کد خبر: ۱۰۲۴۱۷۱
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸

فساد در شهرداری بجنورد/ متهم دستگیر شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان شمالی گفت: متهم اصلی باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد در حوزه صدور پروانه‌های ساختمانی دستگیر شد.
فساد در شهرداری بجنورد/ متهم دستگیر شد
آفتاب‌‌نیوز :

سیدجواد ایلالی، اظهار داشت: باندی چند نفره در حوزه صدور پروانه‌های ساختمانی مرتکب جرائمی از جمله جعل و استفاده از اسناد مجعول شده بودند که با صدور دستور‌های قضایی و اقدامات ضابطان، متهم اصلی این پرونده دستگیر شد.

وی گفت: مشارکت در اختلاس، ارتشاء، جعل و استفاده از اسناد مجعول از جمله اتهاماتی است که اعضای این باند با آنها روبه‌رو هستند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان افزود: با اشاره به تشکیل پرونده قضایی و ارجاع آن به یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، متهم اصلی پس از اخذ بازجویی اولیه و اقرار صریح به ارتکاب جرائم، با صدور قرار تأمین کیفری از نوع بازداشت موقت روانه زندان مرکزی بجنورد شد.

وی گفت: تحقیقات تکمیلی تا شناسایی دقیق دیگر اعضای باند و دستگیری تمامی ایادی مرتبط ادامه دارد و مراتب در زمان مقتضی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین