علی باقریکنی در صفحه شخصی خود در توییتر در واکنش به حملات نطنز، نوشت: «آمریکا با ابزار «تهدید»، «تحریم»، «تزویر» و «تخریب» تلاش میکند تا حق ملت ایران را در دستیابی به پیشرفت هستهای سلب نماید. هوشیاری در نطنز، «ترفند تخریب» صهیونیستها را خنثی و «هوشمندی در وین»، «تیغ تزویر» آمریکاییها را کند خواهد کرد.»
بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین ماه رخدادی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز رخ داد و از سوی مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران مورد تایید قرار گرفت. رسانه های اسراییلی نیز این اقدام خرابکارانه را به رژیم صهیونیستی نسبت داده و تاکید کردند اخلال در شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز از طریق یک حمله سایبری انجام شده است.
ترور دانشمندان هستهای و اقدامات خرابکارانه در تاسیسات هستهای ایران و تاکتیک فرسوده و دایمی رژیم صهیونیستی برای تهدید جلوه دادن ایران برای امنیت منطقه و جهان بیش از سه دهه است که به طور دایم تکرار میشود اما همواره واهی بودن این ادعا اثبات شده است.
برخی نیز در صدد هستند این جنایات رژیم صهیونیستی را اقدامی برای «سنگ اندازی در مسیر مذاکرات وین» جلوه دهند؛ اما بسیاری از کارشناسان تایید می کنند هماهنگی رژیم صهیونیستی و آمریکا در حادثه نطنز امر محتملی است چرا که اگر قرار به منع اشاعه باشد؛ اسرائیل است که باید تسلیحات اتمی خود را نابود کند.
هجدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام ۱۳ فروردین ماه جاری به صورت برخط با حضور نمایندگان ایران و ۱+۴ آغاز شده است.
این نشست به صورت حضوری در وین ادامه یافت و دو کارگروه رفع تحریم و اقدامات هسته ای در حال تنظیم و تدوین اقداماتی هستند که آمریکا و ایران باید انجام دهند.