنبال خود روانه می‌کنید و از استانی به استان دیگر و از دیاری به دیار دیگر می‌روید. ما در عصر ارتباطات هستیم. شما می‌توانید با یک ویدئو کنفرانس، مسائل و مشکلات مردم را شنیده و به دنبال چاره‌ای باشید. نه اینکه ادارات مدارس را تعطیل کرده و به اجبار عده‌ای را برای استقبال آماده کنیم. اگر اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها برای انتقال روستاییان به مراکز شهرها در نظر گرفته نمی‌شد، آ‌یا مردم اینقدر بودجه داشتند که به استقبال شما بیایند. اصلاً آیا می‌آمدند؟ اگر به راستی به میزان محبوبیت خود در جامعه ایمان دارید، بی‌خبر به یکی از استان‌ها بروید، آیا باز هم این استقبال انجام می‌شود؟ 

پیشنهادی دارم، بهتر نیست به مانند بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی، شما هم با دادن یک شماره مسابقه پیام کوتاه برگزار کرده و میزان محبوبیت خود را بسنجید؟ به راستی در کجای سیاست کشور جای دارید؟ به راستی آقای احمدی نژاد، پس از پایان دوران ریاست جمهوریتان جایگاه شما کجاست؟ فکر نمی کنید ناکجا آباد مسیری است که در پیش رو دارید؟ شاید خود را با رهبری مقایسه می کنید که البته بی‌تردید این مقایسه بسیار خطاست، چرا که رهبری از جایگاه قلبی در بین مردم برخوردار است. ببینید در نماز جمعه‌ها مردم به صورت خود جوش می‌آیند، اما در سفرهای شما … 

آقای احمدی نژاد، بایدتاسف خورد از آمار نامه‌هایی که در سفرهایتان از تعدادشان با افتخار اعلام می‌شود، چرا که این نامه‌ها و صدها هزار نامه دیگر همه و همه نشان دهنده فقر و بیکاری حاکم بر جامعه است شما برای این همه فقر و بیکاری و مشکلات ازدواج و مسکن چه برنامه ای دارید؟ همه سخنان شما فقط درحد یک شعار باقی مانده است. پس چه زمانی این شعارها به سر منزل مقصود رسیده و عملی می‌شود. شما و همه دوستداران انقلاب به امید آن زمان و نتیجه شعارهایتان مانده‌ایم، ولی ۴ سال دوم فعالیت شما به اتمام رسید و هنوز هیچ خبری نیست. 

شاید فکر می کنید حالا که دیگر قصد ندارم نماینده شوم این سخنان را به زبان می‌آورم اما من در تمام دوران نمایندگی‌ام این سخنان را مطرح کرده ام من از سر عناد و دشمنی با کسی سر سخن باز نمی‌کنم. اما همه اینها انتقاداتی بود که در طول این ۴ سال داشته‌ام. 

آقای دکتر من در تمام دوران فعالیتم در مجلس ششم نیز ایستادم و همه سخنانم را مطرح کردم. امروز هیچکس نمی‌تواند به من انگ ضد ولایت فقیه بودن را بزند، چرا که من در آن دوره نیز از رهبری و ولایت فقیه حمایت کردم و اعتقاد دارم که حتی مقام معظم رهبری نیز از وضعیت فعلی چندان خشنود نیستند. 

می‌خواهم در برابر آیندگان شرمگین نباشم و هنگام کاوش آنها در گذشته زیر سؤال نروم و آنها نپرسند گذشتگان ما در مجلس شورای اسلامی به دنبال چه چیزی بودند؟ و آیا حقیقت‌طلبی را فدای عافیت طلبی کرده اند یا نه؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین