آفتابنیوز : آفتاب: جمشید مرادیان با تازه ترین آثار چوبی اش در چهار سمپوزیوم معروف جهانی شرکت میکند.
به گزارش ایسنا، این هنرمند مجسمهساز كه ركورد حضور در سمپوزیمهای جهانی معتبر را در كارنامهی حرفهیی خود دارد، این روزها در تدارك آمادهسازی مجسمهای چوبی برای حضور در سمپوزیوم سوییس است.
نخستین سمپوزیوم برینز تابستان آینده در شهر برینز - سوییس - برگزار میشود.
مجسمهساز ایرانی برای این سمپوزیوم كاری را طراحی كرده كه به شكل مردی در حال مدیتیشن و با حال و هوای شرقی در حال منظم كردن حركتهای درونی خویش است.
اثر وی از میان 137 كار از تمام نقاط جهان برای سمپوزیوم، جزو ده اثر برای اجرا انتخاب شده است.
به گفتهی مرادیان كارهایی كه در این سمپوزیوم ارایه و اجرا خواهند شد، بهنوعی فرهنگ كشورها را معرفی میكنند و در این بین از هنرمندان خواسته شده است كه موسیقی و یا كار ادبی را هم از كشور خود ارایه دهند كه برای بینندگان پخش شود. وی نیز تصمیم دارد برای بزرگداشت یاد و خاطرهی ایرج بسطامی، كاری از او را با خود ببرد تا از بلندگوهای عمومی پخش شود.
سمپوزیوم سوییس قرار است از 13 تیر 87، به مدت چهار روز برگزار شود.
او كاری چهار متری از چوب را آماده و برای سمپوزیوم مجسمهی آلمان كه با تم "صلح برای همه" ارسال كرده كه از سازماندهنگان سمپوزیوم به او اعلام كردهاند كه بهدلیل بیپولی این سمپوزیوم برگزار نمیشود!
مرادیان گفت: پس از اعلام این خبر به آنها پیشنهاد دادم از شركت آلمانی و اسپانسر سمپوزیوم مجسمهی ایران در تهران بخواهند تا یاریشان كند و پس از این موضوع ایمیلی آمد كه تشكر كردند و از احتمال برگزاری آن خبر دادند؛ اما قرار است نتیجه را تا آخر فوریه اعلام كنند.
وی همچنین برای بینالی در آرژانتین با موضوع "ده فرمان" و سمپوزیوم روسیه با تم "مادر و خانواده"، كارهایی را فرستاده است.
به گفتهی مرادیان بیشتر این سمپوزیومها عمری بالای 10 سال دارند؛ زیرا آنها به این نتیجه رسیدهاند كه سمپوزیوم بهترین محل برای برقراری ارتباط نزدیك هنر و هنرمند و مردم است و میتواند ایجاد هیجان و رقابت كند.
وی در سمپوزیوم فرانسه با تم "دوگانگی" نیز شركت كرده كه برای این سمپوزیوم ،کاری با تم "تعادل"، ارایه كرده است.
مرادیان امیدوار است: در كشور ایران نیز این چنین حركتهایی، همانند سمپوزیوم تهران و گستردهتر دنبال شود تا ما نیز با آخرین دستاوردهای هنری كه دنیا به آن دست یافته هماهنگ شویم و از تهی شدن زندگی مردم از كارهای هنری جلوگیری كنیم.