آفتابنیوز : آفتاب: این روزها در فصل سرما ممکن است به آلرژی های مختلف و یا سرما خوردگی مبتلا شوید که هر کدام از آن ها همراه خود گلو درد را می آورند که باید راه های مقابله با آن را بلد باشید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،گلو درد شاید یک نشانه پنهان از سرماخوردگی باشد اما یکی از وحشتناک ترین و دردناک ترین آن هاست. برای مقابله با گلو درد استفاده از قرص های شیمیایی و یا برای موارد چرکین آمپول نیز می تواند گزینه خوبی باشد. البته این گلو دردها همیشه ویروسی نیستند و می توان آن ها را در خانه و با رعایت چند نکته ساده درمان کرد.
** در اولین قدم برای اینکه شدت گلودرد بیشتر نشود بهتر است اجازه ندهید هوای سرد و یا مایعات خنک به آن برسند. این باعث می شود تا زمان درمان کاهش پیدا کند و گلوی شما در شرایط بهتری باشد.
** محلول آب نمک را حتما می شناسید یکی از بهترین مواد برای درمان سریع گلودرد است. این محلول می تواند به عنوان یک ضد عفونی کننده و یا ترمیم کننده گلو به کار رود. روزانه دولیوان آب نمک حتما قرقره کنید.
** جوش شیرین نیز می تواند گزینه خوبی برای از بین برد گلو درد باشد. مقدار بسیار کمی از آن را در داخل آب گرم حل کنید و این محلول را قرقره کنید. توجه داشته باشید که اصلا نباید جوش شیرین وارد بدن شما شود.
** این روزها هوای همه خانه ها به نوعی خشک است اما افرادی که گلو درد دارند بهتر است از دستگاه های مرطوب کننده هوا استفاده کنند. این دستگاه می توانند تا حد زیادی از درد شما بکاهند.
** سیگار نکشید چرا که سیگار یکی از عوامل ایجاد دردهای قفسه سینه و گلودردهای شدید است. ترک کردن سیگار می تواند در روند بهبودی گلودرد به شما کمک به سزایی داشته باشد.
** عسل و لیمو یکی از بهترین نوشیدنی های مخصوص افرادی است که گلودرد دارند. این محلول می تواند به راحتی تمامی اتفاق های بدی که در گلوی شما رخ می دهد را پاک کند و همچنین صدای شما را صاف میکند.
** تعویض کردن مسواک نیز می تواند یک گزینه خوب برای تمام کردن گلودردها باشد. بسیاری از پزشکان معتقد هستند که مسواک های کهنه حاوی میکروب های هستند که می توانند وارد گلوشوند.
** ویتامین C نیز می تواند به شما در رفع گلودرد کمک کند. این ویتامین را می توانید از مرکباتی که در این فصل به میزان زیاد رشد می کند دریافت کنید. دقت داشته باشید که پرتقال و گریپ فروت را حتما در لیست میوه های هر روزه خودتان داشته باشید.
گلودرد باکتریال بیمار را مستعد ابتلا به رماتیسم قلبی و مفصلی و بیماریهای کلیوی میکنه که درمانشم با آنتیبیوتیک هست.
البته گلودرد باکتریال شیوع کمتری از انواع دیکر گلودردهای دیگه داره و تشخیص اون هم فقط با پزشک میتونه باشه