سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در آیین تودیع سرپرست و معارفه شهردار دماوند گفت: تجربه قبل مضاف بر انگیزه مجدد خدمت توسط شهردار دماوند، این شهر را باید به جایگاه اصلی خود در وهله اول برای خدمتگزاری به مردم و میزبانی همه مردم ایران برساند.
عابد ملکی افزود: مردم به عنوان ساکنان این شهر مهمترین سرمایه هستند و طبق روایات شهری آباد خواهد شد که مردم آن شهر را دوست داشته باشند.
وی ادامه داد: شهری با هویت و مذهبی همچون دماوند از این موهبت برخوردار است و بنابراین با مشارکت همه اتفاقات مثبت رقم خواهد خورد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران تاکید کرد: وظیفه مسوولان استانی و شهرستانی این است که با تمام توان در خدمت مردم باشند، اما اگر مردم نیز بخواهند همه اتفاقات برای شهر رقم خواهد خورد.
ملکی بیان کرد: فرصتها کوتاه است و برای خدمت به شهروندان باید فرصت را غنیمت بشماریم.
وحدت و همدلی شورای شهر و شهردار ضروری است
حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز اظهار داشت: تعامل خوب با شورای شهر از ویژگیهای یک شهردار خوب و وحدت و همدلی آنان بسیار مهم است که در جهت خدمت بهتر به مردم باید مور توجه باشد.
وی ادامه داد: احداث پارک بحران در دماوند در مواقع ضروری و بلایای طبیعی از نیازهای این شهر که باید زیرساختهای لازم را فراهم کرد.
این مقام مسوول بیان کرد: احداث آرامستان عمومی جدید برای دماوند از دیگر انتظارات مردم از شورای شهر و شهرداری است، زیرا آرامستانهای موجود تقریبا پر شده و نیاز به آرامستان عمومی است.
وضع موجود دماوند با وضع مطلوب فاصله دارد
علی شیوا، شهردار دماوند نیز در این مراسم با بیان اینکه نام دماوند یادآور شکوه و عظمت یک ملت است و صرفا متعلق به ما نبوده و عظمت یک ملت در آن نهفته است، اظهار داشت: ۱۲ سال قبل این موضوع را یادآور شدم که منطقه دماوند به اندازه این نام بزرگ از آن چیزی که به عنوان مواهب توسعه میشناسیم بهرهمند نشده است.
وی افزود: در کنار منتخبین مردم تلاش کردیم که دماوند را یک گام به سمت جلو حرکت دهیم و دیگر همکاران نیز تلاش کردند تا وضع موجود را به وضع مطلوب دماوند تبدیل کنند.
شهردار دماوند با تاکید بر اینکه وضع موجود با وضع مطلوب دماوند همچنان فاصله دارد، گفت: این موضوع نیازمند کار، تلاش و نگاه ویژه به دماوند است و نگاه ویژه ایجاب میکند که مجموعه مدیریت شهری در کنار مردم و نهادهای فرادستی با هم برای تبدیل وضعیت تلاش کنند.
شیوا تصریح کرد: دماوند به جهت نزدیکی به پایتخت حقیقتا ویژه است و مسوولان استان نیز باید به صورت ویژه به آن نگاه کنند.
وی گفت: آب و هوای منحصر به فرد، مردمی که دماوند را شایسته نام دار المومنین کردند و فضای بکری که اگر به آن نگاه درستی صورت نگیرد آن را از دست خواهیم داد، باعث شده تا دماوند تبدیل به یک منطقه ویژه شود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بر همین اساس، طبق مصوبه هیات وزیران دماوند به عنوان یک منطقه گردشگری تعریف شده و میطلبد با همین رویکرد این نگاه را با کمک مجموعههای فرا دستی فرصتهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
شیوا بیان کرد: از آنجایی که دماوند ۲ نقطه اصلی ورودی استان تهران محسوب شده باید به آن به صورت ویژه نگاه کرد، زیرا بودجه محدود شهر دماوند پاسخگوی پروژههای بزرگ ملی نخواهد بود.
وی تاکید کرد: دماوند به دلیل پتانسیلهای خاصی که دارد میتواند کانون مهمی جهت طبیعتگردی و گردشگری با رویکرد طبعیت، کوهستان و جاذبههای طبیعی باشد.
در این مراسم با ابلاغ حکم استاندار تهران، "علی شیوا" به عنوان شهردار دماوند معرفی شد.
همچنین در این مراسم از زحمات چند ماهه "مهدی غلامرضایی" سرپرست شهرداری دماوند و "عباس صفری" شهردار سابق شهر با اهدای لوح تقدیر شد.
علی شیوا دانش آموخته رشته مهندسی عمران و دارای مدرک دکترای شهرسازی و کارمند رسمی وزارت کشور و استاد دانشگاه و مولف کتابهای دانشگاهی در زمینه عمران و معماری است.
شیوا در سالهای گذشته شهردار دماوند، مشاور فرماندار دماوند و معاون فنی و عمرانی فرمانداری دماوند و نماینده استاندار در کمیسیونهای تطبیق، تقویم اراضی و نماینده وزارت کشور در کمیسیونهای ماده ۱۰۰ و ۷۷ شهرهای مختلف بوده است.