کد خبر: ۱۵۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۸۴ - ۱۵:۴۹

تکذیبه سازمان منطقه آزاد کیش و توضیح نویسنده

آفتاب‌‌نیوز : بازگشت به مطلب مندرج در سایت آفتاب توسط آقای رضا حسین زاده(انصاری راد) تحت عنوان «از خالتورهای یک میلیاردی... » با توجه به اینکه موارد مطرح شده غیرمستند،‌ خلاف واقع و مصداق بارز نشر اکاذیب است ضمن تکذیب مطالب عنوان شده توجه شما را به نکات زیر جلب می نماید. 

- در خصوص ایراد اشکال! به برگزاری جشنواره تابستانی با تأخیر به اطلاع می رساند تصمیم آغاز جشنواره از بیست تیرماه به دلیل همزمانی تاریخ قبل از آن با ایام فاطمیه اتخاذ گردید و به دلیل مصادف شدن با اعیاد شعبانیه تا پایان شهریور ادامه یافت.
- در رابطه با برقراری نظم ترافیکی طی توافقنامه مسئولیت این امر به راهنمایی و رانندگی کیش محول شده بود که انصافا تلاش گسترده و مستمر در این زمینه معمول داشته اند. 

- موارد مطرح شده در خصوص تجاوز به عنف، قرارداد یک میلیارد تومانی و پرداخت خسارت چهارده میلیون تومانی کلا کذب محض است و به شدت تکذیب می شود. 

نظر به اینکه نگارنده و آن خبرگزاری مسؤول ادعاهای عجیب و خلاف واقع عنوان شده بوده و می بایست پاسخگوی دروغ پردازی و نشر اکاذیب خود باشد لذا جهت روشن شدن موضوع و جلوگیری از اینگونه اقدامات غیراخلاقی، سازمان منطقه آزاد کیش نامبرده را تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد. 
علی غمخوار


جشنواره تابستانی کیش یا «جشنواره  بستگان»
 
رضا حسین زاده(انصاری راد): کیش ویژگی های بسیاری دارد و یکی از این ویژگی ها، عدم مسئولیت پذیری و عدم پاسخگویی به پشتوانه قدرت غیرپاسخگو است. در هر صورت رئیس موسسه توسعه سیاحتی کیش نسبت به مطلبی تحت عنوان «از خالتورهای میلیاردی تا تجاوز به عنف در کارناوال شادی» تکذیبیه ای فرستاده است که در حقیقت تهدیدیه است. زیرا تنها سخن قابل توجه آن، همان بند آخر است که نویسنده مطلب مذکور را تهدید به پیگرد قانونی و هراس از مجازات کرده اند. زیرا در آن تکذیبیه به هیچ یک از موارد مشخص ذکر شده در مطلب مذکور پاسخی مستند و حتی غیر مستند داده نشده است. 

در بخشی مسئولیت را به گردن دیگران انداخته اند و در بخش دیگر با تکرار جمله کلیشه ای «تکذیب می شود» از زیر مسئولیت شانه خالی کرده اند. مثلا در مورد اتفاقات پس از اتمام مراسم جشن شبانه و کشته شدن کودک خردسالی در تصادف با یک خودرو، نگارنده  از خود رفع تکلیف کرده و به عهده راهنمایی و رانندگی وانهاده است. در حالی که  مجری جشن تمام مسئولیت را به عهده داشته و چنانچه راهنمایی و رانندگی هم به وظیفه خود درست عمل نکند، باز هم از مجری رفع تکلیف نشده بلکه موظف است با استفاده از نیروهای خارج از راهنمایی و رانندگی به عنوان کمک، مسئولیت را به گونه ای انجام دهد که مشکلات احتمالی به حداقل برسد. همانظور که در سال های گذشته و جشنواره های پیشین با تمام اشکالاتی که بر آنها وارد بود، از این عیب مبری بودند. ثانیا این بحث نرم افزاری ماجرا است. بخش دیگر مشکل، مسأله سخت افزاری است یعنی سازمانی که موجب می شود جمعیت بسیاری در یک مکان گرد هم آیند، باید پایان ماجرا را نیز اندیشیده باشد. زیرا این جمعیت که در زمان های متناوب به محل موعود می آیند، پس از پایان مراسم در یک لحظه خواهان خروج از آن مکان هستند. این امر مستلزم آن است که سازمان برگزار کننده مراسم تمهیدات لازم برای تامین وسیله نقلیه برای جابجایی آن جمعیت را پیش بینی کرده باشد. تا کمبود وسائل نقلیه موجب پراکندگی و سراسیمگی حاضران نشده و از اتفاقاتی که در این شرایط به وقوع می پیوندد،‌ پیشگیری شود.
گفتنی است که مجری مراسم جشن های شبانه جشنواره امسال هم از جهت نرم افزاری و نیز سخت افزاری درست عمل نکرده و خسارت های مالی و جانی پیش آمده نتیجه عملکرد ناصحیح مجری بوده است. در مورد تاخیر در برگزاری جشنواره هم هیچ خرده ای گرفته نشده بود بلکه تنها به عنوان نکته ای که به انسجام مطلب کمک می کرد، اشاره شده بود. بنابراین نیازی به توضیح مفصل آن مقام وجود نداشت. بلکه بهتر بود آقایان توان خود را برای پاسخ گفتن به موارد مشخص و اعداد و ارقام ذکر شده مصروف می داشتند تا مجبور نباشد با چشم پوشی بر واقعیت ها تنها به تکرار جمله راحت الحلقوم «تکذیب می شود» اکتفا کنند و به راحتی بر رنجی که خانواده ع – م (دختر یازده ساله) متحمل شده اند قلم تکذیب بکشند. در همین فضا است که  آزادی متهم با قرار وثیقه سه میلیون تومانی نیز فراهم می شود. پس از اشاره به تکذیبیه چنانکه وعده داده شد،‌به بخش دیگری از آنچه در این جشنواره اتفاق افتاده،‌اشاره می کنیم: 

