آفتابنیوز : وی در عین حال گفت: اما رفتار سیاسی و اجتماعی مردم در روز جمعه 24 آذر ماه سرنوشت دیگری را رقم زد و مردم با استقبال گسترده در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شرکت کردند و پیام مهمی را با آرای خود منعکس کردند.
وی با بیان اینکه «تامل بر برونداد رسانهای دیدگاهها و فعالیت احزاب، تشکلها، گروهها و جمعیتهای سیاسی در ماههای اخیر گویای تمرکز عمده آنها بر انتخابات دوره سوم شوراها بود»، خاطر نشان کرد: حزب اعتدال و توسعه از معدود احزابی بود که نگاهی ویژه و برجسته به انتخابات چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری داشت و بر این انتخابات تمرکز کرد.
رضایی قلعه در ادامه اظهار داشت: حزب اعتدال و توسعه به دو دلیل نگاه ویژه و تمرکز خاص به انتخابات دوره چهارم مجلس خبرگان رهبر داشت: نخست؛ مجلس خبرگان رهبری براساس نص صریح قانون اساسی، جایگاه رفیع و بلند مرتبهای در ساختار نظام سیاسی کشور دارد. اولا، مجلس خبرگان رهبری، از جهت صوری و ماهوی، حضور مجتهدان در این مجلس، گویای صیغه صیانت از اسلامیت نظام است و ثانیا، دو فرآیند انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از سوی مردم و با رای مستقیم مردم و اعمال وظایف، ماموریتها و رسالت این مجلس به خصوص کارکرد نظارتی آن با واسطه و به نیابت از مردم مبین نقش این مجلس در روند مردم سالاری و جمهور درست است.
دوم: به طور خاص در انتخابات این دوره، مجلس خبرگان رهبری، به دلیل ضرورت بیش از پیش تداوم و استمرار حراست توامان از دو جنبه و صیغه اسلامیت و جمهوریت نظام و تفکرات و اندیشههای معمار و بنیانگذار نظام جمهوری اسلام، حضرت امام خمینی(ره) اهمیت پیدا کرد.
وی یادآور شد که در آستانه انتخابات دوره چهارم مجلس خبرگان، برخی باکج سلیقگی، «مجلس خبرگان منهای هاشمی» را شاخص فهرست مورد حمایت خود قرار دادند.
وی در پایان با اشاره به رای بالای هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: واقعیت این است که جلوتر از گروههای سیاسی که سعی کردند حساسیت جامعه را برای ضرورت و اهمیت شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری جلب کنند، خود مردم با تشخیص درستشان، با رای بسیار بالا به هاشمی پیام پایبندی ملت به ارزشهای انقلاب و آرمانهای مترقی نظام وتفکرات امام و رهبری و الزام پیشه ساختن مشی اعتدالی و عقلانیت را در مدیریت کشور، با صدای رسا ابلاغ کردند.