فرهاد سلطانی عصر دوشنبه در گفت و گو با شبکه استانی خوزستان بیان کرد: ما در اهواز همچون سایر نقاط کشور با کمبود پرستار روبه رو هستیم بنابراین مجبوریم سیاستهایی را به کار بگیریم که در زمینه مبارزه با کرونا به مشکل بر نخوریم.
وی با بیان اینکه در زمینه مقابله با ویروس کرونا چندین راهکار در پیش گرفتهایم افزود: آماده سازی تختهای بیمارستانی یکی از این راهکارها است. ابتدا سعی کردیم عملهای غیرضروری را به تعویق اندازیم و نیز تختهای بیشتری را در اختیار بیماران کرونایی قرار دهیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه تلاش ما افزایش تختهای آی سی یو است گفت: برحسب نیاز بیماران را از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر جابهجا کرده و سعی میکنیم بهترین خدمات را به بیماران کرونایی ارایه دهیم اگرچه افزایش تعداد مراجعان کار ما را سخت کرده است.
وی ادامه داد: کلینیکهایی را با عنوان کلینیک حاد تنفسی در محلات مختلف اهواز راهاندازی کرده و از طریق زیرنویس شبکه استانی اطلاعرسانی کردیم. از همشهریان اهوازی خواهش میکنم به جای مراجعه مستقیم به بیمارستانها ابتدا به این کلینیکها مراجعه کنند.
سلطانی افزود: در این کلینیکها، پزشک و تجهیزات لازم برای بررسی بیماری وجود دارد و در صورتی که پزشک تشخیص داد، آن موقع بیمار به بیمارستان مراجعه کند. این کلینیکها در تمام محلات اهواز وجود داشته و دیگر نیاز نیست که مردم از محلی به محل دیگر بروند.
وی گفت:آمار ابتلا به کرونا به صورت تصاعدی در حال افزایش است به همین دلیل ما با کمبود تخت آی سی یو در خوزستان روبهرو هستیم. تمام تلاش ما بر این است که از سایر بیمارستانهای اهواز که در زمینه کووید ۱۹ فعال نیستند، کمک بگیریم و تعداد تختهای آی سی یو را افزایش دهیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: توصیه میکنم که مردم فقط برای کارهای ضروری از منزل خارج شوند و از برگزاری تجمع و دورهمی خودداری کنند.
هم اکنون ۱۰ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند. همچنین ورود و خروج در شهرهای قرمز و تردد خودروها از ساعت ۲۱ شب تا چهار بامداد ممنوع است.