کد خبر: ۴۴۲۹۵۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶
مبنای ما در ارتباطات خارجی تعامل سازنده با دنیاست

روحانی: مردم پای صندوق‌های رای بیایند/ نه به عقب بازگردیم و نه در میانه راه بمانیم/برخی فکر می‌کنند ایرانیان خارج از کشور تهدیدند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری بامداد امروز (چهارشنبه) در برنامه ایران ۹۶ که از شبکه جام جم پخش شد، در پاسخ به پرسش‌های مجری برنامه به بیان برنامه‌های خود برای ایرانیان خارج از کشور پرداخت.
آفتاب‌‌نیوز :
روحانی در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در تاریخ ۲۹ اردیبهشت‌ماه گفت: از همه ایرانیان خارج از کشور می‌خواهم که ۲۹ اردیبهشت پای صندوق‌های رای بیایند و به نامزد دلخواه خود رای بدهند چرا که حضور آنها پای صندوق‌های رای دارای معانی خاصی بوده و نشان‌دهنده وابستگی آنها به ایران است.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ روحانی در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر اینکه چرا نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شده‌اید، اظهار کرد: راهی که مردم در خرداد ۹۲ انتخاب کردند را تا به امروز ادامه داده‌ایم و نه می‌خواهیم به عقب بازگردیم و نه در میانه راه بمانیم بلکه باید مسیر را تا اهداف بلند موردنظر ملت ادامه دهیم.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره دو دغدغه اصلی خود که در اولویت‌های چهار ساله ریاست‌جمهوری دوره بعدی خواهد داشت، گفت: همواره چه در دوره فعلی و چه در صورتی که ملت اعتماد کند و در دور بعدی حضور داشته باشم دغدغه اصلی‌ام حقوق ملت بوده و خواهد بود. ملت ما دارای حقوق بسیاری هستند که در قانون اساسی به ویژه در فصل سوم این قانون به آن اشاره شده است.

روحانی با تاکید بر اینکه این حقوق باید اجرا شود و رئیس‌جمهور مکلف و مسوول به اجرای قانون است، افزود: برخورداری حقوق مردم در بخش‌های مختلف به ویژه مباحث آزادی در همه زمینه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله حقوق مردم براساس قانون اساسی است.

وی خاطرنشان کرد: دومین دغدغه من زندگی مردم و به ویژه آنهایی که با فقر و مشکلات مختلفی روبه‌رو هستند، است. باید بکوشیم تا عدالت واقعی اجتماعی را در زندگی مردم برقرار کنیم.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری در ادامه در پاسخ به سوال دیگر مجری مبنی بر اینکه ایرانیان خارج از کشور از چه منظر برای جنابعالی حائز اهمیت هستند و در صورت انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور چه برنامه‌ای برای آنها اتخاذ خواهید کرد، گفت: ایرانیان خارج از کشور دارای همان جایگاهی هستند که مردم داخل کشور از آن برخوردار هستند. آنها نیز ایرانی‌اند و باید دارای عزت، کرامت و حقوق شهروندی باشند. دولت نیز به آنها و ایرانیان داخل کشور با یک چشم نگاه می‌کنند.

روحانی تاکید کرد: ایرانیان خارج از کشور یک سرمایه بزرگ محسوب می‌شوند که باید از آنها به بهترین وجه برای عزت و پیشرفت کشور بهره‌برداری کرد.

وی در پاسخ به پرسش دیگر مجری برنامه درباره نمایندگی‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور و ارزیابی از عملکرد آنها و همچنین برنامه‌های دولت بعد برای این دفاتر با بیان اینکه قضاوت اصلی درباره دفاتر نمایندگی فرهنگی ایران در خارج از کشور به عهده ایرانیان ساکن در خارج است، خاطرنشان کرد: امروز مجموعاً در ۶۳ کشور جهان دارای نمایندگی فرهنگی هستیم که آنها تلاش می‌کنند رابطه ایرانیان خارج از کشور با ایران و هویت ایرانی را در مراسم‌ها و مناسبت‌های مختلف برقرار و تحکیم کنند.

