آفتابنیوز : آفتاب: فرقی نمیکند چه سیستم عاملی دارد، هر گوشی هوشمندی که در دست داشته باشید مسئله تبدیل به دغدغه اصلی شما میشود. باتری در تمام گوشیها معضلی است که هر چقدر هم قدرتمند باشد بالاخره شما را تنها میگذارد.
به نوشته فرهیختگان، در این گوشیهای هوشمند نمیتوان از کیفیت بالای صفحه نمایش تمام اچدی، با رزولوشنهای بالا استفاده کرد و لذت برد، از کیفیت و قدرت اسپیکرها استفاده کرد و در تمام مدتی که بیرون از خانه و محل کار هستند از اینترنت همراه استفاده کرد و در اوقات فراغت هم بازیهای مختلف را انجام داد و در عین حال توقع داشت که باتری سرحال و با مقاومت بالا شارژ را در خود نگه دارد.
شرکتهای مختلف سعی میکنند با معرفی گوشیهای جدید قدرت باتریهای تازه ساخته شده را امتحان کنند اما هیچکدام از این باتریها با توانهای اعلام شده نتوانسته آنطور که باید کاربر را راضی نگه دارد. فرض کنید باتری موبایل شما در مرز هشدار قرمز قرار گرفته و مدام به شما یادآوری میکند که اگر میخواهید از گوشی استفاده کنید باید آن را شارژ کنید.
باز هم فرض کنید که نیمساعت بیشتر فرصت ندارید و اگر از خانه بیرون بروید ممکن است تا چند ساعت به منبع برق دسترسی نداشته باشید که گوشی را شارژ کنید. در چنین شرایطی میتوان از شارژ سریع استفاده کرد. به این صورت که تمام اپلیکیشنهای باز را که در زمینه گوشی مشغول فعالیت هستند، ببندید. بعد از آن گوشی را در حالت پرواز قرار دهید و سپس آن را به برق وصل کنید. در چنین حالتی حداکثر نیمساعت زمان لازم است تا گوشی شما شارژ شود چراکه حالت پرواز تمام ارتباطات رادیویی گوشی را قطع میکند، بنابراین باتری در کمترین حالت فعالیت قرار میگیرد.
البته باید به این نکته هم توجه داشت که شارژ سریع باتری در درازمدت در صورتی که به شکل مداوم استفاده شود میتواند به باتری شما آسیب بزند. بنابراین تنها در شرایط اضطراری از این قابلیت استفاده کنید. این روش شارژ میان سیستمعاملهای همراه مشترک است و فرقی میان iOS، اندروید و ویندوز نیست.