آفتابنیوز : آفتاب: خبری که اخیراً درباره صدور حکم شلاق برای یک کاریکاتوریست اراکی منتشر شده، به حدی شگفت انگیز و باور ناپذیر بود که برای اطمینان از صحت و سقمش، کلی پرس و جو کردیم و نهایتاً دریافتیم که خبر واقعی است!
ماجرا از این قرار است که نشریه «نامه امیر» که در اراک منتشر میشود، کاریکاتوری کاملاً معمولی و متعارف از نماینده این شهر در مجلس شورای اسلامی منتشر کرده بود که با شکایت نماینده مذکور مواجه شده و نهایتاً دادگاه اقدام به صدور یکی از عجیبترین آرای تاریخ قضایی کشور کرده است: ۲۵ ضربه تازیانه برای کاریکاتوریست!
اگر کسی کاریکاتور را ندیده و خبر را شنیده باشد، حتماً تصور میکند که کاریکاتوری موهن و خارج از نزاکت و اخلاق منتشر شده که اولاً نماینده شکایت کرده و ثانیاً دادگاه نتوانسته به رأیی کمتر از شلاق، رضایت دهد!
اما واقعیت این است که کاریکاتور ترسیم شده، نظیر هزاران هزار کاریکاتوری است که تا کنون در رسانههای کشور با موضوع چهره مسوولان، از رئیس جمهور و رئیس مجلس گرفته تا وزیران و استانداران و نمایندگان و هنرمندان و ورزشکاران منتشر شده و میشود و مسالهای کاملاً کاریکاتور نماینده اراکعادی و پیش پا افتاده است.
حال سوال اینجاست که واقعاً بر چه مبنایی در جمهوری اسلامی ایران، دادگاهی به خود اجازه میدهد برای یک مساله کاملاً متعارف، حکم به محکومیت دهد و یک کاریکاتوریست را به گناه ناکرده، محکوم به شلاق نماید؟!
متاسفانه باید گفت که سطح درک رسانهای در میان مسوولان برخی شهرها به حدی اندک است که تضییقات رسانهای بسیار بیشتری را بر روزنامه نگاران استانها تحمیل میکنند و الا در پایتخت، برغم همه نقدهایی که بر برخورد با رسانهها وجود دارد، شاهد چنین سخت گیریهای مضحکی در این حد نیستیم که یک روزنامه نگار را به خاطر یک کاریکاتور معمولی آن هم از یک نماینده، محکوم به شلاق کنند!
واقعاً جای شگفتی دارد که در این مملکت، کاریکاتور همه مقامات - به جز روحانیت به احترام لباس روحانیت - کشیده میشود و نهادهای دولتی و عمومی، مسابقه و نمایشگاه کاریکاتور برگزار میکنند و جایزه میدهند و... ولی در همین حال خبر میرسد در گوشهای از این مملکت یک کاریکاتوریست را به جرم (!) کشیدن کاریکاتور میخواهند دراز کنند و شلاقش بزنند! اگر چنین باشد که باید به کل در رسانهها را گِل گرفت و لام تا کام حرف نزد و ننوشت و حتی یک کاریکاتور ساده هم نکشید!
بیگمان صدور چنین آرای دهشتناکی، نه تنها با اهداف عالیه انقلاب اسلامی مردم ایران فرسنگها فاصله دارد، بلکه هدیهای ارزشمند برای رسانههای ضد نظام است که با استناد به این حکم، هر آنچه بخواهند بگویند و بنویسند، بیآنکه صادر کننده حکم، متهم شود به سیاه نمایی و تشویش اذهان عمومی و ریختن آب به آسیاب دشمن!
به گزارش عصرایران،در پایان از ریاست محترم قوه قضاییه که قطعاً دغدغه عدالت و اجرای صحیح قانون را دارند و بارها بر حفظ حقوق مردم تأکید کردهاند تقاضا داریم دستور ویژهای برای رسیدگی به این ماجرا صادر کنند تا حقوق روزنامه نگار محکوم و حیثیت نظام جمهوری اسلامی که برایش صدها هزار شهید تقدیم شده است، دستخوش آرای بیمبنا نشود. اینک چشم امید مردم و رسانههایی که از این حکم نگران و متعجباند، به فقیه عادلی است که بر مسند قاضی القضات تکیه زده است، جایگاهی که در تاریخ اسلام، از بزرگانی چون عدل مطلق، علی علیه السلام به امانت به فقهای گرانقدر شیعه رسیده است. {$old_album_155470}
چون من با شنیدن این خبر .....شرمندگی کردم.
از مردم اراک بعیده که .....
آدم اینقدر خشک و بی منطق؟!
.....
ولی کسی که شکایت کرده واقعا جای حرف داره!