این کارگران در واقع به بخشنامهای سازمان استخدامیِ کشور معترض هستند. طبق این بخشنامه که در اردیبهشت ماه صادر شده است، مزد کارگرانِ نهادهای دولتی باید ده درصد افزایش یابد.
به گزارش آفتابنیوز؛ خبرگزاری ایلنا با انتشار این خبر نوشته است: این در حالیست که براساس قانون کار، افزایش مزد تمام کارگرانِ مشمول قانون کار باید تابع تصمیمات شورایعالی کار باشد.
شورایعالی کار حداقل دستمزد امسال را ۵۷ درصد و سایر سطوح را ۳۸ درصد افزایش داد.
به گزارش آفتابنیوز، اعتصاب رانندگان بی آر تی باعث سرگردانی مردم و ترافیک شدید در برخی خیابانهای تهران از جمله خیابان ولیعصر شده است.
همچنین براساس تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی، ماموران امنیتی و یگان ویژه حضور گستردهای در سطح خیابانهای شهر تهران دارند.
خبرگزاری مهر نیز نوشته است که علیرضا زاکانی، شهردار تهران در جلسه رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران حاضر شد و با نماینده این رانندگان به گفتگو نشست.
خبرگزاری ایسنا نیز نوشته است به دلیل عدم فعالیت و توقف بخشی از اتوبوسهای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، تعداد قابل توجهی از اتوبوسهای فرماندهی انتظامی ج.ا.ا(نزدیک به ۷۰۰ دستگاه) در شهر تهران با حضور در مسیرهای مورد نظر به صورت رایگان در حال خدماترسانی و جابجایی مسافران می باشند.
چرا یکی 10 درصد و یکی دیگر 57 درصد
مگر هر دو در ایران زندگی نمی کنند
مردم اعتماد ندارند و هیچ دولتی بدون اعتماد مردم پیشرفت نمیکند
موضوع از این قراره که در فیش حقوقی ۳۷ درصد افزایش حقوق بوده ولی دوشنبه موقع واریز اعلام کردن اشتباهی رخ داده و افزایش حقوق باید ۱۵ درصد باشه(در حالی اکثر شرکت ها ۵۰ درصد افزایش حقوق داشتن) در هر صورت اعتصاب و عذاب دادن مردم کار درستی نیست و راننده ها نباید اینطوری سوژه دست من و تو اینترنشنال میدادن(ماهواره زودتر از شهردار باخبر شد) ولی امروز پدرم سرکار رفت تا مردم اذیت نشن
هیچ وقت نباید خیلی زود اعتراض کرد و با این کار مردم رو عذاب داد
همون طور که میدونید شبکه های خارجی منتظر یه اتفاق ساده هستند تاایران رو به نابودی بکشن
...