آفتابنیوز :
1. با توجه به اينكه بحران لبنان تهديدي براي صلح و امنیت جهاني است از حزبالله و اسراييل خواسته می شود تا اعمال خشونت آميز و خصمانه عليه يكديگر را متوقف كنند.
2. پس از توقف كامل اعمال خصمانه از اسراييل خواسته شد تا همه نيروهاي خود را از جنوب لبنان خارج و به پشت "خط آبي" سازمان ملل منتقل كند، از دولت لبنان نيز خواسته شد تا نيروهاي ارتش اين كشور را با هماهنگي نيروهاي پاسدار صلح سازمان ملل "يونيفل" همزمان با عقب نشيني اسراييل به جاي نيروهاي اسراييلي مستقر كند.
3. با تاكيد بر اهميت گسترش حاكميت دولت لبنان بر همه خاك اين كشور، دولت لبنان بايد با اجراي قطعنامههاي ۱۵۵۹(ناظر به خلع سلاح شبه نظاميان) و ۱۶۸۰(ناظر به رسميت شناختن حق حاكميت لبنان به وسيله سوريه و ترسيم مرزها ميان دو كشور) و بندهاي مربوط به "پيمان طايف" سيطره خود را بر خاك لبنان كامل كند و سلاح و قدرت نظامي غير از سلاح و قدرت دولت لبنان وجود نداشته باشد.
4. احترام به "خط آبي" ( كه سازمان ملل سال ۲۰۰۰ميلادي ميان لبنان و فلسطين اشغالي ترسيم كرد) ضروري است.
5. پشتيباني از همه قطعنامههاي تصويب شده پيشين در شوراي امنيت در ارتباط با حاكميت و استقلال دولت لبنان در چارچوب مرزهاي بينالمللي و مطابق پيمان آتش بس سال ۱۹۴۹ميان اين كشور و اسراييل ضروري است.
6. از جامعه جهاني خواسته شده است تا دولت لبنان را براي بازسازي اين كشور كمك و ياري كند.
7. از همه طرفها خواسته شده است تا مانع رسيدن كمك به آوارگان نشوند و در راه عبور كمكها از گذرگاههاي امن و بازگشت آوارگان كارشكني نكنند.
8. از اسراييل و لبنان خواسته شده از برقراري آتش بس دايم و ايجاد راه حل دراز مدت براساس مبادي و اصول زير اقدام كنند:
الف - احترام كامل به "خط آبي" سازمان ملل در جنوب لبنان.
ب - اجراي تدابير امنيتي براي جلوگيري از اعمال خصمانه و ايجاد منطقه خالي از سلاح ميان خط آبي و رود ليتاني ( ۲۰كيلومتري عمق لبنان) و نيز تنها سلاح موجود در اين منطقه بايد سلاح ارتش لبنان و نيروهاي يونيفل باشد.
ج - اجراي كامل قطعنامههاي ۱۵۵۹و ۱۶۸۰و خلع سلاح نيروهاي شبه نظامي.
د - اسراييل بايد نقشههاي باقي مانده نزد اين رژيم از مناطق مينگذاري شده در خاك لبنان را در اختيار دولت لبنان قرار دهد.
9. دبيركل سازمان ملل از لبنان و اسراييل براي حل درازمدت بحران بر اساس بند هشتم منشور شوراي امنيت حمايت كند.
10. از دبيركل سازمان ملل خواسته شده است تا با همكاري طرفهاي بينالمللي و طرفهاي ذي ربط در مورد بندهاي قطعنامههاي ۱۵۵۹و ۱۶۸۰و خلع سلاح و ترسيم مرزهاي بينالمللي لبنان و مناطق مورد اختلاف از جمله كشتزارهاي شبعا اقدام و پيشنهادهاي خود را ظرف ۳۰روز به شوراي امنيت ارايه كند.
11. تصميم گرفته شد تا نيروهاي يونيفل تجهيز شوند و شمار آنان به ۱۵ هزارنفر افزايش يابد.
12. در حمايت از خواست دولت لبنان براي گسترش حاكميتش، نيروهاي بين- المللي براي كمك به اين دولت در مناطق مختلف مستقر شده و اين اجازه را دارند كه اقدامات لازم را در منطقه استقرار يافته، اتخاذ كنند تا منطقه عملياتي آنان به منطقهاي براي بروز اعمال خصمانه تبديل نشود.
13. از دبير كل سازمان ملل خواسته شد تا تدابيري را براي تضمين قدرت يونيفل با هدف انجام ماموريتهاي مشخص شده در اين قطعنامه اتخاذ كند و دولتهاي شركتكننده بايد از هر نوع كمك به دريغ نكنند.
14. از دولت لبنان خواسته شده است تا از ورود سلاح به داخل مرزهاي خود جلوگيري كند و از نيروهاي يونيفل خواسته شده است تا دولت لبنان را در اين زمينه ياري دهد.
15. از همه كشورها خواسته شده است تا گامهاي ضروري براي جلوگيري از فروش سلاح به شهروندان، موسسات، نهادها و گروههاي لبناني و آموزش نظامي اين گروهها، بردارند مگر آنچه كه دولت لبنان و يونيفل اجازه داده باشد.
16. مدت ماموريت يونيفل تا ۳۱اوت سال ۲۰۰۷ميلادي تمديد ميشود.
17. از دبيركل سازمان ملل خواسته شده است تا طرف يك هفته گزارشي به شوراي امنيت درباره اجراي اين قطعنامه ارايه دهد.
18. بر ضرورت اهميت تحقق صلح همهجانبه در خاورميانه مبتني بر قطعنامههاي ۲۴۲و ۳۳۸شوراي امنيت ( ناظر به خروج اسراييل از سرزمينهاي اشغال شده اعراب) تاكيد شد.