روحانی با بیان اینکه وضع نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور در دولت یازدهم بهتر از دوره‌های قبل بوده است، اظهار کرد: مردم همواره به طور مستقیم با دفتر ریاست‌جمهوری در ارتباط هستند و نظرات خود را در زمینه‌های مختلف بیان می‌کنند. بر اساس نظرهای دریافتی در این باره، مردم به طور نسبی از فعالیت دفاتر نمایندگی فرهنگی ایران رضایت دارند. دولت نیز انتظار دارد این نمایندگی‌ها برای خدمت به مردم و تحقق اهداف ملت ایران تلاش کنند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از گفت‌وگوی انتخاباتی خود با ایرانیان خارج از کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برنامه اولویت‌دار فوری جنابعالی برای رفع موانع اقتصاد پویا برای دوره‌ای معین پس از تعیین کابینه دولت بعدی چیست، گفت: همانطور که در دولت یازدهم دو برنامه ۱۰۰ روزه و چهار ساله ارائه کردم که پس از اجرای برنامه ۱۰۰ روزه گزارشی به مردم داده شد و برنامه چهار ساله نیز در حال انجام است، در دولت دوازدهم نیز دو برنامه کاری را در دستور کار خود قرار خواهم داد.

وی خاطرنشان کرد: نخستین برنامه دولت دوازدهم برنامه چهارساله‌ای است که هم‌اکنون تدوین و متن آن منتشر شده است. برنامه دیگر نیز برنامه‌ برای ۱۰۰ روز اول است که جزئیات آن اعلام خواهد شد. در همین زمینه یکی از اولویت‌های من در ۱۰۰ روز نخست مربوط به بخش اشتغال و اجرایی شدن طرح کارورزی برای اشتغال جوانان است. این طرح در بهمن‌ماه سال ۹۵ و در شورای عالی اشتغال به تصویب رسید و سازمان برنامه و بودجه در حال تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی آن است.

روحانی در پاسخ به پرسش دیگری درباره برنامه‌های دولت دوازدهم برای مقابله با موانعی که دولت آمریکا در مسیر سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور ایجاد کرده است، با تاکید بر اینکه برجام و توافق با ۱+۵ نخستین برنامه در این زمینه بوده است، خاطرنشان کرد: در توافق برجام برخی از تحریم‌های مربوط به پرونده هسته‌ای برداشته شد و برخی دیگر که مربوط به مباحث غیر از موضوع هسته‌ای است همچنان باقی مانده است. در برجام صادرات برخی کالاهای ایرانی از جمله پسته و فرش به آمریکا آزاد شده است. من نیز هر ساله در جلسه‌ای که با حضور ایرانیان خارج از کشور در حاشیه نشست عمومی سازمان ملل داشته‌ام، به ایرانیان خارج از کشور تاکید کرده‌ام که از طرف ایران هیچ مانعی برای سرمایه‌گذارهای خارجی وجود ندارد اما مقررات آمریکا موانعی را در این مسیر ایجاد کرده که ما باید تلاش کنیم آنها را برداریم.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: گام نخست اقدام در جهت رفع موانع موجود، برداشته شدن تحریم‌های هسته‌ای بود. تا به امروز نیز ما به برجام عمل کرده‌ایم گرچه در اجرای موارد مربوط به طرف مقابل برخی مسائل وجود دارد اما در مجموع در این زمینه فضای بهتری برقرار است.

وی با اشاره به مهاجرت معکوس تعدادی از نخبگان و تحصیل‌کردگان ایرانی به داخل کشور اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۵۰۰ نفر از نخبگان و تحصیل‌کرده‌های رده بالا به ایران بازگشتند. این بدان معناست که امروز شرایط برای فعالیت ایرانیان مهیا شده است. در این زمینه امیدواریم شرایط روز به روز بهتر شود.

روحانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دولت دوازدهم نسبت به حمایت از محور مقاومت و مردم فلسطین به ارائه تحلیلی نسبت به وضعیت منطقه خاورمیانه پرداخت و عنوان کرد: امروز منطقه خاورمیانه با مشکلات بسیاری مواجه است. این منطقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و به عنوان قلب دنیا شناخته می‌شود. ایران نیز به عنوان قلب منطقه خاورمیانه در دنیا مطرح است.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری اظهار کرد: برخی کشورها همواره به دلیل منابع سرشار موجود در منطقه خاورمیانه نسبت به این منطقه چشم طمع داشته‌اند، به همین دلیل در کل منطقه نیازمند یک محور مقاومت در برابر فشارهای بیگانگان هستیم.

وی با اشاره به اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطین افزود: اسرائیل و صهیونیست از ابتدای شروع به کار خود که حدود ۷۰ سال قبل است همواره به عنوان یک معضل برای منطقه شناخته می‌شدند و مردم را تحت فشار قرار می‌دهند و هیچ اقدامی مانند صدور قطعنامه‌های سازمان ملل و نصایح کشورهای دیگر تاثیری در اقدامات این رژیم نذاشته است.

روحانی به آوارگی فلسطینیان و اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی در این کشور اشاره و تاکید کرد: فلسطینیان راهی جز ایستادگی و مقاومت برای احقاق حقوق خود ندارند. آنها در خط مقدم مبارزه برای احقاق حقوق خود هستند و کشورهای همجوار مانند لبنان، سوریه و مصر و همچنین مسلمانان و کشورهای آزادی‌خواه باید از آنها حمایت کنند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: فلسطین همواره برای ما یک آرمان بلند بوده و از زمانی که امام خمینی(ره) راجع به موضوع فلسطین و تجاوزات اسرائیل در سال‌های ۴۲ و ۴۳ سخنرانی کردند تاکنون مساله فلسطین، قدس شریف و آزادی ملت از یوغ رژیم صهیونیستی در ایران مطرح بوده و ما هر ساله روز قدس را به عنوان روز جهانی پاس می‌داریم.

وی افزود: همواره مساله فلسطین برای جمهوری اسلامی و جهان اسلام مساله مهمی بوده است اما متاسفانه امروز تروریسم و گروهک‌های تروریستی از جمله القاعده و داعش در منطقه خاورمیانه اقداماتی انجام داده‌اند که مساله فلسطین در حال فراموشی و قرار گرفتن در اولویت‌های بعدی است. در همین زمینه ما نباید بگذاریم که این مساله فراموش شود و تروریسم راه خود را ادامه بدهد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره طرفدار ملت‌های مظلوم بوده و هر اقدامی که از دست دولت و ملت ایران در این زمینه بر بیاید وظیفه خود می‌داند.

روحانی در ادامه برنامه ایران ۹۶ در پاسخ به این پرسش که در دوره بعدی ریاست‌جمهوری ارتباط ایران با کشورهای جهان و همسایه و همچنین اولویت‌های ایران در این زمینه چگونه خواهد بود با بیان اینکه ارتباط ما با جهان بر مبنای منافع ملی است، گفت: همانطور که سایر کشورها نیز ارتباطاتشان با دیگران بر مبنای منافع ملی است، در ایران نیز اینگونه است. در همین زمینه همسایگان ما جایگاه ویژه‌ای دارند چراکه ارتباط با آنها برای تامین امنیت ملی کشور حائز اهمیت است.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه داشتن رابطه با همسایگان و همچنین کشورهای جهان اسلام جایگاه خاصی برای جمهوری اسلامی ایران دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از اقوام ما که در مناطق مرزی زندگی می‌کنند با اقوام مرزی کشورهای همسایه دارای نسبت‌های خوشاوندی هستند رابطه با این همسایگان برای ما بسیار مهم است.

وی با اشاره به فضای ایجاد شده پس از توافق برجام افزود: امروز پس از برجام فضا برای رابطه بهتر برای ما فراهم شده است. قطعاً در این زمینه هرچه فضا بازتر باشد انتخاب برای مردم در بخش‌های مختلف نیز گسترده می‌شود. مبنای ما در ارتباطات خارجی تعامل سازنده با دنیاست. ما می‌خواهیم علاوه بر رابطه دولت‌ها با یکدیگر ملت ما نیز با ملل مختلف جهان تعامل داشته باشد.

روحانی در بخش‌های دیگر از گفت‌وگوی خود با ایرانیان خارج از کشور در پاسخ به پرسشی که مجری برنامه درباره برنامه‌های دولت دوازدهم نسبت به حمایت از سینمای ارزشی و معرفی آن به جهان مطرح کرد، گفت: سینما به عنوان ابزاری فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است. این ابزار عمدتاً فرهنگی است اما در آن مسائل اقتصادی و سیاسی نیز می‌تواند حضور داشته باشد. سینما و هنر یکی از ابزارهای مهم معرفی فرهنگ، آداب و رسوم و دین و مذهب ما به دنیا است. در این زمینه در دولت یازدهم تلاش کرده‌ایم تا فضای سینما را توسعه دهیم.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دولت یازدهم در زمینه سینما در مقایسه با چهار سال قبل شاهد حضور گسترده‌تر جوانان هنرمند و کارگردانان جوانان در سینما بوده‌ایم. همچنین علاقه مردم به سینما نیز افزایش یافته است و فروش بالای فیلم‌ها و نیز استقبال از سانس‌های بامدادی سینماها در مقایسه با قبل با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه حضور در فستیوال‌های جهانی موضوع بسیار مهم و ارزشمندی است، اظهار کرد: چندی پیش شاهد اجرای یک دیپلماسی عمومی از سوی یکی از کارگردان‌های کشور بودیم. زمانی که آمریکا برای ویزا مشکلاتی را در مسیر ایرانیان قرار داد یک کارگردان ما از دیپلماسی عمومی در واکنش به این موضوع استفاده کرد. در همین راستا ما می‌توانیم در برابر دنیا و آمریکا از دیپلماسی عمومی استفاده کنیم و هنرمندان ما می‌توانند به عنوان پیام‌رسانان ملت پیام ملت را به دیگر ملت‌های جهان برسانند.

روحانی عنوان کرد: در دولت دوازدهم چنانچه که بنده حضور داشته باشم حتما وضعیت سینما و هنر بهتر از امروز خواهد بود.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های حمایتی دولت جهت معرفی صنایع دستی ایران و استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان خارج از کشور در این زمینه با تاکید بر اینکه صنایع دستی معرف فرهنگ و هنر ایران است، گفت: صنایع دستی منافع اقتصادی خوبی برای مردم به همراه دارد در همین زمینه در مجموع صادراتی که در دولت یازدهم انجام شده در مقایسه با دوره قبل با ۳۰ درصد افزایش مواجه بوده است.

وی با اشاره به آثار توافق برجام در صادرات صنایع دستی اظهار کرد: یکی از آثار برجام آزاد شدن صادرات فرش به آمریکا بود.

روحانی با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی حضور گردشگران در کشور اظهار کرد: حضور گردشگران خارجی موجب رونق فروش صنایع دستی شده است. همچنین فضای مجازی نیز کمک بسیاری به افزایش فروش صنایع دستی کرده است. در این راستا روستاییان از طریق فضای مجازی علاوه بر جذب گردشگر اقدام به فروش صنایع دستی خود می‌کنند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر اینکه اولویت جنابعالی برای مبارزه با گروه‌های تروریستی منطقه چیست، اظهار کرد: ما برای مبارزه با تروریسم باید در دو موضوع مساله را بررسی کنیم. نخستین موضوع امنیت ملی خودمان است. باید تلاش کنیم که ویروس تروریست وارد کشور نشود. برای این کار از ابتدا معتقد بودیم وحدت ملی یک عامل بازدارنده در مقابل ورود تروریسم به کشور است. همچنین احترام به اقوام و مذاهب مختلف و برخورداری آنها از حقوق مصرح در قانون اساسی و حقوق شهروندی از جمله دیگر این عوامل است.

وی ضمن تحلیل چگونگی عضوگیری توسط تروریست‌ها، اظهار کرد: تروریست نیاز به فضای جذب دارد در همین زمینه مهمترین اقدام ما برای جلوگیری از ورود تروریست این است که فضای جذب مخاطب را از آنها بگیریم. در همین زمینه آشنایی با واقعیات دین و همچنین جلوگیری از ایجاد فقر از جمله موانع پیش روی جذب مخاطب برای گروه تروریستی است. بزرگترین اقدامی که باید در زمینه مبارزه با تروریسم انجام شود اقدامات فرهنگی در ایران، منطقه و جهان است. در کنار این موضوع اقدامات اقتصادی، اطلاعاتی، امنیتی و نظامی نیز دارای ضرورت‌هایی هستند.

روحانی اظهار کرد: یکی از امتیازات بزرگی که در دولت یازدهم داشتیم برخورداری از امنیت در کشور است. امروز همه کشورها می‌بینند که ایران در سایه وحدت ملی و فداکاری نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی دارای امنیت پایداری است. بخش فرهنگی کشور و همچنین رسانه‌ها نیز نقش بسیار برجسته‌ای در زمینه تامین امنیت دارند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری با بیان اینکه ایران در تامین امنیت به عراق، سوریه، لبنان، یمن، افغانستان و پاکستان کمک‌هایی کرده است، خاطرنشان کرد: حتی اگر کمکی از ما برآید برای تامین امنیت کشورهای دور مانند چین، هند و اروپا و هر کجا که بتوانیم در برابر تروریسم و ظلم بایستیم کمک خواهیم کرد و این کار را وظیفه خود می‌دانیم.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت دوازدهم نسبت به استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان خارج از کشور در جهت توسعه صادرات غیرنفتی با تاکید بر اینکه صادرات غیرنفتی اهمیت بسیاری برای دولت دارد، اظهار کرد: یکی از علت‌های تحریم نفت، اتکای کشور به صادرات نفت بود. در این زمینه دشمن با اطلاع از این موضوع برای ایجاد فشار علیه ایران اقدام به تحریم خرید نفت کرد.

