بر اساس گزارش این بنیاد، ۳۸ درصد برندگان آمریکایی نوبل در رشتههای شیمی، پزشکی و فیزیک از سال ۲۰۰۰ تاکنون مهاجر بودهاند و این رقم از سال ۱۹۰۱ تاکنون ۳۵ درصد بوده است.
استر دوفلو و آبیجیت بانِرجی دو برنده نوبل اقتصاد در سال ۲۰۱۹، به ترتیب متولد فرانسه و هند هستند و هر دو در مؤسسهٔ فناوری ماساچوست(امآیتی) درس میدهند.
استنلی ویتینگهام متولد بریتانیا و استاد دانشگاه بینگهمتون نیویورک یکی از سه نفری بود که نامش برای جایزه نوبل شیمی امسال اعلام شد. وی این جایزه را برای آمریکا دریافت میکند.
جیمز پیبلز متولد کانادا و استاد دانشگاه پرینستون آمریکا نیز یکی از سه برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۱۹ بود که به اسم آمریکا این جایزه را دریافت میکند.
مهاجران همچنان برندگان جوایز نوبل در حوزههای علمی خواهد شد با این وجود آنها ممکن است دیگر آمریکا را برنده این جوایز نکنند.
در گزارش بنیاد ملی سیاست آمریکا آمده است که موفقیتهای کسب شده از سوی مهاجران به این نکته اشاره دارد که آمریکا پذیرای استعدادها از تمام دنیا است.
این بنیاد همچنین تاکید کرده است که این یافتهها بدان معنی نیست که آمریکا تنها باید از برندگان جایزه نوبل استقبال کند چراکه چنین سیاستی کاملا محدود کننده است.
مدیر اجرایی بنیاد ملی سیاست آمریکا در روزنامه فوربس نیز با اشاره محدودیتهای اعمال شده برای مهاجرت به آمریکا با تردید گفت که نمیداند آیا این روند موفقیت ادامه خواهد یافت یا نه.
استوارت اندرسون در این رسانه نوشت: «مهاجران همچنان برندگان جوایز نوبل در حوزههای علمی خواهد شد با این وجود آنها ممکن است دیگر آمریکا را برنده این جوایز نکنند.»