آفتابنیوز : 
وی افزود: شکی نیست که هر چه بتوانیم از نقش کشورهای بیگانه در ایجاد بی ثباتی در کشور را افشا کنیم پسندیده است، تردیدی نیست که بیگانگان و به خصوص کشور انگلیس در ایجاد بی ثباتی در منطقه نقش اساسی دارند و از هر روشی برای انجام این کار استفاده می کنند، اما برای متهم کردن یک کشور خارجی به دست داشتن در اقدامات تروریستی، اسناد و مدارک متقنی باید ارائه شود، در غیر این صورت به عنوان انتقام جویی و برخورد سیاسی تعبیر و تفسیر می شود و این برای مناسبات میان کشورها مفید نیست.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اضافه کرد: همه شاهد فعالیت های نیروهای انگلیسی در بصره بودیم، بنابراین نباید از کشورهای خارجی انتظاری داشته باشیم، ضمن اینکه ما باید خودمان ضریب کنترل، امنیتی و کشورداریمان را ارتقا بدهیم که عناصر و مزدوران و عوامل تروریستی خارجی نتوانند در اقدامات خود موفق بشوند.
وی ادامه داد: ایران افغانستان و عراق نیست، ایران یک کشور با ثبات است و باید به لحاظ جنبه های امنیتی مراقبت های جدی تری انجام بدهیم، البته ما ضعف خودمان را هم نمی توانیم پنهان کنیم.
محمدی در خصوص محدود شدن مذاکرات ایران با کشور چین، در رابطه با مسائل هسته ای در حالی که نیازمند فعالیت بیشتری در زمینه مذاکره با کشورهای دیگر هستیم گفت: اخیرا موضع رسمی کشور این بود که با تمام کشورهای عضو آژانس من جمله کشورهای اروپایی مذاکره می کند و کشورهای دوست و به خصوص کشورهایی که در قاره آسیا هستند مثل چین و هند و روسیه را ترغیب به پایداری بر مقررات NPT که در واقع پایداری بر معاهدات بین المللی است، خواهد کرد.
نماینده آباده اضافه کرد: ما از این کشورها باید بخواهیم پیش از آنکه ما را حمایت بکنند، از معاهدات و حقوق بین الملل و از حقوق کشورهای عضو NPT حمایت کنند، اگر معاهدات نادیده گرفته شود نظم جهانی به هم می خورد و روابط میان کشورها متزلزل می شود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: ما باید این واقعیت را بدانیم که آمریکایی ها و اروپایی ها تمام تلاش خودشان را برای منزوی کردن ایران و ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت انجام می دهند، مگر اینکه ما در دیپلماسی راه های جدیدی را برای تفاهم و همکاری باز کنیم که هم متضمن حقوق ما باشد و هم فشار سیاسی ما را کاهش بدهد.
محمود محمدی در خصوص مذاکرات احتمالی با دولت آمریکا در خصوص مسائل هسته ای اظهار داشت: با توجه به اینکه آمریکایی ها عضو آژانس انرژی هسته ای هستند، ما می بایست آمریکا را نیز در کنار کشورهای اروپایی قرار می دادیم و با آنها نیز وارد مذاکره می شدیم، ما فرصت های خوبی داشتیم تا برای شفاف سازی و اعتماد سازی بی واسطه با همه کشورهای عضو شورای حکام من جمله آمریکایی ها در رابطه با مسأله هسته ای و در چارچوب شورای حکام عمل کنیم، اما الان بخشی از این فرصت ها از دست رفته و برای فرصت جدید باید تامل کرد.
وی شرایط فعلی برای مذاکره مستقیم با آمریکایی ها را مساعد ندانست و در توضیح دلایل آن گفت: آمریکایی ها فکر می کنند ما در موضع انفعالی قرار گرفته ایم، حال اینکه موضع اخیر دولت، مجلس و مردم برای احقاق حقوق هسته ای خودشان تا مرز ارجاع پرونده به شورای امنیت و حتی پذیرش ریسک موضع محکمی است که می تواند اثرگذار باشد.
نماینده آباده در ادامه اظهارات خود افزود: منتها از این اراده ملی و موضع محکم باید در جهت یک ساختار جدید مذاکرات و گفتگو با همه اعضاء شورای حکام استفاده کرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص مطرح شدن دوباره نقض حقوق بشر در ایران از سوی اروپا گفت: ظرف دو دهه گذشته ما پیوسته در حال نشیب و فراز در روابطمان با اروپایی ها بوده ایم، قبلا در خصوص تروریسم و حقوق بشر و اخیرا هم در رابطه با مسأله هسته ای.
وی اضافه کرد: این موارد محورهایی در دست اروپایی ها است برای فشار آوردن به ایران و طبیعی است که حالا که مهمترین مسأله ملی ما مسأله هسته ای است و این موضوع به یک موضوع مهم بین المللی نیز تبدیل شده، چنانچه یک راه حل منطقی و اصولی در این رابطه پیدا بکنیم، بقیه مسائل هم در پرتو مشارکت و همکاری میان ما و کشورهای اروپایی مسیر درست تری به خود می گیرد.
محمدی گفت: اگر ما به جای تعامل و همکاری به سمت تقابل و رویاروریی برویم طبیعی است که آنها ما را در هر موضوع و مسأله ای می خواهند تحت فشار قرار بدهند، بنابراین فکر می کنیم ایستادگی ما برای به دست آوردن یک راه حل مبتنی بر احترام متقابل برای همکاری در مسائل منطقه ای و بین الملل بسیار ضروری و لازم است.
نماینده آباده در پایان سخنان خود گفت: ایستادگی ما باید با هدف یک ساختار جدید همکاری در مسائل منطقه ای و بین الملل باشد و نه برای زور آزمایی.