روحانی با بیان اینکه تنوع در صادرات باعث افزایش قدرت ملی می‌شود، خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات دولت یازدهم این است که پس از بیش از ۶۰ سال در این دولت میزان صادرات غیرنفتی بر واردات پیشی گرفت. امسال تلاشمان بر این است که صادرات غیرنفتی را بیشتر از گذشته افزایش دهیم. در زمینه صادرات غیرنفتی ایرانیان مقیم خارج نقش بسیار تاثیرگذاری دارند چراکه صادرات نیازمند ایجاد یک زنجیره است و ایرانیان خارج از کشور به دلیل آشنایی با ذائقه کشورهای دیگر یک حلقه تاثیرگذار در این زنجیره محسوب می‌شوند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری درباره برنامه دولت دوازدهم برای استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان خارج از کشور در موضوع ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی گفت: یکی از توطئه‌هایی که علیه کشور وجود داشته و امروز نیز وجود دارد موضوع اسلام‌هراسی، شیعه‌هراسی و ایران‌هراسی و همچنین ایران‌هراسی و مسلمان‌هراسی است. ما در دولت در جهت کاهش ایران‌هراسی و معرفی چهره واقعی ایرانیان به جهان تلاش کردیم. در همین زمینه در جریان نشست عمومی سازمان ملل که در نخستین سال دولت تدبیر و امید برگزار شد طرح جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری را مطرح کردیم و این طرح با اجماع عمومی به تصویب سازمان ملل رسید. این اقدام نشان داد که ایران مخالف خشونت و افراطی‌گری است.

وی ادامه داد: همچنین اقداماتی که ایران در عراق و سوریه در مبارزه با تروریسم انجام داده نشان‌دهنده عزم این کشور در جهت مبارزه با خشونت است.

روحانی با اشاره به نقش ایرانیان خارج از کشور در تغییر فضای ایران‌هراسی گفت: بزرگترین پیام برجام مبارزه با ایران‌هراسی بود و توافق ایران نشان داد که ما دنبال تولید سلاح و کشتار جمعی نبوده‌ایم و این ادعا تهمت بوده است. در جریان برجام، ایرانیان مقیم آمریکا تلاش‌های گسترده‌ای انجام دادند تا جلوی اقدام افراطیون آمریکا در کنگره را بگیرند.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای دولت دوازدهم برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به ایرانیان خارج از کشور و فرزندان آنها با تاکید بر اهمیت انتقال فرهنگ و تاریخچه دفاع مقدس به نسل‌های سوم و چهارم اظهار کرد: فداکاری‌های رزمندگان دفاع مقدس باید در قالب کتب، فیلم‌ها و سریال‌های مختلف بیان شود. در دفاع مقدس آنچه که حائز اهمیت است روحیه و ایمان یک ملت و اعتقاد آنها به کشور و آب و خاک آن کشور است. در دولت یازدهم در این زمینه اقدامات بسیاری انجام شده است که از جمله می‌توان به سرمایه‌گذاری برای ساخت نمادهای جنگ اشاره کرد. همچنین در دولت یازدهم بیش از ۶۰ میلیارد تومان بودجه صرف طرح راهیان نور شده است.

وی با بیان اینکه علاقه‌مندیم تا ایرانیان خارج از کشور بتوانند با حضور در ایران از نمادهای دفاع مقدس و همچنین مناطق مرزی و موزه‌ها و باغ‌موزه‌های دفاع مقدس بازدید کنند، خاطرنشان کرد: چنانچه که نسل‌های مختلف ما به دفاع مقدس وصل شوند می‌توانیم اطمینان داشته باشیم که کشور از انواع خطرها مصون خواهد ماند.

