کد خبر: ۳۹۱۱۱۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۸

قرار گرفتن ایران در جایگاه دوم جهانیِ شاخص رشد کمیت علمی

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از رشد 11.5 درصدی ایران در رشد کمیت تولید علم در سال 2015 خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :
دکتر دهقان در نشست خبری که در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد افزود: براساس اطلاعات به دست آمده از پایگاه استنادی وب آو ساینس در تاریخ دوم شهریورماه جاری و مقایسه کمیت تولید علم 25 کشور دنیا که بیشترین کمیت تولید علم را در سال‌های 2014 و 2015 تولید کرده‌اند نشان می‌دهد که ایران از لحاظ رشد کمیت تولید علم در سال 2015 نسبت به 2014 با یک پله صعود به جایگاه دوم دست یافت.

وی با تاکید بر اینکه 25 کشور دنیا دارای بیشترین میزان کمیت تولید علم هستند اظهار کرد: این کشورها شامل آمریکا، چین، انگلستان، آلمان، ژاپن، فرانسه، ایتالیا، کانادا، هند، استرالیا، اسپانیا، کره جنوبی، برزیل، هلند، روسیه، سوییس، ترکیه، لهستان، ایران، سوئد، تایوان، بلژیک، دانمارک، اسکاتلند و اتریش است.

دهقان اضافه کرد: ایران در سال 2000 تنها یک دهم درصد تولید علم جهان را در اختیار داشته که این میزان در سال 2010 به 1.1 درصد، در سال 2015 ، 1.4 درصد و در سال 2016 ، 1.8 درصد رسیده است.

رییس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام میزان تولیدات علمی ایران را در سال 2014، 31 هزار و 931 مدرک ذکر کرد که این میزان در سال 2015 ، 35 هزار و 616 مقاله رسیده است و ادامه داد: این عدد نشان می دهد که ایران 11.5 درصد رشد کمیت تولید علم در سال 2015 نسبت به سال 2014 داشته است.

به گفته وی کشور سوئد بعد از ایران 35 هزار و 452 مقاله و کشور تایوان با 33 هزار و 757 مقاله رتبه‌های بعدی ایران از لحاظ رشد تولیدات علمی قرار دارند.

دهقان با تاکید بر اینکه تعداد کل مقالات ایران که در کنفرانس‌های بین المللی ارائه شده است کاهش یافته،‌ خاطرنشان کرد: در سال 2010 به ازای هر 100 مقاله ارائه شده، حدود 25 درصد مقالات به کنفرانس‌های بین المللی عرضه شده است که این میزان در سال 2015 به 4 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه هرچند که ایران از لحاظ رشد تولیدات علمی روند رو به رشدی داشته است اضافه کرد: این در حالی است که به دلیل مشکلات ایجاد شده در فضای بین المللی تعداد مقالات دانشمندان ایرانی در کنفرانس‌های بین المللی کاهش یافته که این امر بر کاهش رتبه ایران در حوزه دیپلماسی علمی منجر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به گفته رییس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از تعداد کل مقالات بین المللی ایران، در سال 1390 ، 15 درصد آن به کنفرانس‌های بین المللی ارائه شده بود که این آمار در سال جاری به کمتر از 4 درصد کاهش یافته است.

دهقان همچنین رتبه ایران در شاخص دیپلماسی علمی را 3 درصد اعلام کرد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
0
0
اینهمه معضلات مشکلات مسایل کشور ، افتخار دانشگاه ، حوزه ابتدا ، تحقیق ،بررسی و راهکار داخل کشور گزا رش ستاره ای آسمان دانش ایران باشد ،
نه تعداد مقاله ،سخنرانی مصرف مشکلات برون مرزی ..........

بودجه پژوهشی ، متناسب با کاربری داخلی ، مثل افزایش ارزش پول ملی ، کشاورزی ارگانیک ، درمان بدون طرح خود گردان مزمن بیست ساله ، مدرسه باشهریه غیر انتفاعی عملی ، افزایش رسیدن به استانداردها درصنعت، کاهش تولیدات هنری غیرمفید ، ارتقا عزت مند رفتارهای اجتماعی .اتخاذ تصمیمات آینده نگر درسیاس های منطقه . تولید، خلاقیت ، در امنیت با تکنیک و تاکتیک ها و ابزار های غیر تقلیدی.
افسوس اینجاست . این همه محقق حوزه و دانشگاه ، نتوانستیم ، برنامه ، راهکار ، پیشگیری از حمله به
سفارت ،با آن همه ضرر معنوی ،فرهنگی ، دینی ، مالی ، بین المللی را پیش بینی وپیشگیری کنیم .

هنوز جمع هنر دوست رسمی ،مجوز دار وزارت کشور اسلامی رابرای یک کنسرت ، بخاطر عدم پیش بینی و پیشگیری ، خور اک شیعه هراسی و ایران هراسی رسانه ها می گردد .
و یک عده نادان دوست تشویق هم میکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
0
0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین