آفتابنیوز : «علی یونسی» در مراسم چهلمین روز درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی که عصر روز یکشنبه (یکم اسفندماه) در مسجدالرسول(ص)
کرج برگزار شد، گفت: حیات هاشمی مایه خیر و برکت و سازندگی و ارتحال و درگذشتش نیز سبب انسجام و بیداری و تحرک و عبرت بود.
یونسی با بیان اینکه درگذشت ناگهانی هاشمی به ملت ایران شوک وارد کرد افزود: این شخصیت محدودیتهای زمین و زمان را در نوردیده بود و ماورای محدودیتهای زمین و زمان حرکت میکرد.
وی از هاشمی به عنوان سرمایه بزرگی برای ملت ایران، انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه یاد کرد و گفت: هاشمی یار و یاور مقام معظم رهبری، پشتوانه محکم دولت و امیدی برای ملت ایران بود.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای مذهبی با بیان اینکه هاشمی خطرات را از قبل پیشبینی میکرد و تهدیدات را به خوبی میدید خاطرنشان کرد: وی تهدیدها را به فرصت و فرصتها را برای مردم ایران مدیریت میکرد.
یونسی ادامه داد: هاشمی از نظر ظاهری و فیزیکی مُرده است، اما ملت ایران همیشه از وجود وی بهرهمند خواهد بود؛ زیرا بسیاری از شخصیتها بعد از مرگ خود تازه یک سرآغاز جدیدی از حیات و حرکت را آغاز میکنند.
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات با بیان اینکه اکنون فرصت ظاهری استفاده از هاشمی از دست رفته است تصریح کرد: اما باید از راه و مشی و مسیر او استفاده کرد.
وی شخصیت امام حسین(ع) را نمونهای از آغاز حیات پس از شهادت عنوان کرد و گفت: این حیات هر روز روشنایی بیشتری پیدا کرد و همه جهان اسلام را فراگرفت و هرگز تمام نخواهد شد.
یونسی افزود: این راهی است که امام حسین(ع) برای ما گشوده است و برای مراجع، روحانیت، دلسوزان و همه ما همیشه چون خورشید میدرخشد.
وی با بیان اینکه همه ما امروز خلاء شخصیتی چون هاشمی را احساس میکنیم خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب، ملت ایران و هر کسی که به ایران علاقه دارد از فقدان هاشمی عزادار است.
یونسی بر لزوم عبرت آموزی از فقدان هاشمی تاکید کرد و گفت: هاشمی یک سرمایه بزرگ تمام نشدنی بود که با مرگش این سرمایه بزرگتر میشود.
وی ادامه داد: یک ملت با سرمایههای مادی، معنوی و انسانی خود زنده است و اگر فاقد این سرمایهها باشد ملتی ناپایدار و مردنی است.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای مذهبی با بیان اینکه ملت ایران به لطف خدا از سه سرمایه مادی، معنوی و انسانی برخوردار است گفت: سرمایه مادی همان معادن، ذخایر، جنگلها و سرمایههایی است که به لطف خدا در دل سرزمین ایران جای گرفته است و بنابراین با داشتن چنین سرمایههایی ملت ایران شایسته فقر و بیکاری نیست و نباید رنج و ناداری را تحمل کند.
وی افزود: هر جا که فقر و ناداری وجود داشته باشد متاسفانه انواع ناهنجاریها و گرفتاریها نیز وجود دارد چرا که فقر ریشه بسیاری از جرائم، اعتیاد، دزدی، طلاق، نزاع، بدبینی، متلاشی شدن خانوادهها و ... است.
یونسی با بیان اینکه ملت ایران شایسته فقر نیست اعلام کرد: این سرمایه عظیم بالقوه زمانی به فعلیت میرسد که دو سرمایه معنوی و انسانی به کمک آن بیاید و در خدمت ثروت ملی قرار گیرد.
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات ادامه داد: اگر انسانهای والا، دلسوز، شجاع، شایسته و دوراندیش در راس کار قرار گیرند و مذهب، اخلاق، معنویت و فرهنگ در مسیر درستی قرار گیرد مردم به سمت رفاه حرکت میکنند اما اگر کجاندیشان و بدفهمان دینی بین دین و دنیا تضاد ایجاد کنند و بین دین و سیاست اختلاف به وجود آورند چه بسا افرادی بر سر کار بیایند که مردم را به سمت تنبلی، سستی، بیمسئولیتی، بیتفاوتی، نزاع، دعوا، تنگ نظری، تهمت زدن و اختلاف دعوت کنند.
این مسئول اضافه کرد: اگر انسانهای شایسته در مسیر قرار نگیرند و آدمهای خشن، افراطی و تندرو در راس قرار گیرند شایستگان به گوشه انزوا پناه میبرند.
وی در ادامه با بیان اینکه هاشمی بیش از دو دهه بار سنگین تهمت، تخریب، نفاق و دشمنی را تحمل کرد گفت: اما هرگز از انقلاب، مردم و رهبری آنی فاصله نگرفت.