روحانی با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که ایرانیان خارج از کشور بیشتر و راحت‌تر بتوانند به ایران سفر کنند، گفت: یکی از کارهایی که باید انجام شود این است که ایرانیان خارج از کشور به راحتی بیایند و برگردند این در حالی است که گاهی اوقات اقداماتی انجام می‌شود که نیازی به آن نیست؛ برخی فکر می‌کنند که ایرانیان خارج از کشور تهدیدی برای کشور هستند. آنها درست نمی‌اندیشند در حالی که این ایرانیان به عنوان یک ظرفیت و سرمایه بزرگ برای کشور محسوب می‌شوند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری تصریح کرد: همه ایرانیان باید احساس کنند که اینجا خانه آنهاست. امروز شرایط با گذشته فرق کرده است و در سراسر دنیا عشق فراوانی در ایرانیان نسبت به کشور وجود دارد. ما نیز باید برای حضور این افراد و فرزندان آنها تسهیلات بیشتری فراهم کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره برنامه دولت برای خروج از رکود و ایجاد رونق و اشتغال با بیان اینکه صداوسیما تبلیغات دقیقی در مساله رکود نداشته است، اظهار کرد: دولت یازدهم دو مرتبه کشور را از رکود کامل خارج کرد و در سه سال ۹۳، ۹۴ و ۹۵ رشد اقتصادی مثبت بود. در همین زمینه در کشوری که سه سال رشد اقتصادی مثبتی را تجربه کند رکود معنا ندارد. در سال ۹۵ نیز به جز بخش مسکن در تمامی بخش‌ها با رشد مواجه هستیم.

روحانی با اشاره به وضعیت اشتغال در کشور با تاکید بر اینکه باید اقدامات مناسبی برای تولید و اشتغال در کشور انجام دهیم، اظهار کرد: چنانچه که در هشت سال قبل به اندازه سه سال اخیر شغل ایجاد می‌شد امروز دیگر با مشکل اشتغال مواجه نبودیم.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری درباره نقش ایرانیان خارج از کشور در این زمینه گفت: در ایام پس از برجام بیش از ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور تصویب شده است و در این زمینه ایرانیان خارج از کشور در خط مقدم سرمایه‌گذاری قرار دارند. آنها می‌توانند علاوه بر سرمایه‌گذاری در کشور سرمایه‌گذاران را برای آمدن به ایران تشویق کنند.

وی با بیان اینکه مردم ایران در سراسر کشور و همه ایرانی‌ها در خارج باید کاملا به آینده کشور امیدوار باشند، اظهار کرد: ما آینده بسیار خوبی پیش رو داریم و آمار و ارقام نشان می‌دهد که در مسیر پیشرفت هستیم.

روحانی در پایان با بیان اینکه دولت یازدهم با آغوش باز از ایرانیان و حضور و سرمایه‌گذاری آنها در کشور استقبال کرده است، اظهار کرد: دولت دوازدهم این کار را خواهد کرد و من مطمئن هستم با حضور ایرانیان شاهد پیشرفته‌تر و سرافرازتر شدن کشور خواهیم بود.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
1
5
29 اردببهشت همه با هم پای صندوق رای می نویسیم حسن روحانی
نظیر
|
Germany
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
1
2
به بسم الله و به برکت الله راهت ادامه ده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
0
0
آقای روحانی مردم ،درایت دارند ،وظیفه شما است که با همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری ،ولشکری ،درایت خود را نشان دهید؟که شاغلین امروز ،خودرا بازنشستهٔ فردا ،میپندارد ،خانواده های بازنشستگان ،حفظ حرمت بزرگ خانواده را میخواهند ؟ اینها درایت ،است که در دست شما است ،با افزایش رفاه مردم ،الخصوص قشر متوسط جامعه ،رونق ایجاد میشود ،وبا ایجاد رونق ،از رکود خارج،میشویم ،وگرنه ایجاد قشر فقیر ،هیچ تغیری در نظام اقتصادی ایران بوجود نمی آورد؟ هر حمایت بدون منطق ،وبدور از عقلانیت ،وبه شیوهٔ پوپلیستی ،تنها ایجاد ،فقر ،وحاشیه نشینی میکند ؟ ودیگر اینکه از بازنشسته ها بعنوان مشاوره ،در ارگانها ،هفته ای یک روز بهره بگیرید ،که هم انتقال تجربه میشود ،وهم بازنشسته ای که سی سال خدمت کرده به یکباره از جامعه حذف نمیگردد ،این اقدامها هزینه ای ندارد ،وتنها حس مسولیت ،وتعلق خاطر ،برای کارکنان دولت بوجود می آورد ؟ لطفا تا دیر نشده ،از این امتیاز استفاده نمایید، آنچه که راه طریقت ،بود ،بحقیقت گفتم ،حالا ،اختیار باشما است ،،، صلاح ملک خود خسروان ،دانند،
علی معرف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
0
1
۲۹ اردیبهشت همه با هم رای می رهیم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین