این لایحه با 53 رأی مخالف و 43 رأی موافق رد شده و موکول به انجام تصحیحاتی شد. اشکالی که به آن وارد شد این بود که نباید از سرمایههای دولت برای مطالعه درباره امکانپذیری طرح یادشده تحت عنوان کاوشگر زمینی محکم هستهای، که به بمب «خردکننده سنگر» هم معروف شد، استفاده کرد.
این مسأله در آستانه نشست هشت کشور صنعتی در اسکاتلند صورت گرفت که انتظار میرود در آن خلع سلاح هستهای، بیش از مسایل امنیتی مورد توجه قرار گیرد.
خانم سناتور فینشتین که با این طرح مخالفت کرده، بر دلایل کارشناسی خود برای این مخالفت پافشاری و اشاره کرده است که چنین کاری منجر به آلودگی رادیواکتیو و خسارات اساسی به زندگی خواهد شد.
وی از دلایل اصلی مخالفت خود این مطلب را عنوان کرده که این طرح، کار ایالات متحده را برای متقاعد ساختن دیگر کشورها مانند ایران یا کره شمالی برای برطرف کردن ابهامات هستهایشان، سختتر خواهد کرد.
او گفت: در واقع، این سیاستها، دیگر کشورها را به تولید سلاح هستهای تشویق می:ند و در نتیجه زندگی مردم آمریکا و امنیت ملی این کشور را به خطر خواهد انداخت.
طرح یادشده از حمایت دونالد رامسفلد وزیر دفاع آمریکا برخوردار است. وی شخصا در تدارک جذب سرمایه برای این کاوشگر است و اوایل امسال درباره ضرورت «بازسازی زیربنای هستهای» با وزیر انرژی مکاتبه کرده است.