آفتابنیوز : داود ناصری امید در مراسم تجلیل از دانشجویان و اساتید برتر دانشگاه علمی کاربردی فنی وحرفهای کرمانشاه با بیان اینکه مهارت مقدمه اشتغال و کارآفرینی است، گفت: توسعه منابع انسانی، شرط لازم برای نیل به اقتصاد مبتنی بر دانایی است و این توسعه بدون آموزش های فنی و مهارتی و تربیت سرمایه های انسانی میسر نیست.
ناصری امید تصریح کرد: اغلب تحصیلات دانشگاهی در حوزههای نظری است و نیاز بازار کار امروز نیز داشتن مهارت است که دانشگاهها باید به ارائه آموزشهای فنی ومهارتی و کارعملی در کنار دانش نظری توجه ویژه داشته باشند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه توجه جامعه دانشگاهی و دانشجویان را به رشتههای نظری بیش از فنی عنوان کرد و گفت: این در حالیست که کشورهای توسعه یافته آموزش های مهارتی را یکی از محورهای توسعه خود قرار داده اند.
وی آموزش های علمی را در کنار آموزش های عملی بسیار موثر دانست و گفت: خروجی چنین آموزشهایی فارغ التحصیلانی بدون دغدغه بیکاری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه مهارت آموزی را یکی از مولفه ها و راهکارهای برون رفت از معضل بیکاری در استان برشمرد که می تواند دغدغه شغل را در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی به حداقل برساند.
ناصری امید بر تربیت تکنسین های ماهر تاکید کرد و عدم توجه به این موضوع را یک تهدید برای کشور دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه در ادامه از وجود ۸۲ مرکز علمی و کاربردی وابسته به سازمان آموزش فنی و حرفه ای درکشور خبرداد و گفت: هم اکنون حدود ۲۲هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی در رشتههای فنی و مهندسی مشغول تحصیل هستند.
به گزارش ایسنا، وی همچنین از تحصیل ۸۰۰ دانشجو در سه رشته کارشناسی و هشت رشته کاردانی در مرکز مهارت علمی و کاربردی فنی و حرفهای کرمانشاه خبرداد و افزود: دو مرکز دیگر نیز طی سال گذشته راه اندازی شد و در دو شهرستان سنقر و پاوه و هرکدام با سه رشته فعالیت دارند که ظرفیت های خوبی برای استان محسوب می شوند.
لطفا دوره های مربوط به دانشگاهیان را بیشتر کنید.چون مهارت دانشجویان پایین است