آفتابنیوز : آفتاب: دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت: اگر فردي از اصلاحطلبان وارد ميدان شود اگرچه به عنوان جريان اصلاحطلبي معرفي نشود ولي مورد قبول اصلاحطلبان هم باشد، چنين مقولهاي براي جريان اصولگرايي مهم است.
محمدنبي حبيبي دراجلاس دبيران استانهاي حزب موتلفه اسلامي با مورد توجه قرار دادن انتخابات آينده رياست جمهوري و شوراها اظهاركرد: براي انتخابات رياست جمهوري معتقديم نه فقط حزب موتلفه بلكه هرتشكل حزبي و سياسي حق دارد كه از همين الان وارد بحثهاي مربوط به انتخابات شود و نميتوان گفت ورود تشكلها و شخصيتهاي سياسي به اين انتخاباتها زود است اگرچه ديرهم نيست.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
· در مورد اينكه حزب موتلفه با برخي اشخاص در مورد انتخابات رياست جمهوري بحثهايي را داشته شايعاتي مطرح است اين درحالي است كه موتلفه راجع به موضوع نامزدي رياست جمهوري با هيچ فردي بحثي نداشته وحتي داخل جلسات خصوصي خود نيز وارد بحث مصاديق نشده است. ما طرح هر شايعه مربوط به اينكه مصداق فعلي حزب موتلفه اسلامي كيست را تكذيب ميكنيم.
· موتلفه ياخودش به صورت مستقل وارد بحث معرفي كانديداي رياستجمهوري خواهد شد و يا اينكه اگر مصلحت جريان اصولگرايي ايجاب كند كه درقالب يك ائتلاف وارد انتخابات شود اين كاررا انجام خواهد داد. در واقع موتلفه يا ممكن است از داخل حزب و يا خارج ازحزب نامزد داشته باشد.
· اصلاحطلبان براي بازسازي خود مدتي وقت لازم دارند. اگر فردي از اصلاحطلبان وارد ميدان شود و البته سعي كند به عنوان جريان اصلاحطلبي معرفي نشود اما ضمنا مورد قبول اصلاحطلبان هم باشد چنين مقولهاي براي جريان اصولگرايي مهم است.
· هماكنون آقاي عبدالله نوري جريان موسوم به سبز را عجين شده با اصلاحطلبان ميدانند و از سوي ديگر آقاي خاتمي ميگويند كه اين دو گروه از هم جدا هستند. اگر اينطور نباشد كه فردي مورد حمايت اصلاحطلبان وارد صحنه شود در ميان خود اصولگرايان تعدد نامزد شكل خواهد گرفت و در داخل يك قطب بين شخصيتها رقابت ايجاد ميشود.
· برخي از سران اصلاحطلبان ضربه اصلي را به اصلاحات زدند. كساني كه مدعي هستند ميخواهند داخل نظام فعاليت كنند بايد مرزبندي خود را با فتنه 88 مشخص كنند. چرا كه اگر كسي به نام اصلاحطلبي با گرهخوردن به فتنه 88 وارد ميدان انتخابات رياست جمهوري شود مورد اقبال مردم نخواهند بود. اصلاحطلبي كه قانون اساسي را قبول داشته باشد به ولي فقيه معتقد باشد و خود را تابع ولي فقيه بداند اصلاحطلبي است كه اگرچه با اصولگرايان رقيب است اما داخل نظام قلمداد ميشود.
· {در مورد نوع ائتلاف اصولگرايان در انتخابات آينده }پيشبيني من اين است ضمن اينكه گروههاي مختلف براي اين انتخابات فعال ميشوند در آيندهاي كه خيلي دور نيست بين تشكلهاي اصولگرا در مورد ائتلاف بحثهايي صورت ميگيرد.
· {در مورد برخي اظهارات در مورد وجود نداشتن دين يهوديت و مسيحيت } ما يك دنياي يهوديت، يك دنياي مسيحيت و يك جهان اسلام داريم كه همگي حضور دارند، ما در رابطه با يهوديها احساس دشمني نميكنيم آنچه با آن مخالفيم صهيونيسم است. اينكه دشمني مسلمانان با صهيونيسم را به دشمني با يهوديت و مسيحيت تبديل كنيم كار نادرستي است.
· تحريمها جدي است. اگرچه برخي از سران غرب ميگويند كه در مقابل ايران برخوردهاي مختلفي روي ميز است اما بسياري از آنها به اين نتيجه رسيدهاند كه اگر منظورشان اجراي يك طرح نظامي عليه ايران است و ممكن است زماني ديوانگي كنند نتيجه چنين ديوانگي براي آنها بسيار بسيار وحشتناك خواهد بود در واقع با توجه به تدابيري كه براي مقابله با آنها انديشيدهايم آنها در اقدام نظامي به ترديد افتادهاند.من با اطمينان ميگويم كه دركشورما ظرفيتهاي لازم براي مقابله همه جانبه عليه اين تحريمها وجود دارد اما بايد اين ظرفيتها به كارگرفته شود چرا كه ما با اتكاء به اين ظرفيتها ميتوانيم در ميدان جنگ اقتصادي قدرتمندانه بايستيم.
· كسي حق ندارد بگويد اين تحريمها اثراتي نداشته است. ما بايد از اين تحريمها يك فرصت بسازيم مثلا اتكا به نفتمان را به حداقل برسانيم. در واقع با اتكاء به ظرفيتهايي كه در بخشهاي مختلف داريم چنين اقدامي انجام دهيم كه رسيدن به آن آرزو نيست، بلكه شدني است. منتها دولت در اين رابطه نقش اول را دارد. اقداماتي شده ولي كافي نيست دولت بايد طرح به ميدان آمدن استعدادهاي اقتصادي چه در امر سرمايهگذاري و چه در امر نيروي انساني را با جديت دنبال كنند مردم ما نيز وقتي احساس كنند كه دشمن براي موجوديت انقلاب به عرصه آمده هر شرايط سختي را تحمل ميكند.
· همه مشكلاتي كه ما الان در اقتصاد داريم مربوط به تحريم نيست. البته تحريم در نابسامانيهاي اقتصادي تاثير داشته و ما منكر آن نيستيم اما اينكه همه مشكلات را ناشي از تحريم بدانيم درست نيست.
· ما از مجموعه دولت گلهمند هستيم به اين علت كه در اجراي طرح عفاف و حجاب همت لازم را به كار نگرفتهاند.
ثانیا: طبیعی است کاندیدایی می تواند کاندیدای اصلاحات شناخته شود که به عنوان یک کاندیدای جدی برای سایرین مطرح باشد نه کسی که بخواهد تعداد آراء را اندکی بالاتر ببرد. البته مشکل اساسی اصلاح طلبان، ..........