لعیا جنیدی افزود: با توجه به تحریمهای یکجانبه و ظالمانه آمریکا، نباید اجازه دهیم که ارتباطات مالی بین المللی ما در دیگر مناطق جهان آسیب پذیر شود.
وی با تاکید بر این که دولت تمامی تلاشش را بر جلوگیری از قطع ارتباط مالی بین المللی گذاشته است، گفت: در صورت نپذیرفتن لوایح چهارگانه گروه اقدام مالی مشترک، تقریبا تمامی روابط پولی و مالی بین المللی خود را با خطر مواجه خواهیم کرد.
معاون حقوقی رئیس جمهوری با توضیح این که لوایح چهارگانه نگاه نظارتی و مشتورتی دارد و به دخالت در امور کشورها نمیانجامد، افزود: جمهوری اسلامی ایران برای ورود به اقتصاد بین المللی باید به این سیستم متصل شود.
جنیدی اظهار داشت: خوشبختانه تقریبا تمامی اقدامات و مکانیزمهای مربوط به قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم چه در مجلس و قوانین کشور و چه در نظام بانکی اصلاح و عملیاتی شده است و تمامی بانکهای کشور با محوریت بانک مرکزی ضوابط مربوط به رهگیری و پیگیری جا به جایی بین المللی مالی را اجرایی کرده اند و از این بابت نیز تقریبا در حال هماهنگی با نظام بانکی بین المللی هستیم.
معاون حقوقی رئیس جمهوری درباره معاهده " پالرمو " یا کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته و کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم یا CFT نیز اظهار داشت: این مساله مربوط به نظام نظارتی کشور است و باید از مجرای مجمع تشخیص مصلحت نظام عبور کند.
وی افزود: انتظار میرفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام با هماهنگی شورای نگهبان ۲ کنوانسیون پالرمو و CFT را نیز عملیاتی و تصویب کنند که هنوز این اتفاق رخ نداده است.
معاون حقوقی رئیس جمهوری با اظهار این که دولت تمام تلاشش را برای جلوگیری از بازگشت ایران به لیست سیاه گروه اقدام مالی مشترک به کار گرفته است، تاکید کرد: اکنون همه چیز از حوزه اختیارات دولت خارج شده است و باید چشم انتظار تصمیم نهادهای مربوطه باشیم.
نپذیرفتن FATF اروپاییان را به آمریکا نزدیکتر میکند
جنیدی اظهار داشت: نپذیرفتن قوانین گروه اقدام مالی مشترک نه تنها ما را وارد لیست سیاه مالی بین المللی میکند، بلکه موضع اروپاییها را نیز به آمریکا نزدیکتر و از ایران دور میکند.
وی با اعلام این که دولت تمایل دارد که روابط مالی بین المللی را حفظ و آن را ارتقاع بخشد، افزود: با توجه به این که مهلت ما برای تصویب لوایح چهارگانه تمام شده است، تنها اقدام دولت برای جلوگیری از قرارگیری در لیست سیاه درخواست کمک فنی از گروه اقدام مشترک است که این اقدام هم میتواند برای کوتاه مدت ایران را از قرار گیری در لیست سیاه گروه اقدام مالی مشترک نجات دهد.
معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: قرار گیری نام ایران در لیست سیاه نه تنها تمامی تعاملات و روابط مالی بین المللی کشور را تحت الشعاع قرار میدهد، بلکه ما را در مقابل اقدامات مقابلهای اروپا قرار خواهد داد.
جنیدی امروز پنجشنبه به دعوت کانون وکلای دادگستری مازندران و سخنرانی در همایش آنان به این استان سفر کرد.
مردم دنیا دارند زندگی می کنند و ما گرفتار اصولگر و اصلاحطلب هستیم
چرا اصرار دارید بر پذیرفتن این طرح ؟!!!!
چرا آمریکا اصرار دارد !!!!
چرا نگران پولشویی ماست !!!!
چرا نگران اقتصاد ماست !!!
چرا ؟؟؟؟؟؟
چرا دشمن ما نگران اقتصاد ماست ؟!!!
آزموده را آزمودن خطاست
اگر بپذیریم، به دلیل ضعف مدیریتی و وابستگی اقتصاد و بودجه ما به خام فروشی نفت، دیگه راههایی که ایران تحریم ها رو دور میزنه و کشورهایی که مخفیانه با ایران همکاری می کنن، دیگر قادر به همکاری نیستن و به راحتی مبادلات طرفین قابل رهگیری است، حتی با پول ملی.
علاوه براین پذیرش آن، ایران را به سمت مبادله کالا به کالا سوق خواهد داد که خروجی این کار هم می شود از بین رفتن تولیدات داخلی اعم از کشاورزی و... .
اگه نپذیریم، میریم در لیست سیاه. در شرایط تحریم که اثری ندارد، اما با فرض برداشتن شدن تحریم ها، ایران دیگر قادر به مبادله بانکی با دیگر کشورها نخواهد بود. خروج از لیست سیاه هم زمان بر و چند مرحله ای است.
برای همین مسائل در کشور هنوز هیچ فرد یا گروهی تعهد نمی دهد که بپذیریم یا نپذیریم.
حالا fatfهم برجام بعدیه درضمن چرا پمئو هم همین حرفارومیزنه میشه توضیح بدید