کد خبر: ۲۰۱۲۷۷
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
مصطفی هاشمی طباء:

نمایشگاه تهران گوشت قربانی دولتی‌ها شد

نمایشگاه بین المللی مکانی است که خیلی از مراکز به آن چشم دوخته‌اند و به نوعی باید گفت مورد تهاجم سازمان‌های کثیری بوده است. این در حالی است که این محل برای برگزاری نمایشگاه های تخصصی، بسیار ضروری است / این مشکل با یک خط مترو به راحتی قابل حل است. ایجاد یک کیلومتر خط مترو کاری نیست که بتوان آن را سخت دانست.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سعید شمس- تصمیم اخیر هیات دولت در واگذاری زمین 85 هکتاری نمایشگاه بین المللی تهران به صداوسیما، اعتراضات زیادی را به دنبال داشته است.

مصطفی هاشمی طبا گرچه هم اکنون با مسؤولیت های ورزشی اش در میان فعالان سیاسی و رسانه ها مشهور است اما نمی توان نقش او را در احیای نمایشگاه بین المللی تهران در مقام معاون وزیر بازرگانی و رئیس شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران در دولت هاشمی نادیده گرفت.

هاشمی طبا در دولت های محمدجواد باهنر و میرحسین موسوی، وزیر صنایع بود و همین آشنایی و تجربه وی با این حوزه باعث شد تا حضورش در معاونت بازرگانی دولت هاشمی، به احیاء نمایشگاه بین المللی تهران بعد از سال ها و برجسته شدن نقش و فعالیت های این مرکز منجر شود.

در باره اتفاقات اخیر درباره واگذاری زمین نمایشگاه بین المللی تهران به صداوسیما عصر ایران با هاشمی طبا گفت و گو کرده است که مشروح آن در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.

*واگذاری نمایشگاه به صدا و سیما بازتاب های زیادی را داشت. به عنوان چهره ای که این محل را احیاء کرده بود، چه نظری درباره این تصمیم دولت دارید؟

نمایشگاه بین المللی مکانی است که خیلی از مراکز به آن چشم دوخته‌اند و به نوعی باید گفت مورد تهاجم سازمان‌های کثیری بوده است. این در حالی است که این محل برای برگزاری نمایشگاه های تخصصی، بسیار ضروری است و چون نمایشگاه های تخصصی مخاطب کمی هم دارد، وجود این محل در وسط شهر هیچ مشکلی ندارد.


* البته عده ای هم این طور عنوان می‌کنند که حضور این محل در بزرگراه چمران باعث ایجاد ترافیک می‌شود.


 باید به آن‌ها گفت این مشکل با یک خط مترو به راحتی قابل حل است. ایجاد یک کیلومتر خط مترو کاری نیست که بتوان آن را سخت دانست. متاسفانه در حالی که بحث ترافیک مطرح بود، در زمین‌های شمال اتوبان چمران که متعلق به نمایشگاه بود، سالن اجلاس سران را افتتاح کردند که مشخص می‌شود رفتارشان با گفتارشان ناقض هم هستند. آقایان در حالی از مصلی تهران به عنوان نمایشگاه استفاده می‌کنند که اصلا آن فضا هیچ تناسبی با پدیده ای به نام "نمایشگاه" ندارد.


*سؤال این است که چرا محل نمایشگاه باید دست به دست شود؟

واقعا نمی‌دانم چرا اینگونه عمل می‌کنند و به این فکر نیستند که بحث برگزاری مطلوب نمایشگاه در دنیا مطرح است و نمی‌دانند که حفظ نمایشگاه در محل فعلی بسیار ضروری است. دولت نهم و دهم چند بار مصوبه کرده است تا نمایشگاه تهران را به این و آن واگذار کند. در حالی که نمایشگاه برای گسترش فعالیتهای تجارت خارجی و صادارت کشور می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

آقایان در حالی اصرار به این دارند که از مصلی برای برگزاری نمایشگاه بهره ببرند که محلی فرهنگی است و باید به فعالیتهای قرانی و از این قبیل اختصاص داده شود. مصلی مرکز عبادت و نماز جمعه است و به همین دلیل نمی‌دانم چرا اصرار دارند که از آن به جای نمایشگاه تهران استفاده کنند که نشانگر این است که سوء مدیریت در دولت فعلی حرف اول و آخر را می‌زد. مثل اینکه نمایشگاه از دید آقایان به مانند گوشت قربانی است که به بهانه های مختلف به این و آن اعطا می‌شود.

*شما سفرهای متعددی را به کشورهای خارجی داشتید، وضعیت نمایشگاه‌هایشان را چطور دیدید؟

در کشورهای اروپایی هم نمایشگاه‌ها در وسط شهر ایجاد شده‌اند و اتفاقا در مواردی در جاهای پر تردد مستقر هستند. اصولا برای اینکه مردم بتوانند به راحتی از نمایشگاه دیدن کنند، باید شرایطی به وجود آورد که حضور برایشان هزنیه کمی داشته باشد و یکی از دلایل وجود نمایشگاه‌ها در وسط شهر همین مساله است.

*حرفی مانده است؟


امیدوارم دولتی‌ها از این کار خود منصرف شوند و در غیر اینصورت دولت آقای روحانی مصوبه غلط دولت احمدی نژاد را باطل کند.

منبع: عصر ایران
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین