کد خبر: ۷۳۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۷
مديرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران:

پس از زباله دزدی، نوبت دزدی مخازن شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: شهروندان با بیرون آمدن از خانه انتظار دارند تا كوچه و خیابان محل سكونت خود، تمیز و عاری از هر گونه زباله و ضایعات باشد و با مشاهده زباله بر سر راه خود، عصبانی می‌شوند و با زمزمه، ماموران شهرداری را زیر سوال می‌برند و یا برخی دیگر با همت بیشتری با شهرداری تماس می‌گیرند و اعلام می‌كنند كه در فلان كوچه و یا خیابان، زباله انباشت شده، جمع آوری شود! آمارها نیز حاكیست كه همچنان زباله و ضایعات بیشترین موضوع تماس‌ و شكایات شهروندان تهرانی با سامانه 137 شهرداری است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، شهرداری تهران نیز موظف است، ضایعات هزاران تنی پایتخت‌نشینان را كه با تولید روزانه بیش از 11 هزار تن زباله در اسفند ماه سال گذشته، ركوردار شدند، به موقع جمع كرده و هر روز صبح، شهری تمیز را به آن‌ها تحویل دهد. اما با كمی انصاف باید در برخی موارد، انگشت اتهام را به سمت برخی افراد و یا شهروندانی نشانه رفت كه علی رغم تولید انبوه زباله و به موقع نگذاشتن آن در داخل مخازن تعبیه شده در كنار خیابان‌ها، اقدام به رفتارهای ناشایاست دیگری همچون سرقت و سوزاندن مخازن زباله می‌كنند! در این صورت با جمع‌آوری چند نوبته زباله در روز توسط ماموران شهرداری، آیا می‌توان انتظار شهری همیشه پاكیزه داشت؟!

سلیمی ـ مدیر عامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران ـ در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا از سرقت چهار هزار مخزن زباله در سال 86 خبر داد و با اشاره به این كه این مخازن، توسط برخی مراكز اقتصادی، صنعتی، توقفگاه‌ها، باغات، رستوران‌ها و غیره به سرقت می‌روند، گفت: سال گذشته 15 نفر از سارقان شناسایی شدند و امسال نیز تعدادی شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود: مراكز و مجامع خصوصی اگر نیازمند مخازن زباله هستند، باید آن را اعلام كرده و یا از مراكز تولید كننده مخازن،‌نیازهای خود را تهیه كنند و سرقت آن‌ها اقدامی بسیار ناپسند و ناشایست است و در صورت شناسایی به مراجع قضایی ارجاع داده خواهند شد.

مدیر عامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران، از این افراد و مراكزی و مجامع خصوصی كه اقدام به سرقت مخازن زباله در سطح شهر می‌كنند، درخواست كرد كه برای حفظ پاكیزگی و نظافت شهر، اقدام به سرقت مخازن نكرده و در صورت نیاز آن را تهیه كنند، زیرا جابجایی و سرقت مخازن، برای چند روزی، نقاطی از شهر را دچار بی‌انضباطی و نظافت شهر را با مشكل مواجه می‌كند.

وی در ادامه از در آتش سوختن 600 مخزن زباله همزمان با چهارشنبه آخر سال 86 خبر داد و گفت: علی‌رغم این كه تعدادی از مخازن جابجا و از بین رفتن آن‌ها پیشگیری شده بود، اما متاسفانه600 مخزن زباله توسط برخی افراد هنجارشكن در آتش سوخت و با احتساب هر مخزن 300 هزار تومان حدود 180 میلیون تومان به شهرداری خسارت مالی وارد شد.

سلیمی یادآور شد: مجموعا چهار هزار و 600 مخزن زباله در سال 86 به خاطر سرقت و در آتش سوختن ناپدید شد، در حالی كه این مخازن سرمایه‌های ملی بوده و باید همه افراد برای نظافت و پاكیزگی شهر از این سرمایه‌ها مراقبت كنند.

وی یادآور شد: با توزیع 85 هزار مخزن زباله تقریبا تمام خیابان‌ها و معابر پایتخت دارای مخزن زباله شدند و ناچاریم مخازن به سرقت یا از بین رفته را نیز جایگزین كنیم.

وی در ادامه با اشاره به این كه ركورد جمع‌آوری زباله در تهران در اسفند ماه با 11 هزار 100 تن شكسته شد، از شهروندان خواست تا فقط زباله‌های تر را به موقع در مخازن قرار دهند و زباله‌های خشك را تفكیك كرده و به سازمان بازیافت تحویل دهند.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران یادآور شد: شهروندان می‌توانند، برای تحویل زباله‌های خشك با اداره بازیافت مناطق محل سكونت خود تماس بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین