کد خبر: ۶۳۳۶۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰

زیر 15 ساله‌ها وارد این رشته ورزشی نشوند

رئیس کمیته بدنسازی استان کرمانشاه گفت: توصیه می‌شود افراد زیر 15 سال وارد رشته بدنسازی نشوند.
زیر 15 ساله‌ها وارد این رشته ورزشی نشوند
آفتاب‌‌نیوز :

مهدی حاتمی بابیان اینکه طبق نظرات علمی تراکم استخوان افراد تا سن 15 سالگی مدام درحال افزایش است، اظهار کرد: بر این اساس اگر طی این مدت فشار زیادی به بدن و استخوان‌ها وارد شود، در رشد آنها اختلال بوجود می‌آید، بنابراین باتوجه به سنگین بودن رشته بدنسازی افراد زیر 15 سال بهتر است وارد این رشته نشوند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر سن قهرمانی در رشته بدنسازی برخلاف دیگر رشته‌ها بالاست و نوجوانان نباید برای ورود به این رشته و پیمودن مسیر قهرمانی عجله‌ای داشته باشند. همچنین زمانی که فرد از سن 15 سالگی و بیشتر وارد این رشته شود، پختگی عضلات هم به تدریج و آرام شروع می‌شود.

رئیس کمیته بدنسازی استان کرمانشاه تاکید کرد: هرچند در بسیاری از رشته‌های ورزشی سن قهرمانی در دهه دوم زندگی افراد رقم می‌خورد، اما در بدنسازی نفرات اول مسترالمپیا در دهه سوم و چهارم زندگی خود قرار دارند.

حاتمی در ادامه اظهار کرد: به افراد آماتوری که به این رشته وارد می‌شوند، توصیه می‌کنم که بیشتر از 30 تا 60 دقیقه در طول روز حرکات بدنسازی را انجام ندهند، چرا که برایشان آسیب زا خواهد بود.

وی با تاکید براینکه تمامی حرکات بدنسازی برای افراد آماتور باید زیرنظر مربی مجرب باشد، عنوان کرد: موضوعی که در بدنسازی بسیار مهم است و باید به آن توجه کنیم، انجام اصولی و درست حرکات و تکنیک‌های این رشته است که آن هم تنها زیرنظر مربی مجرب امکانپذیر است.

مسئول کمیته بدنسازی استان کرمانشاه به مهمترین اشتباهات رایج در بدنسازی هم اشاره کرد و گفت: استفاده بیش از حد از مکمل‌ها، انجام تمرینات سخت بدون مربی و خوردن غذاهای چرب و فست فودها پس از انجام تمرینات از جمله این اشتباهات هستند.

وی در خصوص مصرف مکمل‌های دارویی مجوزدار در این رشته هم تصریح کرد: به ورزشکاران توصیه می‌کنم تا قبل از سن بیست سالگی از مصرف مکمل‌‎های دارویی خودداری کنند، چراکه به واسطه رشد منظم و طبیعی بدن نیاز به مصرف این مکمل‌ها نیست. پس از 20 سالگی نیز با تشخیص پزشک و زیرنظر مربی دارای تجربه می‌توانند از این مکمل‌ها استفاده کنند.

وی در ادامه درخصوص نوع تغذیه ورزشکاران رشته بدنسازی هم گفت: در ورزش بدنسازی باتوجه به اینکه افراد به دنبال عضله سازی هستند، بهتر است 60 تا 70 درصد از تغذیه خود را به غذاهای پروتئین دار اختصاص دهند و پس از آن کربوهیدرات‌ها را در رده دوم قرار دهند.

مسئول کمیته بدنسازی استان کرمانشاه در پایان یادآورشد: معتقدم بدنسازی سبک زندگی کردن است و به ورزشکار یاد می‌دهد که چطور یک زندگی منظم داشته باشد، شب‌ها زود بخواند، صبح زود بیدار شود، از مصرف نوشیدنی‌های غیرمتعارف پرهیز کند و ...

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین