سرویس بین الملل- شبکه خبری "الجزیره" در مقالهای تحلیلی درباره چشمانداز روابط ایران و امریکا پس از انتخابات ریاستجمهوری امریکا مینویسد: "بعید به نظر میرسد که توافقی تازه میان ایران و امریکا حاصل شود؛ چه ترامپ رئیسجمهور شود چه بایدن. نیروهای نظامی ایران نقش پررنگی در آن کشور ایفا میکنند. این بدان معناست که بعید است ایران گفتگویی را با امریکا از سر گیرد.
به گزارش آفتابنیوز؛ الجزیره افزوده است: این در حالی است که اکثر تحلیلگران غربی معتقدند فارغ از آنکه چه کسی برنده انتخابات شود، ایران به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم پای میز مذاکره باز خواهد گشت. در این تحلیل اما سازوکار داخلی سیاست ایران و نقش بازیگران مختلف در آن کشور و تحولات رخ داده از زمان انعقاد برجام به این سو نادیده گرفته شدهاند.
به احتمال زیاد رئیس جمهوری بعدی ایران نزدیک به نیروهای نظامی آن کشور خواهد بود که دیدی ایدئولوژیک دارند. سالها پیش حضور نامزدی نظامی در انتخابات ایران یک تابو بود اما امروز بسیاری از تحلیلگران سیاسی در ایران به طور علنی از احتمال ریاست جمهوری فردی نظامی میگویند. نهادهای نظامی نسبت به نیت امریکا تردید دارند و با دیده شک به امریکا مینگرند. آنان باور دارند هدف نهایی امریکا تغییر نظام سیاسی ایران و ایجاد ناآرامی در آن کشور است. با چنین تصوری و وجود بیاعتمادی نسبت به امریکا به همراه ایدئولوژی ضدامپریالیستی و ضدامریکایی آنان، نظامیان به شدت با هرگونه مذاکره با امریکا مخالفت خواهند کرد.
خروج یکجانبه امریکا از برجام برای آنان این موضوع را قطعی ساخت که امریکا غیر قابل اعتماد است. همچنین، آنان تفاوت عمدهای میان جمهوریخواهان و دموکراتها او قائل نیستند. همچنین، نظامیان ایران ترور سردار سلیمانی توسط امریکا که با هدف تضعیف سپاه قدس صورت گرفت را فراموش نکردهاند. از دید آنان به کارگیری نیروهای حزباللهی جوان راه حل مشکلات ایران است نه مذاکره با امریکا. در نتیجه، آنان انگیزه و تمایلی برای توافقی تازه با امریکا ندارند".
حتما سهم شما از سفره انقلاب تامینه دیگه
این واقعیتیه که داریم میبینیم
متاسفانه حالا همه منتظرن ببینند که چه کسی درآمریکا به قدرت میرسه
با دلواپسها !؟ بود !.؟ نبود !..؟
همه دم از مذاکره می زنن ولی مگه مذاکره نشد ؟
مذاکره ای طولانی که سه سال و نیم زمان برد و آخرش به توافق بین المللی تبدیل شد و اسمش رو گذاشتن برجام
طبق برجام هر چی تعهد مربوط به ایران بود انجام شد بدون کم و کاست و بدون تاخیر
از نابودی راکتور هسته ای
انتقال اورانیوم ایران به خارج
نابودی ساختار سانتریفیوژها و محدود کردن تعدادشون
آنلاین بودن نظارتها
و کلی تعهد دیگه
در قبالش چه به دست آوردیم ؟ هیچ
آمریکا هم با خیال راحت از برجام خارج شد
حالا در مذاکره جدید قراره سر چی مذاکره کنیم ؟
اینکه مثلا موشک نداشته باشیم یا اینکه تعهد بدیم آمریکا هر چی خواست و هر چی گفت ما فقط چشم بگیم ؟
لطفا یکی بگه این سری قراره چی رو از دست بدیم و در قبالش قراره چی به دست بیاریم و تضمین به دست آوردن متقابل چی هست ؟
قبلش هم به این سوال جواب بدین که اگه مثل برجام توافق شد و ایران باز به تعهدات عمل کرد و آمریکا و اروپا هیچ کاری نکردن اونوقت دوباره تکلیف چیه ؟ مثل سری قبل نشه که رهبری هشدار داد و در جواب گفتن امضای کری تضمین هست
ممنون از دوستانی که منطقی جواب بدن
بخوان
مجمع هوشمندان مهاجر و تاجران مهاجر. از همه کشور ها
حتی پکن و مسکو است .
شش میلیون امریکایی ایرانی تبار در ایا لات متحده است
که دومیلیون جایگاه عالی دو میلیون بسیار خوب و دو میلیون بین متوسط و خوب است .
همه از کاخ سفید تغییر رفتار ایران دارند .