آفتابنیوز : منتجب نیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی سایت آفتاب در خصوص تحولات در حال شکل گیری جناح محافظه کار اظهار داشت: هر چند محافظه کاران سعی دارند بروز تغییرات در میان خود را از دید جامعه مخفی نگه دارند اما با وجود حرکتی که در جامعه وجود دارد وجود تغییر و تحولات عمده در اردوی محافظه کاران کاملا مشهود است.
وی در ادامه افزود: در گذشته محافظه کاران به صورت فرماندهی و فرمانبری و در واقع به صورت پادگانی رفتار می کردند، یعنی از بالا فرمان داده می شد و تا پایین ترین رده ها فرمان داده شده را اطاعت و عمل می کردند.
مشاور رئیس جمهور اضافه کرد: در حال حاضر چنین رفتاری را نمی پذیرد و طبیعی است که جبهه محافظه کاران در چنین حالتی دچار تجزیه بشود. همچنان که در جریان انتخابات هیچ کدام از گروه های وابسته به جریان محافظه کار جرعت بلند کردن تابلویی که مشخص کننده محافظه کاران باشد را نداشتند.
این فعال سیاسی افزود: حتی آبادگران که یک جریان تشکیلاتی نیست و در جریان انتخابات شوراها و مجلس هفتم با سر دادن شعارهای اصلاح طلبانه ظهور و بروز یافت نتوانست از این عنوان استفاده کند، از این رو تمام کاندیداهای اصولگرایان شعارهای اصلاح طلبانه و مردم گرایانه سر دادند و در حال حاضر با توجه به موقعیت به وجود آمده آبادگران سعی دارند این جریان را تبدیل به یک حزب شناسنامه دار کنند.
عضو مجمع روحانیون در خصوص تحولات موجود بین اصلاح طلبان نیز گفت: اصلاح طلبان هرگز دنبال جبهه پادگانی نبودند و داشتن اختلاف نظر را به عنوان اصلی پذیرفته شده قبول کرده بودند. کما اینکه در مجمع روحانیون مبارز با کناره گیری آقای کروبی این حالت به وجود آمد و گروه های اصلاح طلب دیگر هم دچار تغییر و تحول شدند.
منتجب نیا با بیان اینکه این تحولات ادامه خواهد داشت افزود: این تحولات برای جامعه ما نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت و نشان دهنده زنده بودن جامعه و جریانات سیاسی کشور است.
محافظه کاران یا هر آنکس و گروهی که در رابطه با این انتخابات قضاوتهائی نمود، خوب است نسب به عبرتهای انتخابات نظری بیندازد:
1- مردم دیگر مردم بیست و شش سال پیش نیستند، که هر آنچه بگوئیم و انجام دهیم را نادیده انگارند و ظاهر قضایا راببینند.
2- بهتر است مسئولین و رئیس جمهور نسبت به قضاوت مردم به عنوان عایانب که همیشه عامی می مانند، نگاه نکنند و دیگر اینکه هر چه گفتیم و هر چه انجام دادیم را چون عامی هستند نمی فهمند.
3- باید اگر قصد خدمتگزاری است منعطف باشیم و خواسته مردم را به درستی ببینیم و بیندیشیم.
4- این روش برادری و هم جناحب و هم حزبی نیست که برای اینکه هم حزبی و هم جناحی اگر هر چه ما قبول داریم بگوید، حتی اگر نادرست باشد، چون قوه قلبی است ما می پذیریم وگرنه باید از گروه انشعاب یابد، ( البته در مواقع خاص چاره ای نیست) و برعکس این هم جناحی و برادری و هم حزبی منصفانه و عاقلانه ای نیست که هم را بپذیریم حتی اگر اشتباه باشد و برای چاپلوسی به به و چه چه بگودیم تا همیشه حمایتمان نماید .
5- مردم از ظلم هائی که جناحها و حزبها و گروههای قبل و بعداز هم بدون انصاف مردم سالارانه و شایسته سالاری داشته اند بطور جد رو گردان شده اند. پس با شایسته سالاری از همه افراد دلسوز و آگاه مردم نیروهای متخصص و متعهد به مردم و نظام انتخاب نمائیم و بنا به تناسب در مراتب مختلف بگذاریم تا پیشرفت و رشد را هر کس با توجه به استطاعتش برخوردار باشد و ناآگاهی و بی تعهدیها و بی دانش بودن افراد مسئول و وزیر و کارگزار منجر به اشکال مختلف فساد نگردد.