آفتابنیوز : وی خاطر نشان کرد: دولت اصلاحات حامی و پشتیبان شوراها بود اما در حال حاضر اینگونه نیست. مبلغ در پاسخ به این پرسش که دلایل برخورد اخیر دولت و مجلس با شوراها را چگونه ارزیابی می کند؟ گفت: پاسخ این سوال را نمایندهای فعلی شوراها به خوبی و شفاف بیان کرده اند.
وی در توضیح بیشتر سخن خود اظهار داشت: آقای خادم در نشست اخیر اضطراری و اعتراضی شورای شهر تهران می گوید که شوراها ،دولت را فرزند خود می دانند و متاسفانه این فرزند ناخلف از آب درآمد یا اینکه آقای بیادی می گوید که از وقتی شوراها توسعه پیدا کرده اند، جایگاه مردمی آنها بالا رفته است.
عضو دفتر سیاسی حزب مشارکت با بیان این مطلب که مردم گردش های 180 درجه ای آقایان را به خوبی درک می کنند، اظهار داشت: به نظر می آید که ترس احتمال از دست دادن شوراها در انتخابات آینده می تواند عامل موثری برای وقوع این گونه جریانات باشد.
مبلغ در پاسخ به این پرسش که «نظر شما راجع به لایحه اصلاح قانون شوراها که طی آن اختیار انتخابات شهرداران از شوراها سلب و به دولت واگذار می شود، چه می باشد؟» بیان کرد: «برای اینکه با تشکیل شوراها، اختیارات زائد دولت به مردم سپرده شود، سالها تلاش شد اما اکنون اراده ای وجود دارد که شرایط را مجددا به گذشته باز گرداند.
معاون سابق سیاسی وزارت کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که دلیل مخالفت های جدی چهره هایی مانند حسن بیادی که از نزدیکان رئیس جمهور به شمار می رود با لایحه دولت و تهدید آنها به افشاگری را چه می داند؟ گفت: آقای بیادی و دوستانشان از نزدیک در جریان برخی اقدامات بوده اند و به خوبی می دانند که چه اتفاقاتی در حال وقوع است.
مبلغ ادامه داد: پیش از این هم برخی مسائل پشت پرده مانند آنچه که درباره بودجه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران رخ داد و یا ماجرای مربوط به منوریل هم افشا شده بودند.
وی تاکید کرد: دلایل مخالفت اعضای شورا با دولت و مجلس و برخورد بین آنها به مسائلی بر می گردد که خودشان بیان کرده اند.