نتایج آخرین مطالعات گسترده بر روی تاثیر منفی تلفن همراه بر سلامت کمر و گردن نشان داد که تقریبا همه کاربران هنگام استفاده از این وسایل به عارضه تغییر در وضعیت گام برداشتن و همچنین عدم توجه به موانع مسیر مبتلا میشوند.
به گزارش آفتاب نیوز به نقل از ایسنا، دیلی میل در گزارشی نوشت: استفاده طولانیمدت از تلفن همراه به ویژه در هنگام راه رفتن بر الگوی قدم برداشتن طبیعی بدن تاثیر گذاشته و باعث میشود که سرعت قدم برداشتن کم اما طول هر گام بلندتر شود. در واقع این ناهنجاری در وضعیت طبیعی بدن، عوارض طولانی مدت خطرناکی را به دنبال دارد.
محققان دانشگاه کمبریج با بررسی نحوه قدم برداشتن افراد هنگام استفاده از موبایل دریافتند که در دست داشتن تلفن همراه هنگام حرکت در خیابان باعث میشود که طول گامها افزایش و سرعت نیز کاهش یابد. در واقع همین تغییر در راه رفتن طبیعی بدن، زمینهساز آسیب مضاعف به گردن و کمر خواهد شد.
محققان با بررسی دقیق حرکات مردم هنگام استفاده از تلفن همراه دریافتند که نوشتن پیامک هنگام راه رفتن بیشترین تاثیر منفی در راه رفتن طبیعی را دارد، بهطوریکه سرعت افراد هنگام تایپ تا نصف کاهش یافته و بدن از وضعیت قائم و در یک راستا خارج شده و در نهایت ارتفاع قدم برداشتن این افراد به علت ترس از برخورد با موانع احتمالی حداقل ۱۸ درصد افزایش مییابد.
دکتر متیو تمیس، سرپرست این مطالعه از دانشگاه کمبریج عنوان کرد: با افزایش روزافزون کاربران سرسخت اینترنت و تلفنهمراه هوشمند، این وسایل حتی در هنگام راه رفتن نیز بر کیفیت طبیعی زندگی ما تاثیر منفی میگذارند، به طوریکه افراد هنگام استفاده از این وسایل حتی تمرکز خود از راه رفتن را نیز فراموش کرده و به طور ناخواسته به ستون مهرههای خود آسیب میرسانند.