آفتابنیوز : رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگارایرنا گفت: ساخت در موسوم به 'باب الراس الشریف' حرم حضرت ابوالفضل العباس با کمک مردم استان مرکزی به ویژه شهرستان های زرندیه و ساوه پس از 18 ماه انجام شد.
مهدی زندیه وکیلی افزود: این در دو لنگه ای که بالای سر مرقد منور حضرت عباس (ع) قرار می گیرد ، دارای 4 متر و 28 سانتیمتر ارتفاع و 280 سانتیمتر عرض است و برای ساخت آن از هنرهای مختلف رایج کشورمان از قبیل خاتم کاری، گره چینی، قلم زنی، میناکاری، زرگری و معرق استفاده شده است.
وی بیان کرد برای زیباسازی باب الراس حرم عباس (ع) بیش از سه کیلوگرم طلاهای اهدایی و نذورات مردمی و همچنین 700 کیلوگرم مس به کار رفته است و بهره مندی از مقادیری چوب ساج وارداتی از منطقه شیعه نشین کشور برمه، دیگر ویژگی ممتاز این اثر مذهبی نفیس می باشد.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی اظهارکرد: با اینکه برای اثر مذکور نمی توان ارزش ریالی تعیین کرد، اما هزینه تمام شده آن حدود دو میلیارد تومان برآورد شده است.
زندیه وکیلی گفت: بهره مندی از 110 قطعه میناکاری در باب الراس حرم حضرت عباس (ع) توسط هنرمندان میناکار استان مرکزی و نیز قلم زنی، خاتم کاری و منبت کاری توسط هنرمندان زبده از دیگر صنایع به کار رفته در این اثر بدیع می باشد.
وی افزود: هماهنگی های لازم برای انتقال باب الراس حرم حضرت عباس (ع) به کربلای معلی با مسوولان مربوطه در عراق در حال انجام است.
وی اظهار کرد: باب الراس حرم حضرت ابوالفضل (ع) برای انتقال به کربلا از همه شهرستان های استان مرکزی و سایر شهرهای طول مسیر از اراک تا عراق عبور داده خواهد شد.
ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی از سال 1384 ، دو سال پس از ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون در 150 پروژه مختلف از قبیل ساخت سقاخانه های حرم های امام موسی کاظم (ع) در کاظمین، امام علی (ع) در نجف اشرف و امام حسین(ع) در کربلای معلی و نیز ساخت صحن حضرت زهرا (س) در شهر نجف مشارکت داشته و ساخت ضریح ابراهیم مجاب (ع) و باب الراس حضرت عباس (ع) از دیگر فعالیت های این ستاد بوده است.
باید مزار این انسان های شریف آباد بشه ولی نه اینطور,الان داره افراط میشه.
خدا مارا ببخشد.