متخصص طب سنتی گفت: چربی خون بالا از علل بروز حملههای قلبی، نارسایی قلبی و نارسایی کلیوی است. این بیماری به صورت خاموش است بنابراین تشخیص سریع و کنترل آن از اهمیت خاص برخوردار است.
وی ادامه داد: چربی خون باید با المانهای خون و آنزیمهای کبدی هماهنگ باشد و تغییر در میزان آن سن و سال نمیشناسد و در هر سنی بر اثر عواملی همچون استرس، اضطراب، تغذیه نامناسب، آلودگی هوا و ... ممکن است رخ دهد.
مینایی افزود: افزایش چربی خون ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با نوع تغذیه فرد دارد، بدین صورت که هرچه تغذیه فرد سالمتر باشد تغییرات غلظت خون به مراتب کمتر است و در نهایت شخص کمتر دچار اختلال در چربی خون بدن میشود و هنگامی که غذای دریافتی توسط بدن ناسالم باشد کبد کمتر میتواند آنزیمهای کبدی مورد نیاز را تامین کند.
وی بیان کرد: استفاده از آبلیمو و آبغوره همراه غذاهای اصلی برای تنظیم غلظت خون و کاهش چربی خون بسیار مناسب است، اما چون این مواد غذایی اسیدی هستند بهتر است همراه با یک ترکیب شیرین مورد استفاده قرار گیرد تا خاصیت اسیدی را از بین ببرد.
وی در پایان یادآور شد: تاثیرگذاری داروهای شیمیایی در درمان چربی خون در افراد مختلف متفاوت است، اما از آنجایی که داروهای شیمیایی عوارض جانبی مانند درد عضلات، دردهای شکمی، یبوست، تهوع و اسهال به همراه دارند بهتر است مبتلایان به چربی خون ابتدا با روشهای درمانی از طریق گیاهان دارویی میزان چربی خون خود را پایین بیاورند و در صورتی که میزان چربی بسیار بالا بود به پزشک مربوطه برای تجویز دارو مطابق با سن، جنسیت، میزان تحرک و …. مراجعه کنند.