کد خبر: ۱۰۱۸۰۴۷
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰

چرا هاشمیان به تیمش امیدوار است؟!

وحید هاشمیان معتقد است تیم او می‌تواند مدعی قهرمانی باشد.
چرا هاشمیان به تیمش امیدوار است؟!
آفتاب‌‌نیوز :

با وجود شروع بد پرسپولیس در لیگ و ضعف در چند پست کلیدی، وحید هاشمیان همچنان به آینده امیدوار است و باور دارد تیمش می‌تواند در مسیر قهرمانی قرار بگیرد. او در صحبت‌های اخیرش تأکید کرده که هدف اصلی سرخ‌پوشان چیزی جز قهرمانی نیست و بازیکنانش باید ذهن و انرژی خود را فقط روی رسیدن به این هدف متمرکز کنند. هاشمیان این روز‌ها همراه با گروه آنالیز خود، ساعت‌های زیادی از روز را در زمین تمرین و اتاق آنالیز می‌گذراند. بررسی دقیق عملکرد بازیکنان، شناسایی نقاط ضعف فردی و تیمی و تحلیل حریفان پیش‌رو، بخشی از برنامه فشرده او برای بازگرداندن تیم به مسیر موفقیت است.

سرمربی سرخ‌پوشان امیدوار است با اضافه شدن سرژ اوریه در سمت راست و بازگشت یعقوب براجعه به آمادگی مطلوب، ساختار دفاعی تیمش مستحکم‌تر شود. در جناح چپ نیز تمرکز اصلی کادر فنی روی بازگرداندن میلاد محمدی به فرم ایده‌آل است تا دیگر نیازی نباشد فرشاد احمدزاده در پست غیرتخصصی دفاع چپ بازی کند. در خط حمله، بازگشت محمد عمری و آماده‌شدن اورونوف می‌تواند نیروی تازه‌ای به تیم بدهد.

در عین حال، او از چند بازیکن مثل رضا شکاری، محمدامین کاظمیان، تیوی بیفوما و مجتبی فخریان انتظار بیشتری دارد و معتقد است آنها هنوز نتوانسته‌اند توانایی واقعی خود را در زمین نشان دهند. هرچند وحید به خودش و تیمش اعتماد دارد و معتقد است با همین شرایط هم آن‌ها می‌توانند مدعی باشند، با این حال، همه چیز به نتایج هفته‌های آینده گره خورده است. اگر روند تیم در ادامه مسابقات بهتر نشود و تیم نتواند بازی هایش را ببرد، مشخص نیست مدیریت باشگاه تا چه زمانی به هاشمیان فرصت ادامه کار خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین