آفتابنیوز : آفتاب: قائممقام دبیر كل حزب اعتماد ملی تاكید كرد كه اصلاحطلبان در قبال انقلاب، امام و نظام مسوول هستند كه با هر اقلیتی در انتخابات شركت كنند.
حجتالاسلام رسول منتجبنیا كه روز جمعه در جمع اعضای شاخه جوانان و دفتر تهران مجمع نیروهای خط امام سخن میگفت، با گرامیداشت دههی فجر و سالروز بازگشت معمار كبیر انقلاب اسلامی به سرزمین اسلامی در عین حال به تاریخچه تاسیس مجمع نیروهای خط امام اشاره كرد.
وی با بیان این كه این مجمع در دوران غربت و مظلومیت نیروهای خط امامی و در آستانهی انتخابات دور پنجم مجلس تشكیل شد، خاطرنشان كرد: بعد از برخی برخوردها با نیروهای خط امامی در انتخابات مجلس چهارم و رد صلاحیت گسترده آنها تصمیم جمع بر این شد كه فعالیتهای سیاسی این جمع متوقف شود.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، با بیان این كه بالغ بر پنج سال همهی نیروهای خط امامی خانهنشین بودند در عین حال به تاسیس مدرسهی حضرت عبدالعظیم توسط خود (منتجبنیا)، هادی خامنهای، محتشمیپور و اسدالله بیات اشاره كرد و گفت: چند سال از فعالیت این مدرسه گذشت اما برخی دوستان حتی یك مدرسه را نتوانستند در دست ما ببینند و با شگردی آن را از ما گرفتند و ما به مسجد و روزنامه برگشتیم.
منتجبنیا با اشاره به این كه بعد از چند سال جمعی از دوستان ما به این نتیجه رسیدند كه برای خارج شدن از انزوا و ورود به فعالیتهای سیاسی باید سكوت را شكست، ادامه داد: در آن مقطع پس از دیدارهایی كه با برخی شخصیتها داشتیم در نهایت به این نتیجه رسیدیم كه باید كار كرد؛ چرا كه فضا برای فعالیت در حال آماده شدن بود.
این فعال سیاسی این تصمیم را سرآغاز تشكیل مجمع نیروهای خط امام برشمرد و افزود: جلسات مستمر ما در آن مقطع به تشكیل این مجمع منجر شد كه من در ابتدا در خدمت دوستان بودم اما به دلیل فعالیت در مجمع روحانیون مبارز این تشكیلات را رها كردم.
وی با اظهار امیدواری نسبت به این كه مجمع نیروهای خط امام بتواند به پیامی كه نامش اعلام میكند همواره وفادار باشد و این رسالت را تحقق ببخشد، گفت: امیدواریم این تشكل همواره برای نیروهای جوان راهگشا و راهنما باشد.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، در ادامه با اشاره به 12 بهمن، سالروز ورود حضرت امام به میهن، در عین حال به تجدید میثاق گروهها و مسوولان مختلف از جمله حزب متبوعش در این مقطع با آرمانهای بلند حضرت امام اشاره كرد و گفت: البته این نوع اقدامات ظاهر قضیه است و حالت سمبلیك دارد اما حقیقت مسئله این است كه به هر حال انقلابی صورت گرفته و امام حركتی را آغاز كرده است.
وی افزود: از سال 41 به بعد رفته رفته این حركت گسترش پیدا كرد و رشد و تعالی مردم بیشتر شد تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. از درون این انقلاب نیز نامی به عنوان جمهوری اسلامی بیرون آمد و ما وارثان این انقلاب و نظام هستیم و در برابر آن وظیفه و رسالت داریم.
منتجبنیا با طرح این پرسش كه امروز كه ما مشمول برخی بیمهریها میشویم و یا اگر مشاهده میكنیم جلو چشم ما انقلاب مورد آسیب واقع میشود و برخی نه تنها از حریم انقلاب پاسداری نمیكنند، بلكه از یك سفره گسترده نمك میخورند و نمكدان میشكنند، وظیفهمان در قبال این مسائل چیست؟ افزود: ما به جای اینكه بررسی كنیم دیگران چه میكنند كه آنقدر اوضاع روشن است كه نیاز به تبیین نیست، باید بررسی كنیم چه نوع برخورد و رویكردی به این نوع قضایا باید داشته باشیم.
قائممقام دبیر كل حزب اعتماد ملی افزود: متاسفانه امروز برخی تیشه برداشته و به ریشه میزنند، و سیلی به صورت وارستگان و سابقون و اولیون انقلاب مینوازند؛ اینها واقعیاتی غیرقابل انكار است.
منتجبنیا با طرح این پرسش كه من و شما كه حداقل مدعی دلبستگی به امام هستیم امروز باید چه كنیم؟ ادامه داد: آیا وقت آن رسیده كه همهی ما دلسرد شویم و از همه چیز قطع امید كنیم؟ و یا اگر جلو چشممان انقلاب در آستانهی تحریف قرار میگیرد و خط امام دستخوش انحرافات و استفادهی ابزاری واقع میشود، باید سكوت كنیم؟
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، در ادامهی سخنانش در جمع اعضای شاخه جوانان و دفتر تهران مجمع نیروهای خط امام، انقلاب اسلامی و وجود حضرت امام خمینی (ره) را در راس این انقلاب موهبتی بزرگ برای ملت ایران معرفی كرد و گفت: نظام قانونمندی به عنوان نظام جمهوری اسلامی در این مملكت تاسیس شد كه دو بعد اصلی آن جمهوریت و اسلامیت بود و حضرت امام تا حیات داشتند برای شكوفایی این انقلاب و تحكیم و تثبیت آن تلاش كردند، همچنین آنچه را خداوند عنایت كرده بود برای ما به میراث گذاشتند.
منتجبنیا با اشاره به وصیتنامهی حضرت امام، خاطرنشان كرد: مرور این وصیتنامه به ما نشان میدهد كه بنیانگذار انقلاب پیش از فوتشان نسبت به این انقلاب بعد از خود دغدغه داشتند و نگران این بودند كه این نظام به چه سرنوشتی دچار خواهد شد و دغدغههای امام به جا بود.
این فعال سیاسی با اعتقاد به اینكه البته اگر دیگران اشتباه میكنند دلیل نمیشود ما هم اشتباه كنیم، افزود: اگر دیگران بیمهری میكنند ، دلیل این نمیشود كه ما هم دست از رسالت و مسوولیت و وفای خود به انقلاب برداریم. اگر پدر و مادری ببینند جلوی چشمشان فرزندشان مورد اذیت و آزار واقع میشود نه تنها مسوولیت دفاع از او از آنها سلب نمیشود بلكه موظفند جلو این آزارها را بگیرند.
منتجبنیا با هشدار نسبت به اینكه امروز ما احساس خطر میكنیم، افزود: فكر نمیكنم هیچ فردی از دلسوزان نظام باشد كه امروز احساس نگرانی و دغدغه نداشته باشد. من در این مدت با راستترین افراد تماس داشته و دیدهام كه از این وضع متاثر و ناراحت هستند و در عین حال زمانی كه با چپترین افراد نیز صحبت میكنیم میبینیم آنها نیز ناراحتند و افراد معتدل نیز نسبت به این وضعیت دغدغه دارند.
قائممقام دبیر كل حزب اعتماد ملی پرسید: حقیقتا چه كسی است كه امروز غصه نداشته باشد كه این انقلاب و نظام با آن همه تلاش و مجاهدت و خون شهدا و مجاهدت امام و مردم چه راهی را دارد دنبال میكند؟
وی با تاكید بر این كه امروز باید قلم سرخی به دست بگیریم و روی همهی بیتفاوتیها خط بكشیم، افزود: باید روی نبود احساس مسوولیت و كنار رفتن و امر را به دیگران واگذار كردن خط بطلان بكشیم؛ چرا كه این مسئله به معنای جدا شدن از مسوولیت است و با تعهد دینی و انسانی و اسلامی ما سازگار نیست و این یك قدر مسلم برای ماست.
