آفتابنیوز : 
به گزارش واشنگتن تایمز ، سناتور کلینتون با اشاره به اینکه «بحرانها هیچوقت خود بخود حل نمیشوند» افزود: «مذاکره مستقیم هیچگاه نشانه ضعف نیست،بلکه نشانه مدیریت درست و شجاعانه مشکلات است».
وی همچنین این عقیده را مطرح کرد که در سیاست خارجی آمریکا باید یک نسبت درست بین واقعگرایی و آرمانگرایی بوجود آید.
سناتور کلینتون که در جمع اعضای شورای روابط خارجی سخن میگفت افزود: «سیاست دولت بوش در برابر حکومت کرهشمالی بر پایه های یک استراتژی کوته بینانه و خودمحور استوار شده است. ما در طول شش سال گذشته هیچ نشانه مثبت و امیدوارکنندهای به طرف مقابل نشان ندادهایم و اکنون آمریکا با گزینههایی بسیار محدودتر و وظایفی بسیار سختتر مواجه است».
وی در ادامه گفت که مذاکرات شش جانبه به دلیل اختلاف دیدگاههای کشورهای شرکتکننده در آن دارای «مشکلات بنیادین» است و تنها راه حصول تفاهم احتمالی بین واشنگتن و پیونگ یانگ مذاکرات دوجانبه و پیش شرط خواهد بود.
همسر رئیس جمهور سابق آمریکا که نامزدی وی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 بسیار محتمل بهنظر میرسد سیاست خارجی ایالات متحده در دوره حکومت جمهوریخواهان را «شکستخورده» توصیف کرد و گفت که در غیاب یک سیستم تصمیم گیری فعال و انعطافپذیر در دستگاه سیاست خارجی آمریکا این شانس برای روسیه و چین ایجاد شده تا در برخی مناطق جهان نقشهای کلیدی دیپلماتیک را تصاحب کنند:«ما باید این نکته را عمیقا درک کنیم که منافع اقتصادی پکن و مسکو در خاورمیانه، شاخ آفریقا و بسیاری مناطق دیگر نه در راستای منافع آمریکا بلکه در مقابل آن است».
هیلاری کلینتون همچنین خواستار استفاده موثر ایالات متحده از شورای امنیت برای متقاعد کردن تهران به کنارگذاشتن فعالیتهای غنیسازی شد. با این حال با انتقاد تلویحی از دولتهای روسیه و چین گفت که کشورها به تناسب سهمی که میخواهند از ایفای نقشهای مهم بینالمللی بدست آورند باید مسئولیتپذیری خویش در برابر نگرانیهای جامعه جهانی را نیز افزایش دهند.
سخنان این سیاستمدار پرنفوذ و محبوب حزب دموکرات در حالی مطرح میشود که آخرین نظرسنجی انجام شده توسط موسسه تحقیقاتی پولسترز نشان میدهد 55 درصد مردم آمریکا خواستار مذاکره مستقیم و بدون پیششرط با ایران و کره شمالی هستند.