آفتابنیوز : 
وي با اشتباه خواندن تفكر عمومي مردم در رابطه با وضع مالي سينماي ايران و سينماگران گفت : مردم فكر مي كنند وضع مالي دست اندركاران سينما خيلي خوب است در حالي كه فشار مالي وارد شده به اين افراد موجب مي شود تا تن به ساخت هر فيلمي و يا بازي در هر اثري بدهند.
ساخت فيلم تجاري به خودي خود بد نيست اما مي توان در فيلمهاي تجاري با همه ارزشهاي ساختاري و مفهومي يك فيلم هنري را در آن ارايه كرد.
وي در اين رابطه به فشار تهيه كنندگان و نبود حمايت مسوولان سينمايي اشاره كرد و گفت : هيچ بازيگر و كارگرداني ، نمي خواهد كارنامه اي بد از خود به نمايش بگذارد و آثار كم ارزشي را ارايه كند ، اما با اين حال ، فشار تهيه كننده بر كارگردان و عوامل فيلم براي كاهش زمان و هزينه هاي فيلم برداري موجب مي شود تا كار بي تامل و شتاب زده پيش برود ، نبودن حمايت هاي دولتي نيز فشار فكري و اقتصادي زيادي را بر گروه سازنده فيلم اعم از تهيه كننده و كاگردان وارد مي كند كه آن هم در روند توليد فيلم به وضوح قابل مشاهده است .
قادري با مقايسه اين وضعيت در بازيگران سينمايي گفت : اين اتفاق براي بازيگران سينمايي ايران نيز به وفور اتفاق مي افتد . بازيگران سينما نيز هر چه قدر تلاش كنند تا در گزينش نقش هاي خود دقت كنند و آن را مطابق با توانايي هاي خود انتخاب كنند ، در نهايت فشار مالي موجود بر اين افراد آنها را وادار به قبول نقش هاي ضعيف و كم ارزش مي كند.