یک دکترای گیاهان دارویی مصرف طالبی را در کاهش کلسترول و فشار خون موثر دانست وافزود: این میوه همچنین نقش موثری در درمان کم خونی دارد.
هانیه ناصری به خواص سرشار طالبی اشاره کرد گفت: یکی از اثرات مفید مصرف این میوه تاثیر آن بر درمان کم خونی است و توصیه می شود افراد مبتلا به کم خونی این میوه را بعد از صرف غذا میل کنند.
این دکترای گیاهان دارویی افزود: طالبی همچنین به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند و اگر همراه با کمی لیموترش تازه مصرف شود، نقش موثری در سلامت قلب دارد.
ناصری به خاصیت ضدانعقاد خون طالبی هم اشاره کرد و افزود: مصرف این میوه احتمال سکته را کاهش می دهد.
وی از طالبی به عنوان میوه ای اشتهاآور یاد کرد و گفت: مصرف این میوه بعد از غذا برای کمک به هضم آن مفید است.
این دکترای گیاهان دارویی افزود: این میوه سرشار از فیبر بوده و بسیار ملین و مسهل است و مصرف آن برای کسانی که از یبوست رنج می برند، بسیار مفید است.
ناصری به خواص دیگر این میوه تابستانی هم اشاره کرد و با اشاره به اثرات مفید مصرف طالبی در کاهش فشار خون گفت: این میوه همچنین نقش موثری در پیشگیری از نقرس و رماتیسم دارد.
وی از طالبی به عنوان یک میوه ضدباکتری و ضدویروسی یاد کرد وافزود: مصرف تخم این میوه ضدسرفه و تب بر است.
ناصری با بیان اینکه طالبی دارای طبیعتی معتدل است، گفت: مصرف آب طالبی از گرمازدگی و تعریق خیلی بالای بدن و سرگیجه ها جلوگیری میکند.
وی در ادامه در خصوص عوارض و منع مصرف این میوه تابستانی هم گفت: توصیه می شود افرادی که بیماری دیابت دارند، این میوه را مصرف نکرده یا در مصرف آن احتیاط کنند.
این دکترای گیاهان دارویی افزود: همچنین توصیه می شود افرادی که ورم معده دارند در مصرف این میوه زیاده روی نکنند.