این بنا که در ضلع جنوبی میدان ورودی روستا قرار دارد؛ فاقد کتیبه است. سردر ورودی بنا در وسط ضلع شمالی آن قرارگرفته است. در طرفین این ورودی که طاقی با قوس هلوچین دارد تختگاههایی قرار گرفته که پس از وارد شدن از این درب، با فضای هشتی مواجه میشوید که دارای سقف گنبدی رفیع و با شکوه و آجرچینی فوقالعاده زیباست.
حیاط کاروانسرا فضایی وسیع و مستطیل شکل است که دور تا دور آن را صفهها و اتاقهایی با ایوان رو به حیاط تشکیل میدهد. ایوان رو به ورودی حیاط کاملاً مشابه و هم اندازه با ایوان روبرو، عریضتر و مرتفعتر از ایوان های مجاورش خودنمایی میکند. فضای زیر این ایوان صفهای است که در دیوارهای اطرافش طاقنماها و طاقچههایی قرار دارد و مختص پذیرایی از مسافران و مهمانان خاص است، در وسط اضلاع شرقی و غربی بنا، صفههایی با یک طاق معمولی (مشابه طاق سایر ایوان ها) و دو طاق کوچکتر در طرفین مشاهده میشود که به نظر میرسد فضاهای نشیمن عمومی این کاروانسرا است.
بنای تاریخی«کاروانسرای اصفاک» درآبان ماه سال ۱۳۸۵ با شماره ملی ۱۶۴۷۵ به ثبت ملی رسید. این کاروانسرا که مربوط به دوره صفویه است، هم اکنون به یک اقامتگاه بومگردی تبدیل شده است.