1- آقای « د . آ » مجری کنسرت های شبانه جشنواره که در مکان نمایشگاه دائمی کیش برگزار می شود، در یک پرداخت مبلغی قریب 120 میلیون تومان دریافت کرده است. این در حالی است که گروه هایی که برای اجرای کنسرت در این ایام دعوت شده اند به دلیل جایگاهشان در موسیقی، تمام قراردادهایشان به شکل «پلی بک» بوده است. در این شکل قرارداد در قبال اجرای برنامه تنها خورد و خوراک و مکان اقامت از سوی دعوت کننده در اختیار گروه طرف قرارداد، ‌گذاشته می شود. 

2- آقای «د» به عنوان دوست آقای «ر» (معاون آقای «غ») که برای جشن های جلوی هایپرمارکت قراردادی هنگفت داشته، ‌به تعهداتش عمل نکرده اما نه تنها هیچ برخوردی با ایشان صورت نگرفته بلکه تا ریال آخر قراردادش را نیز دریافت کرده است. 

3- خودروهایی با پلاک شهربانی ....... و ....... متعلق به مؤسسه در ایام جشنواره در اختیار خواهرزاده های آقای «غ» بوده که متأسفانه در پایان جشنواره هیچ راهی جز اعزام خودروهای مذکور به تعمیرگاه نبوده است و اکنون خودروهای مذکور با هزینه مؤسسه در دست تعمیر هستند.
 
4- مهمانسرای وابسته به مؤسسه در تمام مدت جشنواره در اختیار خانواده های آقایان «غ»ر و «ر» بوده و هیچ میهمان دیگر نپذیرفته است. همین اتفاقات است که موجب شد، وقتی در بازارهای کیش چه در ایام جشنواره و چه پس از آن قدم می گذارید از آدم های بسیاری می شنوید که این جشنواره تابستانی کیش نیست بلکه جشنواره آقای «غ» و بستگانش است. 

5- در جشنواره امسال قرار بوده سه میلیون تی شرت، ‌ماشین اسباب بازی و وسایل دیگر در میان میهمانان توزیع شود، ولی بر اساس آمار شاید کمتر از 10 درصد آن نیز توزیع نشده است حال باید پرسید اگر این وسایل تهیه شده و توزیع نشده است کجا رفته و اگر اصلا تهیه نشده،‌ بودجه آن در کجا مصرف شده است. 

بعضی واقعیات مربوط به دوره مدیریت آقایان «غ» و «ر»  از جمله ماجرای آقای «ر» در هتل ...... و بیرون رفتن ایشان از جزیره و سپس بازگشت ایشان و احراز پست فعلی ، ‌ماجرای آقای «م . ن » به عنوان پسر عمه آقای «ر»  و قراردادهای میلیونی اش با مؤسسه، و همچنین پذیرایی های میلیونی میهمانان از سوی مدیریت موسسه از جیب مؤسسه ، به همراه ارائه اسناد مربوط به تخلفات متعدد صورت گرفته  از جمله مواردی است که بیان آن را به مهلتی دیگر واگذار می کنم.
در صورت لزوم اصلات مستند دیگری نیز موجود است که ارسال خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین