اتفاق عجیبی که در آزادسازی سواحل شمال در حال رخ دادن است چیست؟ رئیسجمهور در روز شنبه نهم بهمن ماه، در سفر به گیلان طی فرمانی آزادسازی سواحل تصرف شده توسط کلیه دستگاههای دولتی تا مرز مجاز را در دستور کار قرار داد. براساس این فرمان دستگاههای دولتی ظرف مدت ۲۰ روز فرصت اعلام متصرفات خود به دفتر ریاستجمهوری را دارند.
در پی این فرمان رئیسجمهور تعدادی از دستگاههای دولتی در برخی از نقاط پهنه ساحلی شمال «برنامه نجات سواحل» را به اجرا در آوردند.
در حالی که منافع مراکز تفریحی و اقامتی سواحل متوجه یکی از مهمترین بازارها یعنی بازار گردشگری، عموم مردم و توریستها میشود، باید توجه داشت که حرکات نمایشی تاثیری در تحقق اهداف آزادسازی سواحل نخواهد داشت.
مهمترین هدف در این اقدام، آزادسازی بازار گردشگری از حضور غیرمتخصصها در حوزه مراکز اقامتی-تفریحی و گردشگری است تا پنج مرحله مهم را در این بخش و رونق و توسعه سواحل دنبال کند.
خروج سواحل از انحصار
نخست آنکه آزادسازی و واگذاری سواحل منجر به بالا رفتن عرضه در بازار گردشگری خواهد شد. یعنی ورود افراد متخصص به این بخش و ارائه خدمات گردشگری استاندارد منجر به جذب بیشتر گردشگر به سواحل خواهد شد.
نکته دومی که بسیار حائز اهمیت است اینکه، سواحل و پهنه شمال که «عرصه عمومی» محسوب میشود در اختیار «همگان» قرار میگیرد و از «انحصار» خارج میشود. این اقدام منجر به برخورداری عموم مردم از خدمات تفریحی و گردشگری خواهد شد که تا پیش از این، از آن محروم بوده اند.
مرحله سوم آزادسازی سواحل از دستگاههای دولتی، برقراری دسترسی مردم به ظرفیت سواحل شمال است که این امر تنها با سرمایه گذاریهای کلان از جانب بخش خصوصی میسر است. در این مرحله، با واگذاری مراکز تفریحی و اقامتی دستگاههای دولتی به شکل مزایده، بخش خصوصی انگیزه لازم را برای سرمایهگذاری و رقابت پیدا میکند. از این رو، با فراهم کردن زیرساختهای لازم و ارائه خدمات همگام با استانداردهای جهانی شرایط را برای ورود گردشگران فراهم میکنند.
پیامدهای آزادسازی سواحل شمال
در چنین شرایطی وارد مرحله بعدی که همان افزایش رقابت فعالان گردشگری در جهت جذب گردشگر است میشویم که این امر منجر به کاهش هزینههای سفر، گردشگری و تفریحی خواهد شد و قدرت انتخاب گردشگران را برای برخورداری از خدمات با کیفیتتر و البته ارزانتر بیشتر خواهد کرد که تاثیر مستقیمی بر افزایش گردشگران و توسعه بازار گردشگری دارد.
هدف نهایی که آزادسازی و واگذاری سواحل شمال از تصرف دستگاههای دولتی دنبال میکند، دستیابی بازار گردشگری به رونق پایدار است. باتوجه به اینکه گردشگری به ویژه گردشگری دریایی میتواند سهم مهمی از اقتصاد کشور را به خود اختصاص دهد و یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری شمال به شمار میآید، میتواند به تقاضای هرچه بیشتر منجر شود. بنابراین، باتوجه به اهداف مطرح شده، اجرای این فرمان تنها با واگذاری کامل سواحل شمال از تصرف دستگاههای دولتی محقق خواهد شد و گردشگری دریایی و سواحل شمال نجات خواهند یافت و صرف عقبنشینی تاثیری بر رشد گردشگری و درآمدی نخواهد داشت.
سواحل به نام نظامی ها رو چه می کنید نظامیها جدیدا یاد گرفتند این کاره ها رو و مصادر سواحل رو
محله دنج و خلوت 100 درصد تهرانی نشین
تنها در مدت 4 سال قیمت زمین و ویلا در محله درویش آباد 30 برابر شد.
سمت غرب میشه خانه دریا محله لاکچری نشین هست متری 50 میلیون هست
سمت شرق سرخرود میشه پایتخت برج های ساحلی که متری 30 میلیون کمتر آپارتمان نمیدن. ولی هنوز میشه داخل درویش آباد زمین یا ویلا با قیمت 13 و26میلیون خرید. درحالی که سرخرود و درویش اباد و خانه دریا به هم چسبیده هستن
درویش آباد نزدیک به محمودآباد فریدون کنار و خزرشهر میباشد
و درهمسایگی دو تا از ثروتمند نشین ترین شهرهای مازندان قرار دارد خانه دریا و سرخرود