علی مطهری در همین رابطه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: لازم است قوه قضائیه مردم را درباره صدور حکم اعدام سه جوانی که در آشوبهای آبان ۹۸ شرکت داشتهاند قانع کند. روشن شود که آیا آنها اقدام مسلحانه کردهاند یا انسانی را به قتل رساندهاند؟ اگر نه، توضیح داده شود.
شکوریراد در توئیتی با هشتگ اعدام نکنید نوشت: رسیدگی قضایی به پرونده سه جوانی که گفته شده است در ارتباط با حوادث آبان۹۸ محکوم به اعدام شده و در آستانه اجرای حکم هستند شفاف نبوده و قانعکننده نیست. آنها که مقصر واقعی هستند باید محاکمه و مجازات شوند. این اعدامها خطایی افزون بر خطاهای گذشته است.
محمود صادقی نیز نوشت: «حوادث فاجعهبار آبان ۹۸ محصول یک تصمیم نابجا بود که هیچ مقامی مسئولیت آن را به عهده نگرفت. دستگاه قضایی به جای برخورد با مسبب با سبب برخورد کند.»
پروانه سلحشوری در توئیتی با هشتگ اعدام نکنید نوشت: «گر شد از جور شما خانه موری ویران، خانه خویش محال است که آباد کنید.»
او همچنین در توئیتی دیگر و با تبریک به نمایندهای که به تازگی فرزنددار شده بود، با هشتگ اعدام نکنید نوشت: «قدم نو رسیده مبارک باشد. خوشحالی و تبریک همکارتان به همه جز شما هم مبارک باشد. اما فراموش نکنیم که آن سه جوان هم فرزندان مادران دیگری هستند. مادرانی که آغوش فرزندانشان را میخواهند نه جنازه آنها را. شما هم نماینده مجلس هستید و هم یک مادر. صدای مادران ایران باشید.»
عمادالدین باقی، فعال حقوق بشر در صفحهی تلگرام خود نوشت: «بعنوان کسی که ۳۰ سال است علیه اعدام مبارزه میکند و قلم میزند و قبلاً توسط قوه قضاییه به همین دلیل محکوم شده، ضمن ابراز تاسف عمیق از اجرای چند حکم اعدام در روزهای اخیر و البته خشنودی از دستور توقف اجرای حکم قصاص شخصی دیگر در اراک از سوی ریاست قوه در سحرگاه همین امروز، در خصوص ۳ محکوم آبان دقیقاً در جریان جزئیات هستم که از همان ابتدا قوه قضاییه با تصمیم شعبه ۱۵ مخالف و درصدد نقض حکم بود. سخنگوی قوه قضاییه هم سه شنبه ۲۴ تیر گفت: اجرای احکام یک فرایند قانونی دارد و ممکن است در فرایند قانونی با اعمال ماده ۴۷۷ و دیگر فرایندها؛ نتیجه پرونده، تغییر کند.»