آفتابنیوز : پناهي همچنين به سابقه عدم حضور زنان در مكانهاي ورزشي اشاره كرد و گفت: سابقه عدم حضور زنان به يونان قديم برميگردد آن زمان زنان اجازه ورود به مكانهاي ورزشي را نداشتند، تا اينكه زني براي استقبال از پسر قهرمانش لباس مردانه پوشيد و به ورزشگاه رفت ازآن پس با حمايت مسوولين ورزشي و با جسارت اين زن (در چهارصد و چهار قبل از ميلاد) راه ورود زنان به مكانهاي ورزشي باز شد.
پناهي جايزه خود را به آن "زن" تقديم كرد.
جعفرپناهي بعد از به پايان رسيدن مراسم اختتاميه در مقابل سوالات مختلف مطبوعات و رسانههاي خارجي قرار گرفت و در پاسخ به سوالي مربوط به احساسش از دريافت اين جايزه، گفت: بزرگترين جايزه زندگي من زماني خواهد بود، كه فيلم من در ايران به نمايش درآيد، بنابراين بلافاصله به ايران برميگردم تا مقدمات نمايش را آماده كنم.
پناهي همچنين در نشست مطبوعاتي اين فيلم گفته بود : خيلي دلم ميخواست قبل از اين كه به اينجا بيايم فيلم پروانه نمايش ميگرفت و اكنون اينجا با افتخار اعلام ميكردم ، فيلم يك ماه و نيم قبل از جامجهاني در ايران به نمايش عمومي درخواهد آمد.
گفته ميشود پس از کسب اين موفقيت كمپانيهاي بزرگي از آفسايد براي ورود در جشنوارههايشان دعوت كرده اند.
گفتني است نخستين فيلم ايراني كه توانست در جشنواره فيلم برلين حضور يابد، «طبيعت بيجان» به كارگرداني «سهراب شهيد ثالث» بود كه در سال 1974 موفق شد در بخش مسابقه اين جشنواره راه يابد .