کد خبر: ۲۵۸۶۹۶
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰

یونسی: برخی از سر انحصارطلبی رقابت و انتخابات را قبول ندارند

دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: برخی از سر انحصارطلبی و تنگ نظری اصولا رقابت و انتخابات را قبول ندارند، چون می دانند رای مردم را ندارند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا حجت الاسلام ˈعلی یونسیˈ عصر سه شنبه در نشست علما و نخبگان ترکمن اهل سنت خراسان شمالی در بجنورد، گفت: عده ای معدودند که سرو صدای زیاد دارند و باورشان شده که خود ، همه ملت هستند ولی این گونه نیست، مردم اگرچه به ظاهر ساکتند ولی به موقع در میدان انتخابات حاضر شده و نظر خود را ابراز می کنند.

وی به آخرین انتخابات ریاست جمهوری اشاره و بیان کرد:شما دراین انتخابات بخوبی احساس کردید که درجای جای کشور در بسیاری از روستاها بدون این که ستادی برای دکتر روحانی راه اندازی شود، مردم رای دادند و این موضوع هوشمندی مردم و زیرکی آنها را نشان داد.

حجت الاسلام یونسی افزود:درگذشته به جای این که برای مردم شرایط خدمت، کار و شغل فراهم کنند تلاش کردند با دادن پول نقد، اراده، احساس و ایمان آنان را بخرند ولی مردم پول را گرفتند و به آن ها رای ندادند.

وی گفت: مردم به کسی رای دادند که وعده کالابرگ و یارانه نداد و وعده او تلاش برای سربلندی کشور و عزت ملت بود.

دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی گفت: خیلی از گروه های تنگ نظر و انحصارطلب فهمیدند که عرصه برای آنان تنگ است و در مشارکت سیاسی، احزاب خشونت طلب و انحصارطلب جایگاهی ندارند.

یونسی با اشاره به این که عرصه حضور واقعی ملت در انتخابات است، گفت: عده ای دوست ندارند رقابت سیاسی باشد و انتخابات را قبول ندارند و متاسفانه در میان کسانی که این گونه اعتقاد دارند، روحانیان شیعه و سنی نیز دیده می شوند.

وی افزود: انتخابات و رقابت سیاسی یک مدل جدید برای ایجاد نشاط در ملت است که مفید است و اگر نباشد یک ملت دچار خمودگی و حالت رکود می شود.

وی با تاکید بر رویکرد دولت تدبیر و امید در استیفای حقوق اقوام و اقلیتها گفت: دولت در به کارگیری نیروهای شایسته در مدیریت کشور تبعیض قائل نشده و می خواهد بهترین ها در کشور بر مصادر امور باشند.

یونسی افزود: سیاست دولت روحانی بر این است که همه اقوام و ملیت ها در اداره کشور دخالت داشته باشند.

وی اظهارکرد:اینکه گفته می شود دولت در به کارگیری نیروهای شایسته، بین قومیت ها تبعیض قائل می شود ساخته و پرداخته دشمنان نظام است.

دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی گفت: دولت تدبیر و امید به همه اقوام توجه ویژه دارد و برای دولت، ترک، کرمانج و ترکمن و دیگر اقوام فرقی ندارند.

حجت الاسلام یونسی اظهارکرد:البته این دولت ازکسانی که محرومیت بیشتری دربخش های مختلف دارند، به طور قطع بیشتر دفاع می کند.

وی افزود: دولت روحانی به وعده هایش که تلاش برای توسعه، ایجاد شغل، ایجاد فضای مناسب فرهنگی و اقتصادی و سربلندی کشور و دفاع از عزت، کرامت، دین و وحدت مردم است، پایبند است و دفاع هم خواهد کرد.

دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی درخصوص استخدام در ادارات نیز گفت : دولت قبلی بیش از ظرفیت موجود نیرو در ادارات استخدام کرد به طوری سهمیه استخدام آینده ادارات را هم پرکرد.

وی افزود:یکی از برخوردهای جدی دولت روحانی برخورد با این استخدام ها در ادارات است.

یونسی با اشاره به بحث بورسیه های غیرقانونی دولت قبل گفت: حتی برخی افراد که فاقد شرایط و شایستگی لازم بودند رفته اند با پول مردم تحصیل کنند و بعد بیایند و بر ما مدیریت کنند.

وی با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یادوخاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: آنچه انقلاب را آبدار و پایدار کرد و موجب شد دنیا ملت ایران را باور کند حوادث دهه 60 انقلاب از جمله شهادت شهیدان رجایی و باهنر بود.

وی گفت: هرکدام از حوادث دهه 60 انقلاب برای ما درس اعتماد ملی بود و به طور مطلق رنگ قومی نداشت و همه اقوام و ملیت ها در انقلاب به طور جدی شرکت داشته و دارند.

حجت الاسلام یونسی در خصوص خراسان شمالی نیز گفت: این استان محروم، ظرفیت های فراوان دارد و دولت نیز برای استفاده از این ظرفیت ها نگاه ویژه داشته و در این راستا سیاسیون و علمای منطقه با پیشنهاد و انتقادهای خود به دولت کمک کنند تا مشکلات استان برطرف شود.

وی خطاب به علما، ترکمنان و نخبگان اهل سنت خراسان شمالی گفت: باید همه تلاش کنید تا فرصت های ممتازی را برای فرزندانتان به دست آورید تا کشور با مدیران نخبه و متعهد اداره شود.

استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: همه کسانی که به عنوان مرزبان در این استان زیست می کنند کم توقع اند و حمایت آن ها از نظام در همه صحنه ها مشهود است.

ˈسیدعلی اکبر پرویزیˈافزود:درمناطق مرزی این استان ترکمن های سنی زیست می کنند و برای نخستین بار یک نفر از اهل سنت ترکمن به سمت مشاور استاندار انتخاب شده است.

در این نشست شماری از علما و نخبگان ترکمن خراسان شمالی نیز در سخنانی به بیان مشکلات منطقه خود پرداختند که رفع بیکاری جوانان، ساخت بیمارستان، به کارگیری تحصیل کردگان ترکمن در ادارات، اصلاح راه ارتباطی شهرستان راز و جرگلان – بجنورد، ساخت مجموعه سوارکاری و ایجاد راه ارتباطی راز و جرگلان به استان گلستان از آن جمله بود.

10 درصد از جمعیت 867 هزار نفری استان خراسان شمالی را ترکمن های سنی مذهب تشکیل می دهند که در شهرستان های بجنورد، راز و جرگلان و مانه و سملقان سکونت دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین