وی همچنین گفت: نتیجه کار روحانی و نتیجه ی رفتار برخی از منتقدان کاملا روشن است و نیازی نیست به مردمی که نتیجه این رفتارها را کاملا در زندگی شان لمس می کنند، توضیحی در بی پایه بودن این نوع هجمه ها داد.
دربیکی در عین حال تاکید کرد: فعالیت های انتخاباتی این دوره، به نظر دیرتر از معمول به سطح جامعه کشیده شد، لذا در این مدت کوتاه، افراد جدی از هر جناح و نگاهی، اگر حرفی برای گفتن داشته باشند، بیشتر تلاش می کنند که حرف های خودشان را در جامعه منتشر کنند و البته برخی از افرادی که حرفی برای گفتن ندارند، برای خود تنها وظیفه تخریب دیگران، به هر شکل و روش و به هر قیمتی را تعریف می کنند.
وی با انتقاد از تخریب کسانی که سال ها برای انقلاب و کشور تلاش کرده اند گفت: به جز نتایج سیاسی، این تخریب ها، نتیجه ای دیگری جز از دست رفتن اعتماد عمومی مردم به مسئولان، به عنوان یکی از شاخص های سرمایه اجتماعی کشور ندارند. وی با تاکید بر این که «کسی که باد می کارد، طوفان درو می کند»، از این که تخریب ها، می تواند به طرز نامنتظره ای طومار اعتماد ملی را درهم بپیچد و سره و ناسره را با هم دچار مشکل کند، ابراز نگرانی کرد و گفت: «با اصرار بر این رفتار، باید منتظر توسعه آن و تبدیل شدن آن به یک رفتار عمومی و فرهنگ در جامعه نیز بود. مطمئن هستم هیچیک از دلسوزان کشور، چنین نتیجه ای را نمی خواهند.
مدیر روابط عمومی ستاد انتخاباتی حسن روحانی، همچنین درباره خبر یک رسانه خارجی درباره عدم حمایت روحانی از اعضای تیم هسته ای سابق و نامه انتقادی یکی از آن ها از زندان به نام ش.د. به روحانی گفت: بنده این شخص را نمی شناسم، تا آنجا که هم من می دانم و از برخی از افراد مرتبط نیز پرسیده ام، این شخص هرگز در تیم هسته ای نبوده است و ارتباطی نیز با این تیم نداشته و اذعان کرده اند که حتی وی را نیز نمی شناسند.
به گزارش مهر،وی سپس با اشاره به این که چند روزی است که تیم تخریب داخلی و خارجی روحانی، با طرح ادعاهای عجیب، همسو با یکدیگر عمل می نمایند گفت: ظاهرا هر دو جریان، موضوعات سیاسی چندان معتبر و مهمی برای تخریب ندارند و از همین رو به سناریو نویسی های شتابزده روی آورده اند. اما بعید می دانم پس از تجارب چند سال اخیر، نه تنها آقای روحانی، که هیچ کاندیدای دیگری را نیز بتوان به این صورت تخریب کرد. در حال حاضر، بهترین روش برای خلق حماسه ای سیاسی، جلب اعتماد عمومی از طریق گسترش تساهل سیاسی، مدارا و تحمل یکدیگر در چارچوب قانون و بر محوریت اخلاق انتخاباتی و سیاسی است.
اونت دلیل آوردن از کتاب خود روحانی هم دلیل آوردن. عوضش شما چی میگید؟ فقط اگر اگر و مظلوم نمایی.
مثل اینکه شما خیلی رو حماقت مردم حساب میکنید. مردم بابا عقل دارن
جوانفکر اومده نامزد شده میگه دولت من در امتداد دولت احمدنژاده. من نمی دونم شما قبل از نوشتن این متن ها چی مصرف میکنید که این قدر تو هپروت سیر میکنید. ولی خداییش باید موادش با کیفیت باشه. اینو نمیشه انکار کرد