در تحقیق جدید میزان خواب و تعریق شبانه در زنان یائسه مورد بررسی قرار گرفت و نتایج این تحقیق در نشست سالانه انجمن یائسگی آمریکای شمالی (NAMS) در شیکاگو ارائه شد.
به گزارش مدیکال اکسپرس، در مطالعات پیشین ارتباط بین گرگرفتگی در روز و عملکرد نادرست حافظه مشخص شد و در این تحقیق که شامل زنان با سابقه سرطان پستان بودند، تعریق شبانه و ارتباط آن با مدت زمان خواب، مورد بررسی قرار گرفت.
محققان در این تحقیق دریافتند، تعریق بیشتر در شب با مدت زمان خواب بیشتر همراه بود. زنانی که تعریق شبانه بیشتری داشتند، قشر پیشپیشانی مغزی آنان کمتر بود و این مورد، موجب کاهش توجه و عملکرد اجرایی در این زنان بود؛ اما میزان خواب آنان با عملکرد حافظه آنان ارتباطی نداشت.
ناگفته نماند که گرگرفتگی روزانه هیچ تاثیری در زمان کلی خواب ندارد.
محقق این تحقیق جان بارک، دکترای علوم عصبی رفتاری در دانشگاه ایلینویز در شیکاگو اظهار کرد: نتایج این تحقیق بینش جدیدی در مورد تاثیرعلائم یائسگی بر عملکرد شناختی در بین زنان با سابقه سرطان سینه ارائه کرده که خواب درمانی میتواند به عنوان روشی، برای بهبود علایم یائسگی مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر استفانی فوبیون، مدیر پزشکی NAMS گفت: تحقیقات مشابه این تحقیق در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای ایجاد گزینه های درمانی موثر برای زنان یائسه که از کاهش شناختی شکایت دارند، کاربردی خواهد بود.