منتجبنیا افزود: چه در انتخابات و چه در صحنههای دیگر این كه بگوییم كاری از دست ما برنمیآید پس كنار میكشیم، اصلا پسندیده نیست، همه دلسوزان نظام امروز باید آماده باشند و تا آخرین قطرهی خونشان در راه انقلاب انجام وظیفه كنند.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، با تاكید بر این كه طبیعتا باید بهترین، موثرترین و عاقلانهترین راه را انتخاب كرد كه زودتر به ثمر برسد، افزود: این یك وظیفه برای ماست.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این كه تاریخ نیروهای خط امام نشان داده این نیروها هیچگاه حتی آن زمان كه پشتوانهی امام را داشتند، ظالم نبودهاند و همواره به دیگران میدان میدادهاند، افزود: بنیانگذار انقلاب هیچوقت راضی نبود جامعه یكدست و یك قطبی شود. هر كجا امام احساس میكرد یك طرف از دو جناح درون انقلاب ضعیف شده به كمك طرف ضعیف میشتافت تا موازنه حفظ شود؛ چه رسد به ما كه در خدمت امام بودیم و هیچوقت به خود اجازه ندادیم دیگران را از صحنه خارج كنیم.
منتجبنیا با اشاره به این كه در آن زمان اقلیتی كه همفكر ما نبودند وجود داشتند و اقلیت آزادی بودند، افزود: در دوران اصلاحات نیز ما هیچگاه ظلم نكردیم. هشت سال دولت اصلاحات روی كار بود و یك دوره مجلس اصلاحات اما بسیاری از نیروهای طیف مقابل آزادانه فعالیت میكردند.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، ابراز عقیده كرد: اگر امروز آمار میدهند كه شما در دوران مسوولیتتان تسویه حساب كردید و چنین و چنان كردید، باید گفت اقداماتی كه در دوران اصلاحات انجام شد در مقایسه با كارهایی كه در این دوره میشود قابل مقایسه نیست. در آن مقطع برخی وزرا كه رسما به خاتمی رای نداده بودند در كابینه بودند و حتی برخی در سمت مشاور رییسجمهور فعالیت میكردند كه همان زمان مخالف ایشان بودند اما امروز در كل كشور یك بخشدار پیدا نمیشود كه یك مقدار گرایش چپ داشته باشد.
این فعال سیاسی با تاكید بر اینكه ما چه در دوران حاكمیت و چه در حالت مظلومیت و كنار بودن از قدرت همواره آرمانها را حفظ كردیم در عین حال افزود: امروز نیز باید تلاش كنیم این راه ادامه یابد. نباید فراموش كنیم كه این انقلاب امانت الهی است و لذا نباید هیچگاه از این نظام جدا شویم.
منتجبنیا افزود: امروز برخی افراد خوشسابقه و دلسوز نظام كه همواره با حضرت امام بودند به دلیل عدم التزام به اسلام كنار گذاشته میشوند، اما خود آنها (این ردشدگان) هم میگویند باید نظام را از دست برخی نجات داد و انقلاب را حفظ كرد؛ چه رسد به ما كه توانستهایم از این كانال رد شویم.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، شركت در انتخابات را یك وظیفه و صحنهی آزمایش توصیف كرد و گفت: امروز مردم آماده میشوند یك حرف جدید بزنند و این تحلیل بسیاری از دوستان و بزرگان است كه امروز ملت حالتی را در خود احساس میكند كه شبیه قبل از دوم خرداد 76 است. مردم امروز میخواهند یك حرف جدید بزنند.
منتجبنیا در ادامه با ابراز عقیده نسبت به آنچه آن را اختلافات فراوان و شكاف عمیق بین جریان اصولگرا خواند، گفت: این جریان هرگز به وحدت نمیرسد ولو یك وحدت تاكتیكی و مقطعی. در مقابل این طیف مردم قطعا به نیروهای خارج از انقلاب توجهی ندارند و لذا به كسانی عنایت میكنند كه درون نظام هستند و اینان كسی نیستند جز طیف اصلاحطلبان.