یونسی خاطرنشان کرد: اگر شخصیتهایی مثل هاشمی در پیشاهنگ حرکت اجتماعی مردم باشند انحرافی در دین و حرکت مردم به وجود نمیآید اما اگر غیر از این باشد دین و اخلاق مردم فاسد و جامعه به سمت فقر و بیکاری میرود.
وی افزود: تمام عشق و امید هاشمی این بود که ملت ایران باید جامعهای مرفه و شاد داشته باشد به همین دلیل بود که بعد از جنگ برای بازسازی این مملکت تلاش کرد در خطبههای نماز جمعه نگاه عمیق اسلام را به مردم ارائه کند.
این مسئول بیان کرد: در آن زمان عدهای میگفتند ما رفاه، سازندگی، توسعه، رشد و آبادانی نمیخواهیم این کج فهمی دینی است و اصلاح آن کار بسیار سختی است، این همان بلایی بود که خوارج بر سر اسلام آوردند اما هاشمی با دست خالی این راه را شروع کرد و موفق شد.
یونسی در بخش دیگری از سخنان خود به دل نگرانی همیشگی هاشمی اشاره کرد و گفت: هاشمی همیشه دلنگران وقوع اختلاف در بین مردم بود، اگر ما این وحدت را نداشته باشیم تبدیل به عراق و افغانستان و بدتر از آن خواهیم شد؛ بنابراین باید این اتحاد، امنیت و آسایش را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه عدهای هستند که مدام در صدد ایجاد اختلاف و دشمنی هستند و بیان میکنند که برخی مخالف ولایت فقیه، اسلام، رهبری، ایران و انقلاب هستند، همه اینها دروغ است زیرا مردم ایران به اسلام، قانون اساسی، رهبری و و لایت فقیه علاقه دارند، حتی کسانی که نماز نمیخوانند، حتی کسانی که مسلمان نیستند، مردم ایران مردمی نجیب مهربان و ضد خشونت هستند.
یونسی خاطرنشان کرد: در ایران جنگ شیعه-سنی و قومیتی وجود ندارند و اگر کسی بخواهد اینها را بین مردم پخش کند حرف دشمنان را زده است.
وی اضافه کرد: عدهای نادان هستند که با کمال تاسف به دنبال جنگ مذهبی هستند اما تا کنون موفق نشدهاند و هیچ مشکلی به وجود نیامده است.
دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای مذهبی گفت: مردم ایران امام جمعه، استاندار و فرمانداری میخواهد که به وحدت دعوت کند و هر کس غیر از این کند خودش منزوی میشود، خاک بر سر کسی که راه خود را از مردم و جمهوری اسلامی جدا کند.
وی ادامه داد: راه مردم راه خداست و راه خدا با راه مردم از هم جدا نیست پس هر کس با مردم باشد ماندگار میشود و هر کس از این راه کج برود نابود میشود.
یونسی خاطرنشان کرد: مردم ایران راه خوب و بد را از تبلیغات رادیو و تلویزیون و تریبونها نمیگیرند، بلکه راه خود را با مطالعه و توجه به سخنان رهبری پیدا میکنند، مردم ایران این را خوب میفهمند.
منبع: ایسنا
امروز یکی از دلواپسان در توئیتر خودد علیه دولت تدبیر و امید مطلب نوشته بود. وقتی خبر را شنیدم فهمیدم ای دل غافل دلواپسان در آستانه انتخابات قافیه را باخته اند و نتوانسته اند در مقابل رای دهها میلیونی دکتر روحانی که در نظرسنجی آقایان بدست می آید نامزدی را معرفی کنند و از شدت عصبانیت به پرخاش روی اوردند. این را من نمی گویم این را علم روانشناسی می گوید. از این به بعد با مصاحبه با مقاله با برنامه صوتی تصویری پرخاش را به اوج خود خواهند رساند. این .... که عمری دروغ تحویل مردم داده بود و سانسور با در حوزه مدیریتی خود به اوج رسانده بود. نا امید از رسیدن به قدرت اختلال روانی اش با زبان اقدام زده بیرون یک ضرب المثل آذری هست که ترجمه اش بدین مضمون است گرسنگی باشد ولی دلخوشی باشد. یعنی باید بفهمید جوان امروز چه می خواهد اگر صد بار هم شما بیکاری گرانی بالا رفتن سن ازدواج را بعنوان شعار سیاسی مطرح کنید همه آنها را ملت با یک نشاط و امید به زندگی و آرامش خاطر عوض نمی کند چون جوان می داند نشاط در جامعه هم شغل ایجاد می کند هم ارزانی را به ارمغان می آورد نشاط چیزی است که دلواپسان این یک قلم را ندارند به مردم عرضه کنند به همین دلیل از دلواپسان نفرت دارند.
جانم فدای آقای خاتمی عزیزمان که مثل ستاره تو قلب تک تک ما ایرانی ها میدخشه.