این فعال سیاسی اضافه كرد: در درون جریان اصلاحات ممكن است اختلافنظر و اختلاف سلیقه وجود داشته باشد؛ اما همهی آنها در یك مساله مشتركند كه باید به مردم راست گفت و به آنان خدمت و امور را اصلاح كرد، همچنین به وضع موجود نباید قانع بود. امروز اكثریت قریب به اتفاق اصلاحطلبان معتقدند اصلاحات باید بر مبنای خط امام و چارچوب و افكار مترقی بنیانگذار انقلاب و در قالب نظام باشد.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، با اظهار تاسف از اینكه برخی رقیبان اصلاحطلب اگر حتی نوجوانی منسوب به اصلاحطلبان حرفی بزند كه خلاف باشد آن را به پای همهی اصلاحطلبان مینویسند، گفت: اما تقوای سیاسی اصلاحطلبان و دلسوزی آنها تا كنون اجازه نداده اقدامات كسانی را كه منتسب به اصولگرایان بودند، خیانت كردند یا به دشمن پناهنده شدند و اسرار نظام را افشاء كردند، به پای همهی اصولگرایان بنویسند و این نجابت جای افتخار دارد.
منتجبنیا با تاكید بر اینكه البته شاید این كار یك مقدار خسارت داشته باشد اما در كل ارزش دارد، گفت: اصولگرایی به معنای واقعی این است كه اگر فردی منسوب به اصلاحطلبان خطایی كرد آن را به پای همهی جریان ننویسند كما اینكه ما تاكنون چنین بودهایم.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، افزود: اگر اصولگرایی به معنای تهمت و افترازدن، حقكشی و هتك حرمت باشد، هیچ قاموسی این را نمیپذیرد. امروز شرایط عجیبی پیش روی ماست كه تا حدی شبیه شرایط مجلس هفتم و مجلس چهارم است.
وی با اشاره به اینكه برخی میگویند با توجه به این شرایط باید كنار كشید، افزود: در این صورت هر كسی را كه آنها خواستند میتوانند به مجلس بفرستند اما یك راه دیگر هم این است كه مسوولانهتر برخورد كنیم و بیتفاوت نباشیم و از حقوق تضییعشدهی افراد در حد توان حمایت كنیم.
منتجبنیا با بیان اینكه تجربه نشان داده راه اول را رفتن نتیجهای هم ندارد، ادامه داد: تا كنون كنارهگیری و تحریم و میدان را به دیگران سپردن نتیجه مثبتی نداشته است؛ كما اینكه بیتفاوتی هم تاكنون هیچ سودی نرسانده است.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، با اشاره به جلسه اخیر خاتمی، هاشمی و كروبی در عین حال اظهار خشنودی كرد كه بزرگان اصلاحطلب نیز بر ایستادن و بیتفاوت نبودن تاكید دارند و معتقدند نباید میدان را خالی كرد و در بررسیهایی كه تاكنون انجام شده اكثریت قطعی اصلاحطلبان نظرشان بر ایستادگی بوده است.
وی افزود: البته ممكن است اگر تجدید نظر جدی در صلاحیتها انجام نشود، در برخی حوزههای انتخابیه نیرو نداشته باشیم كه میتوان در این صورت آن مناطق و حوزهها را به مردم معرفی كرد. در انتخابات خبرگان یك آزمایش خوب را جلو چشمانمان داشتیم. در آن انتخابات برخی دوستان كملطفی و جمعی از نیروهای قوی را كه كاندیدا شده بودند رد كردند اما به هر حال جمعی باقی ماندند.
منتجبنیا ادامه داد: در آن انتخابات علیرغم اینكه حتی برخی تشكلهای روحانی كنارهگیری كردند ما یك تنه ایستادیم و از نیروهایی كه معرفی كرده بودیم حمایت كردیم و خوشبختانه موفقیتهای خوبی هم به دست آمد.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، یادآور شد: در این انتخابات ما به عنوان یك حزب نوپا حدود 11 كاندیدای اختصاصی را به خبرگان فرستادیم و 45 نفر كاندیدای مشترك؛ در حالی كه در خبرگان یك نفر هم یك نفر است. در جریان ریاست هاشمی رفسنجانی كه در رقابت با چند نفر ممكن بود شرایط عوض شود اگر ما شركت نمیكردیم یقینا الان وضعیت اینطور نبود؛ كما اینكه اگر برخی دوستان شركت كرده بودند در خبرگان امروز قویتر بودیم.
این فعال سیاسی با تاكید بر اینكه كسی كه در انتخابات شركت نمیكند تنها راه خود را میبندد، افزود: یعنی چنین فردی دیگر نمیتواند انتقاد كند و به نوعی تریبون را از خود میگیرد.
در ادامه این جلسه حضار و اعضای شاخهی جوانان و دفتر تهران مجمع نیروهای خط امام سوالات خود را از قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی مطرح كردند.
منتجبنیا در پاسخ به پرسشی خاطرنشان كرد: مجریان انتخابات باید امانتدار باشند و در امانت مردم خیانت نكنند كه قانون هم همین را میگوید؛ البته یك حركتهای فراقانونی در حال ایجاد شدن بود كه نمایندگان جلو آن را گرفتند.
وی در این زمینه افزود: در انتخابات شوراها بعضا مطرح شده بود كه آرا سر صندوقها شمارش نشود كه برخی دوستان به وزارت كشور اعتراض كردند و این اقدام را خلاف قانون دانستند.
منتجبنیا در پاسخ به پرسش دیگری دربارهی هدف حزب اعتماد ملی از حضور در انتخابات خبرگان، گفت: ما فكر میكردیم فرصت خوبی است كه باید از آن استفاده كرد و كنارهگیری به صلاح نیست. در مجلس نیز حتی اگر تنها اقلیت محدودی را بتوانیم به خانهی ملت بفرستیم بهتر از این است كه هیچ نمایندهای نداشته باشیم.
این فعال سیاسی با تاكید بر این كه هر حزب، تشكیلات و جبهه و جریانی باید برای فعالیتهای حال و آیندهی خود برنامه داشته باشد، گفت: یكی از اشكالاتی كه امروز وجود دارد این است كه احزاب و تشكلهای ما به سراغ برنامهریزی و مانیفست نمیروند اما ما در حزب اعتماد ملی با تشكیل اتاق فكر حركتهایی را در این زمینه آغاز كردهایم.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، در پاسخ به پرسش دیگری با اشاره به تشكیل كمیتهی صیانت از آرا در این حزب، خاطرنشان كرد: نمایندگان كاندیداها كه باید سر صندوقها حاضر باشند باید افرادی زبده و آموزشدیده باشند كه قانون را بدانند؛ لذا باید این آموزشها به این نیروها داده شود.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش كه چرا اصلاحطلبان در واكنش به ردصلاحیتها دست به یك حركت جمعی مثل راهپیمایی و تحصن نمیزنند، گفت: اولا برای این كار باید قانونی باشد كه اجازهی این كار دست خود وزارت كشور است؛ ضمن آن كه اینگونه اقدامات در عمل برای نظام اثر منفی دارد.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، افزود: ما كه خود را فرزندان امام و انقلاب میدانیم و در این زمینه دغدغه داریم آزاد نیستیم كه هر كاری میخواهیم بكنیم. ما قید شرعی و قانونی داریم. هر اقدامی كه ما انجام میدهیم باید مراقب باشیم به مادر نظام و پدر انقلاب صدمهای وارد نشود.
منتجبنیا همچنین دربارهی تحصن برخی نمایندگان مجلس ششم كه گفته میشود دلیل برخی ردصلاحیتهاست، افزود: آن تحصن ضربهی سنگینی به نیروهای اصلاحطلب وارد كرد؛ گرچه در آن مقطع اعتراض لازم بود اما نحوهی اعتراض درست نبود. در كنار آن تحصن رایزنیهایی آغاز شده بود كه به نقاط خوبی هم رسیده بود كه میتوانست به برگشتن بسیاری از ردصلاحیتشدگان كمك كند. كار خوب پیش میرفت كه شرایط عادی شود اما متحصنان به حرف شخصیتهایی مثل خاتمی و كروبی گوش ندادند و از آنجا كه مردم هم از این اقدام اعلام پشتیبانی نكردند و تنها انعكاس خارجی خوبی داشت به جایی نرسید؛ كما اینكه اگر تحصن خاتمه پیدا میكرد شاید اكثریت مجلس هفتم از اصلاحطلبان بودند.
قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی، در پاسخ به پرسش دیگری دربارهی تاثیر دیدارهای همچون دیدار خاتمی، هاشمی و كروبی در نحوهی عملكرد مسوولان ذیربط گفت: این نوع دیدارها عاقلانهترین كاری است كه میتواند انجام شود. ای كاش در دوران اصلاحات نیز این نوع اقدامات انجام میشد.
وی این نوع دیدارها و رایزنی شخصیتهای موجه با یكدیگر را یك كار عقلی و منطقی و موثرترین كار دانست و گفت: اگر بخواهد كاری انجام شود قطعا از همین راهها انجام میشود.
منتجبنیا در پایان خاطرنشان كرد: موضعگیری تند و عجولانهی برخی افراد نسبت به این نشستها معلوم میكند كه میتواند موثر باشد، اگر موثر نبود این طور در مقابل آن موضعگیری نمیشد.
در ادامه سعید اللهبداشتی یكی از اعضای شورای مركزی مجمع نیروهای خط امام ضمن ارایهی گزارشی از عملكرد این تشكل، خاطرنشان كرد: امروز اصلاحطلبان باید خود را برای داشتن یك اقلیت قوی در مجلس هشتم آماده كنند؛ انتظار حداكثری داشتن دیگر معقول و نتیجهبخش نیست.
اللهبداشتی با تاكید بر این كه باید سریعا با افكار عمومی صحبت كرد و این مساله را با آنها در میان گذاشت، گفت: حضور چهرههای موثر و قوی هر چند در اقلیت در مجلس هشتم موثر است و میتواند حرف مردم را از تریبون مجلس بگوید.
این عضو شورای مركزی مجمع نیروهای خط امام، توقف بر بحث ردصلاحیتها را خطای سیاسی اصلاحطلبان عنوان كرد و در عین حال دامن زدن به اختلافات درونی در این مقطع را خطای دیگر سیاسی آنها دانست.
وی در پایان خاطرنشان كرد: مهمترین وظیفهی امروز اصلاحطلبان بازسازی درونی جریان اصلاحات و آماده كردن مردم برای حضور در صحنهی انتخابات مجلس هشتم است.
بهتر نبود زودتر از خواب بيدار مي شديد؟
اون وقت كه دوره يكه تازي اصلاح طلبان بود هرچي از دهنشون در اومد به امام(ره) و نظام جمهوري اسلامي و اسلام و خدا گفتند و شهدا را مسخره كردند كسي نبود بگه پس اين اسلام چي ميشه؟
از جاسوس گرفته تا آدمهاي مبتلا به فساد اخلاقي دور و بر آقاي خاتمي رو گرفته بود، اون وقت ياد اسلام و انقلاب نبوديد؟
حالا دولت نهم با راي مردم و حمايتهاي ويژه رهبري مشغول كار و تلاشه، يادتون افتاده كه انقلاب به خطر افتاده!!!!
به خدا شرمم مي شه
اگه لازم مي دونيد با آقاي ... مشورت كنيد قبل از اين كه فراريش بدن يه 18 تيري، چيزي را بياندازيد، راديو فرداهم تشريف دارند.
... كه يادتون هست....راديو اروپاي آزاد؟؟؟؟؟؟؟؟
خدانگهدار